• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: protoze pak by ses teprve nasral doopravdy :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no ne vzdy se to setka s pochopenim, nicmene tve smirlive reakce si cenim :)

kdyby tak blizzard vydal clanek s tim, jak ten ranked DOOPRAVDY funguje, nejaky jasny vzorce, mechanismy, ale uz sem se smiril s tim, ze to se nikdy nedozvime.. pred casem byl takovej pokus, clanek se nejak halasne jmenoval Deep into the ranked system, ale v obsahu byly jenom marketingovy vomacky.. a pride mi to skoda, proc ma bejt doprdele tajny, jak se pocitaj ranked body?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: kazdopadne snazit se nekoho moralizovat v internetovy diskuzi je slusnej heroismus :-) U me si narazil na cloveka kterej tvuj nazor bere a respektuje a bude se snazit podle nej zaridit, ale u jinych jedincu by ses mohl setkat maximalne tak s vyfakovanim :-)

Nicmene u me mas naprostou pravdu, ze se casto necham unest diskusi do ne zcela relevantnich rovin a za to se omlouvam.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: a tak urcite :-)
    SALUSA_SECUNDUS: omlouvam se.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTUC: je takova osvedcena zasada, ze kdyz o necem nevim jak to presne funguje, tak o tom nemluvim a nesnazim se to vysvetlit.. nevzbuzuje to pak ve ctenarich zbytecna ocekavani, ze se neco noveho dozvedi a zaroven to setri misto v databazi prispevku

(no offense)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: traitor!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jasny no, je to primarne o skillu :-) jako ja rozhodne nemam skill na to abych byl rank 1, takze ja se tak nejak placam, pro me je primarni abych se u hry bavil, proto nerad hraju sam :-)

a stejne za chvili je tu s4 v diablu, tak hots pujde trochu stranou
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: wr v placingu je dulezity, ale neni tak zasadni jako tvuj skill...
    navic, kdyz dobre hrajes, skaces i po dvou.. kamos takhle vzal acc svyho bronzovyho bratranka a za tejden z nej udelal platinu.. rikal, ze snad skocil ze silver 3 do gold 5 a tak :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: nevim presne jak to gunguje, takhle nejak mi to bylo vysvetlovany... tvoje mmr ti urci nejakej stred, kde se muzes pohybovat a jak ti vyjdou zapasy, tak pak te to umisti... ale nevim, jestli je to zavisly na WR v placement matchich a nebo na tvym vykonu v rozrazovakach...
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: takhle to v lol nefunguje, dost se to ridi skrytym mmr, mam pocit ze po score 3:7 me to hodilo do silver 1...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: jedine ze by se nejak vyrazne vysraly ty placement matche
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: no, takze se v podstate nic nestane
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: Bude to takto:
    - Sezóna se nezmění (zůstane preseason)
    - Resetuje se ale Rank
    - Hidden MMR zůstane
    - Budou placement zápasy, po kterých tě to umístí na určitý rank (tak jsem to pochopil já)
    - Placement zápasy budou sestavené podle hidden MMR, takže by to mělo být relativně spravedlivé

Tj systém jako v SC2, když se mění sezóna a pak tě to umísťuje do ligy. Tady akorát je rozdíl, že sezóna zůstane.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    no jakmile tam pridaji gm ligu, tak cil je jasny :D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    BARTUC: myslim že říkali něco kolem 20-25 her na to umístění, to je asi dost na to
    aby to bylo adekvátní
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: mno je otazka jak to bude... ja mam zkusenosti jen z LoLka, kde se delal soft reset a tam kdyz se ti nezadarilo v placement matchich, tak te to mohlo hodit uplne do prdele a mohl ses splhat nahoru znovu... me si, ze bys mel extremni smulu a v placement matchich bys 10x prohral... sice odvedes super praci, mmr ti neklesne, ale dostanes treba rank 50 a budes muset zase pekne jit nahoru :-) mno uvidime, ja rika salusa, musime pockat jak to bude...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja navrhuju misto spekulaci jak to mozna bude pockat si jak to pak bude doopravdy :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: ja moc nechapu co se resi. vzdyt jediny co se resetne je liga ve ktere ses. po par placement matchich te to tam da znovu. nic jinyho se nezmeni a o nic neprijdes. nebo sem to blbe pochopil?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: jn reset sezony by byl asi nejrozumejsi, ale coz... mno uvidime, jeste sem se hl nevenoval tolik, aby me to mohlo srat, nebo sem mohl byt potesenej :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: nemyslim body do ranku (i když i tam dostáváš hodně), ale body v MMR dle hotslogs

jinak reset je, protože zavádějí nový systém, respektive předělaný..jsem zvědavej jak moc se to pak promítne do bodování a postu v HL

já bych bral rovnou reset sezony..s tím jak jsem na tom teď už nic moc neudělám, i když bych fakt chtěl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam