monka sem si koupil, supporty mam rad, zkousel sem quickmatche a bude mi chvili trvat nez si na nej zvyknu. je to uplne jinej gameplay a k tomu abys healoval musis byt hodne kontaktni, protoze vsechno ma hrozne kratkej range jak sulin nekterych rusaku ve hrach. Je to nezvyk oproti malfurionovi nebo uther reghar, kde vsecko muzes nacastit z dalky, ale tady musis blinkovat k hracovi.
Dal nevim jeslti je to intended nebo nejakej bug, ale behem dashovani na nepritele, se monk neportne na nepritele pokud v ceste jsou creepy. zasekne se na creepach, coz mi prislo celkem hloupy.
Jednu hru sem zkousel full damage, a to se mi ani moc nelibilo a zas tolik to opravdu nedava krom ultimatky, protoze krom blinku vam kazdej utece po case nez ho pestickama ulechtate.
Ale support je to radny. Skoda jen ze ultimatka zachranovaci palm vyzni casto dost do prazdna az do 20 levelu protoze musi procnout lethal damage aby healnula, coz vetsina lidi prestane damagovat kdyz vidi ze to tam ma, a pak te jen dorazi letici sip od miniona 0,001 sec po tom co skonci efekt.