• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: to to bude tak drsny? ale neboj, ja te potaham :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: nojo, přehlédl jsem v té záplavě, že jsi to popisoval. A souhlasím že lze mít aspoň takový vliv, že to hru pozitivně ovlivní.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: ona ta hra ti je nesebere hned. to trva desitky / stovky her. ne ze ses 2 hry v minusu a hra ti rekne nasrat a uz ti nic neda :)

    ja sem hl hral vicemene sam/duo s hanzem/se smeckou. ale hral jsem zeratula a illidana. tzn vzdycky co bylo nejvic prepraseny imba. 10->1 jsem delal sam. protoze sme se s hanzem pohadali :D a trvalo mi to asi 2 dny s 90% winratem.

    je to strasne o hrdinovi. clovek nema nalepku rank 1 na cele. muzes byt rank 1 s par postavama a ostatni sucks dick. jenomze s tim se pocita, ze to zahrajes alespon prumerne a carry ti da nekdo jinej v teamu, kdo se dostal na svoji main roli.

    navic jak oni to ted predelaji, tak bude mnooooooohem tezsi se na te 1cce udrzet. a to co, kde ted ses po spatnym streaku porad 1cka, tak potom budes treba 8. a vem si, ze ted nekdy 1cky mely streaky, ze se propadly az na 8, tak to v tom novym systemu bude tak drop na 34 :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    hrozne zalezi co mas za hrdinu pokud si lepsi hrac mezi zacatecnikama a i tak mas velice limitovany schopnosti co muzes udelat, protoze z moji zkusenosti jeden debil se 4ma normalnima ti prohraje hru.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: ty body sem dostaval i kdyz sem mel vic proher nez vyher... kazdopadne je mi to jedno, muj cil je dostate se co nejves a v mych vlhkych snech je to rank 1 ale kdyz porovnam svuj skill a znalosti treba s tvym nebo hanzem, tak si o tom imho muzu nechat jen zdat, kazdopadne sem rad, ze me hra stale hodnoti na vyssi rank nez sem :-)

    DIOM: tady ale musis brat v potaz to ze je to grubby nebo treba uz zmineny chu8... ty lidi sou vseobecne znamy a lidi k nim urcitym zpusobem vzhlizi a kazdej normalni clovek pokud vidi, ze ma v tymu takovyho typka, tak ho bude poslouchat... ale kdyz to zkusis ty, nebo ja, tak narazis na ignoraci totalni... ale tak nejak se tam ten clovek dostat musi a bylo to videt na mnoha pripadech i v jinejch moba hrach, kdy si top hrac zalozil novej ucet a za par dni byl zase top rank... vem si treba chu8... na youtube sou vide r 50 - r 1... tusim ze to cely jede v soloqueue a je to mazec... ale tak to je uplne jina liga no :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    navic tu jeste nepadlo to, ze ted je mnohem tezsi se dostat na rank 1 nez kdyz to spustili. prirozene lidi hrajou lip a zveda se skill level.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: pokud dobry hrac myslis lidi okolo 4k+, tak jednak hrajou mechanicky (maji 100x vic her nez normalni clovek) lip a druhak tu hru znaji lip a premysli o ni jinak. kdyz by ti nejakej progamer zacal vykladat o hre a nad cim on premysli a co jak funguje = mindblown.

    proste maji vic informaci a jsou obklopeni dalsima hracema co jsou na tom stejne. jednak spolu hraji a druhak mluvi.

    to jak hraju heroes ted a jak pred tim rokem nebo jak dlouho to bezi je uplne stejny. nezlepsil jsem se mechanicky snad vubec mozna 10%. vsechen rozdil jsou informace.
    DIOM
    DIOM --- ---
    STAROJDA: imo to dobří hráči vyjímečně nehrajou sami..a nebo jsou tak dobří v multitaskingu jako třeba Grubby, kterej si to skvěle odehraje, ale ještě si stíhá řídit team..což dle mého dělá půlku úspěchu v pralesní lize..tady ale může kopec lidí narazit na jazykovou bariéru, idioty co nechtějí slyšet, etc. ..prostě není to tak jednouduchý se prosólovat na rank 1 i s vyjímečným skillem
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: predpokladam, ze jsi odpovidal driv, nez jsi docetl zbytek diskuze, protoze pisu uplnej opak. a dokonce jsem to i zacal dobri hraci blabla... takze mi nesedi, ze bys ses na to zeptal a cimpak to ze dobri hraci???

    1 hrac hru nevyhraje, ale dokaze prohrat podle me neni mytus. muzes mi dat do teamu chu8 a zarucuju ti, ze kdyz nebudu chtit, tak nevyhraje.

    ale cela ta teze je podle me prehnane hystericka. jak jsem psal niz, 1 hrac hru ovlivni dost na to, aby melo smysl se snazit hrat 100% kazdou hru.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SKY_MAX: Výborná úvaha, díky!

    YASHAMARU: Čím to teda je, že se dobří hráči dostanou nahoru? Že by neplatil ten HotS mýtus "jeden hráč hru sám nevyhraje, ale naopak jeden hráč jí dokáže ostatním prohrát"? A nebo je to možná tak, že občas má každej nějakej win-streak a dostane se na vyšší rank (a mmr?) a tam najednou jsou silnější týmy tedy i silnější spoluhráči a to tě na danám ranku udrží a tam čekáš na další skokový win-streak :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jj, ale skryty mmr neni videt, talze jediny podle ceho je mozny si udelat obrazek je ranked :) jsem to malo vysvetlil
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: skryty blizz mmr v qm a hl je oddeleny. hotslogs mmr nesouvisi s nicim. a body mas, protoze mas kladnej win rate. jakmile pujdes do zaporu nebo 50%, tak se s nema rozloucis. hra se te snazi co nejrychleji dostat kam patris, takze te ty body tlaci nahoru, abys hral proti silnejsim protivnikum. to se bude opakovat, dokud se nekde neuhnizdis. tvuj skill level. nebo nezacnes pomalu padat :) (napr po pauze, spatnej patch, nerf obl hrdiny apod.,)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: asi to nechapu jak to myslis... mam sice hodne malej vzorek, ale aktualne mam kladnou bilanci vyher a stale dostavam k 400 bodum... nemelo by me to teda nejak hodit zpet? sorry sem tupec
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: rank mam ted tusim 22, ale ranked mam vseho vsudy tusim do 30 her maximalne, hraju spis qm, na HL se vrhnu asi vic az bude ten reset a na hotslogs se vsema nahranejma hrama mam aktualne MMR v QM kolem 2400 jen, takze zadnej element :-D

    jinak v HL si na kvalitu opravdu stezovate nemuzu, za tech cca 30 her se mi stalo jen jednou, ze bych mel v tymu nejakyho vylozene trolla, to ze tam byli lidi, kteri moc netusili, to beru jako dan za to, ze sem loubik a prd umim, ale zase porad me tesi, ze kdyz vyhraju, tak dostanu mezi 390 - 400 bodama :-)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ENDER: jasny, ja jsem jenom vyjadril hypotezu, ze mmr v quick matchi a rankedu nesouvisi, jak to z tvyho prispevku vyplyvalo (tj. ze ty stovky bodu v rankedu nedostavas protoze hidden mmr ale protoze visible hero league win rate)
    DIOM
    DIOM --- ---
    YASHAMARU: konkrétně u mne s MMR 2000 je to tak, že potřebuju minimálně 55% winrate, abych vůbec neklesal v ranku.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: rankedy podle mmr nejedou, mluvil jsem o qm :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    YASHAMARU: tzn pokud by zacinal treba na ranku 25, tak bude mit 7+ her na rank. ve skutecnosti vic, protoze jak se bude blizit k 1cce, tak si nebude pravdepodobne drzet 66% winrate.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    ja tomu verim, protoze jinak si nedokazu predstavit, jak vysvetlit, ze dobri hraci se dostanou pokazde nahoru. nekomu to trva 30 her nekomu 600. problem je, ze kdyz si ten system usmyslel, ze nekam patris, protoze je to prvni account na kterym ses tu hru ucil, tak je to neskutecnej grind premluvit, ze se plete.

    i kdyz je to nepresny atd. tak to neni uplne mimo, pokud je R1 nekde okolo 2800 mmr dejme tomu. a hrac je 2200. tak to mas 600 bodu. system uz si te zaradil, takze ti sype jen +-10 bodu. (spis min, ale pro jednoduchost) budme stedri a rekneme ze vyhraje 2 ze 3 her. to mas 180 her.
    DIOM
    DIOM --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nebo tak :) ..a jsi razem o 3 levely níž a že jsi se tam drápal celej víkend můžeš tak maximálně oplakat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam