• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DIOM: mě zajímaj hlavně ty štíty a taky HoT nebo DoT efekty. Tyhle tři věci byly vždycky dost blbě vidět a podle patch notes maj bejt lepší.
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: nezkoušel..koukám na US stream..jinak ten colorblind mod ti jen přebarví červenou na takovou jakoby žlutou v orientaci ti to moc nepomůže..nová verze je mnohem víc kontrastní, ale taky si asi budu zvykat nějaký čas
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: na tohle si budu zvykat delsi dobu asi... trochu tenhle krok nechapu, vzdyt colorblind mod je k dispozici kazdymu :-) uz si zkousel monka?
    DIOM
    DIOM --- ---
    ty jo..ty modry HP bary jsou hodne divny..ale zase je tam pro nas slepce hezky kontrastni ten vlastni
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a BW za 7k
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    NA being the operative word
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: my mame stale leorica
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    yay.. monk long queues upon us!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    podle streamu NA patch is up :D monk screen vypada dobre :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: ale jo, kecam, chci :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: gze uz tam nebude nejakej ten pocet bodu ktery si jakoze muzes nahrat do foroty? hmm hmm tak to asi ani rank 1 nechci :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: s tim pocitam :) no bude to sjednoceny, uz zadny rank 1 zachrany bod. jestli jsem to pochopil spravne, tak sup sup a letis :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: to to bude tak drsny? ale neboj, ja te potaham :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: nojo, přehlédl jsem v té záplavě, že jsi to popisoval. A souhlasím že lze mít aspoň takový vliv, že to hru pozitivně ovlivní.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: ona ta hra ti je nesebere hned. to trva desitky / stovky her. ne ze ses 2 hry v minusu a hra ti rekne nasrat a uz ti nic neda :)

    ja sem hl hral vicemene sam/duo s hanzem/se smeckou. ale hral jsem zeratula a illidana. tzn vzdycky co bylo nejvic prepraseny imba. 10->1 jsem delal sam. protoze sme se s hanzem pohadali :D a trvalo mi to asi 2 dny s 90% winratem.

    je to strasne o hrdinovi. clovek nema nalepku rank 1 na cele. muzes byt rank 1 s par postavama a ostatni sucks dick. jenomze s tim se pocita, ze to zahrajes alespon prumerne a carry ti da nekdo jinej v teamu, kdo se dostal na svoji main roli.

    navic jak oni to ted predelaji, tak bude mnooooooohem tezsi se na te 1cce udrzet. a to co, kde ted ses po spatnym streaku porad 1cka, tak potom budes treba 8. a vem si, ze ted nekdy 1cky mely streaky, ze se propadly az na 8, tak to v tom novym systemu bude tak drop na 34 :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    hrozne zalezi co mas za hrdinu pokud si lepsi hrac mezi zacatecnikama a i tak mas velice limitovany schopnosti co muzes udelat, protoze z moji zkusenosti jeden debil se 4ma normalnima ti prohraje hru.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: ty body sem dostaval i kdyz sem mel vic proher nez vyher... kazdopadne je mi to jedno, muj cil je dostate se co nejves a v mych vlhkych snech je to rank 1 ale kdyz porovnam svuj skill a znalosti treba s tvym nebo hanzem, tak si o tom imho muzu nechat jen zdat, kazdopadne sem rad, ze me hra stale hodnoti na vyssi rank nez sem :-)

    DIOM: tady ale musis brat v potaz to ze je to grubby nebo treba uz zmineny chu8... ty lidi sou vseobecne znamy a lidi k nim urcitym zpusobem vzhlizi a kazdej normalni clovek pokud vidi, ze ma v tymu takovyho typka, tak ho bude poslouchat... ale kdyz to zkusis ty, nebo ja, tak narazis na ignoraci totalni... ale tak nejak se tam ten clovek dostat musi a bylo to videt na mnoha pripadech i v jinejch moba hrach, kdy si top hrac zalozil novej ucet a za par dni byl zase top rank... vem si treba chu8... na youtube sou vide r 50 - r 1... tusim ze to cely jede v soloqueue a je to mazec... ale tak to je uplne jina liga no :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    navic tu jeste nepadlo to, ze ted je mnohem tezsi se dostat na rank 1 nez kdyz to spustili. prirozene lidi hrajou lip a zveda se skill level.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: pokud dobry hrac myslis lidi okolo 4k+, tak jednak hrajou mechanicky (maji 100x vic her nez normalni clovek) lip a druhak tu hru znaji lip a premysli o ni jinak. kdyz by ti nejakej progamer zacal vykladat o hre a nad cim on premysli a co jak funguje = mindblown.

    proste maji vic informaci a jsou obklopeni dalsima hracema co jsou na tom stejne. jednak spolu hraji a druhak mluvi.

    to jak hraju heroes ted a jak pred tim rokem nebo jak dlouho to bezi je uplne stejny. nezlepsil jsem se mechanicky snad vubec mozna 10%. vsechen rozdil jsou informace.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: imo to dobří hráči vyjímečně nehrajou sami..a nebo jsou tak dobří v multitaskingu jako třeba Grubby, kterej si to skvěle odehraje, ale ještě si stíhá řídit team..což dle mého dělá půlku úspěchu v pralesní lize..tady ale může kopec lidí narazit na jazykovou bariéru, idioty co nechtějí slyšet, etc. ..prostě není to tak jednouduchý se prosólovat na rank 1 i s vyjímečným skillem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam