• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STAROJDA: jednu sme vyhrali, ale hlouposti vlastnich spoluhracu, ktery odmitali hru ukoncit kdy meli jen nexus s pulkou hp a pak se nechali vyvajpovat a druhou sme vyhrali :-)

    jinak s muradinem souhalsim, pro me jednoznacne nezabavnejsi warior ve hre a super tank, fakt me bavi :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BARTUC: nenapsal jsi ale, jestli si ty dvě hry vyhrál(!). Píšeš "topoval jsem vsechny staty v tabulkach", ale to nevypovídá nic o výsledku. Nevypovídá to ani o důležitém prvku - užitečnosti v teamfightu! Leoric je takový sólista, otravuje a u toho dává něco dmg a slow. A možná proto tě to nebavilo ;)

    Mě teď překvapivě po dlouhé stagnaci začal neskutečně bavit Muradin jako tank. Když v HL chci nebo musím picknout warriora, tak ho beru. Mimojiné ho dotáhnu na 10 lvl a možná koupím master skin :)
    Muradin, narozdíl od Leorica, je v teamfightu úžasnej a hra je jedna velká akce. Co u něj přispívá k enormní zábavě a zásadnímu vlivu na teamfighty:
    - lvl 1 talent Reverbation, který v AOE snižuje attack speed o 50%. Jakmile má nepřítel AA hrdinu (Illidan, Kharazim, Valla, Tychus, Raynor, Kerrigan, Thrall - no prostě samý tier 1 picky :)), tak tento talent ho zařízene hned v první sekundě hry! V kombinaci s Battle momentum aplikuje slow každých 5 sekund :)
    - zdánlivě tuctový skillshot stun (Q). CD má taky nízký, ale range a délka stunu (1,5s) je parádní
    - skákání (E) je ideální tankový manévr a má řadu využití - útěk, skok doprostřed teamfightu, skok pro bodyblock, skok pro možnost stunu (Q), skok pro aoe dmg (proti Nově), skok mezi miniony pro waveclear, skok jako dodge před skillshotem, skok jako .... kruci pořád mě napadají další věci :D nechám toho.
    - luxusní trait, který zvyšuje regeneraci mimo boj. Tento trait vede k absolutnímu válečnickému tanci, kdy neustále nabíhám (skákám) face-to-face mezi nepřátele a když HP začne padat tak se stáhnu, zregeneruju a skáču zpátky. V teamfightu neumírám, jsem v něm od začátku do konce. Stunuju, tankuju, zpomaluju útoky, pálím vše kolem sebe s Burning rage. A když jde do tuhého, vyvolám Avatara (R) a stanu se na chvíli bohem války!

    Pro zájemce, tenhle build momentálně hraju:
    Heroes of the Storm (Heroes) Builds & Guides, wiki, database and forums. Heroes Hero Build Guides on HeroesFire Wiki!
    http://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/muradin#t5h1
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    REFLEX: na mouna seru, jedinej kterej chci je z karticek, ale tam to mam jeste tak na 2 roky nez ho udelam, pac sem desne spatnej :-D

    sgt.hammer patri mezi top 10 mejch nejoblibenejsich... po patchi sem ho jeste nezkousel, ale asi ho trochu protahnu :-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BARTUC: kup mounta :D

    me ted nejvic bavi proste Sgt. Hammer ta dmg, escape, zpusob hry zatim jsem s nim neprohral hru
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: jako jo, fakt me prekvapilo jak rychlej clear ma, nicmene jak je celej takovej zpomalenej, tak je to pro me fakt utrpëpni... to uz i johanna, ktera mi prisla jako plouzici se plechovka je ucinenej gumidek :-D

    kazdopadne ted stojim pred rozhodnutim... mam 20k a premyslim, jestli koupit kaella/jainu + johannu abych mohl stompovat HL, nebo pockat na neco co me bude bavit (mel sem v planu koupit anubaraka)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    BARTUC: no leoric je tak nejak vzdycky top xp, siege, role a damage. je to dany tim, ze ma silnej clear, skoro zadnej downtime a je to tank, takze nasaji i da hodne jen tim ze je :)

    me prijde stronk, johanna & leoric jsou imo nejlepsi tanci a kdyz se nad tim zamyslis, tak jedna vec co maji spolecnou je skvelej clear. oba zabijou vlnu jak prd a vsechen ten cas, kterej tim usetri muzou zuzitkovat jinak, coz je pro team skvely.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nejvic me bavi nejlepsi hero nehraju nic jinyho...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    twe tak sem vcera hral leorica... dvakrat behem druhy hry sem malem usnul, neskutecna nuda a nejhorsi na tom je, ze i pres to, ze sem s nim hral presne 2 hry rovnou v qm, tak sem v obou topoval vsechny staty v tabulkach... to je fakt smuny kdyz vemu v potaz, ze sem to hral poprve a ze me to vubec nebavilo :-D

    jakej na nej mate nazor vy?
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    lili je tak surovej counter na illidana az to neni pekny. jde o to vystihnout ten okamzik, kdy illidan jde dovnitr a nutne potrebuje utocit aby prezil a poslat mu tam ten blind. vzdycky kdyz mi ho nekdo sebere, tak beru dobrovolne lili a delam mu ze zivota peklo :)

    kdyz je to nejakej lepsi illidan, tak je dobry sledovat ten tanec, kdy on predstira, ze jde in, ale ve skutecnosti jen baiti blind :) pak je to jen o tom kdo ma vetsi trpelivost a komu rupnou nervy driv :)

    jinak ten draci build u lili je fakt paradni nemuzu si ho vynachvalit. healy jsou silny a do toho kousou ti draci, takze i nejake to demage tam je :)

    a je to fakt postava pro lemply jako ja, zadnej skillshot vata, neni co netrefit :D ma jen jeden job, nenechat si zrusit kotlicek :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STAROJDA: tjn, ale abych to svetlo videl, tak musim hrat s typkem co ma mmr 2900 a r4 :-D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BARTUC: no vidíš, konečně světlo na konci tunelu :)

    hh že Uther dostal pojeb od Nazeeba :), to je jako kdyby se hádaly moje dvě osobnosti sic Uther a Nazeebo jsou moji dva favoriti :) (pak ještě Valla)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak jak sem tu nadaval na HL, tak muj nazore stale plati, ale vcera sem hral s hanzem 2 hry HL a naprosto uzasny, takhle krasny hry sem snad od zacatku myho pusobeni v hots nehral... lidi presne vedeli co delat a krasne chodili v grupe, nestalo se, ze by nekdo byl uplne mimo, nebo bezduvodne nadaval do noobu...

    1. hra: na prvnich cca 5 minut se odpojil uther a celkem slusne sme dostavali stomp, hrali sme blackheart bay a rikal sem si to je v pytli... enemy vedli chvilema i o 3 lvly... pak se pripojil, dostal silenej pojeb od nazeeba, ale omluvil se a stomp zacal... neskutecnym zpusobem sme je prejeli a vyhrali s rozdilem tusim 2 lvlu (mosh pit on death OPOP)

    2. hra: doly celou dobu byli enemaci lepsi nez my, meli silnejsi golemy a vetsinou byli o keep pred nama... nakonci sme meli oba tymy meli golema u nexusu.. povedl se krasnej gank a skoro sme vyhrali, ale pak sme museli zase branit... nastesti sem prezil a udelal sem nejakejch 40 lebek a mezi tim tym ozil... mno a pak rush core a cau :-) fakt krasnej zapas, kde sem zase byl hodne na pochybach :-)

    jinak s ETC mam aktualne 6/1 zapasy :-)

    fakt sem si to neskutecne uzil vcera, takhle kdyby to vypadalo dycky a i kdybych prohral, tak tu hru budu hrad moc rad... bohuzel v moji pralesni lize, kam sem se po placementech dostal je to sileny... doufam, ze se mi podari vytahnout mmr aspon na 2800, kde to snad uz bude trosku lepsi, ale to je jeste hooodne dlouha cesta :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    YASHAMARU: ja na to teda jen koukal na ptr na videich a tam to vypadalo naprosto silene... proste rychla mapa, kde tym s aoe potencialem, co na farmi max tech ghoulu vyhrava, protoze ty immortalove bo co to je sou schopny samy vyvajpit celej tym :-D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    YASHAMARU: hned prvni zmetek co z toho vyskoci bere za pul hp a leapuje. Na teto mape sme 1 prohrali za 7 minut a vyhrali za 6,5. Je to trochu nevyvazeny
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    uz je ta nova mapa normalne v obehu ze? rano jsem hral jen coop a bylo to zrovna v ni. jaka vam prijde?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    novej patch mi teda zasekl na 5 minut pc a az pak nabehl heroes...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SONIC: mno ja ho zabijim se zeratulem rad, ale behem toho muj tym umre vetsinou :-D

    UNCLE_JIMBO: mno na muradinovi mi sebere 90% hp jednim kombem s tim, ze cca 60% jen W a to na range na kterej se mu muzu jen smat... nevim sere me no :-D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    a co je na tom novýho? já teda nevim, ale nepřijde mi že by Kael dostal nějakej boost co by stál za řeč, jen se zase hraje chainbomba a lidi proti tomu neumí hrát... ten zvedlej radius je nepříjemnej, ale dmg asi bude spíš menší, když ubrali Fission bomb o 45% nebo ne? Flamethower+Ignite bylo o dost větší peklo když tě odpálil na vzdálenost na kterou ho ani nevidíš, teď musí alespoň chodit blízko

    Living Bomb (W)
    Damage over time increased from 60 (+18 per level) to 60 (+22 per level)
    Explosion damage increased from 30 (+9 per level) to 30 (+11 per level)
    Fission Bomb (Talent)
    Damage bonus reduced from 75% to 30%
    Now also increases the explosion radius by 30%
    SONIC
    SONIC --- ---
    BARTUC: normalne de zabit..fakt :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: ja mam zivot krasnej, ale hru mi kurvi tahle mrdka v plastence :-D az se naseru, tak si ho koupim spolecne s jainou a leoricem a oni je den potom nerfnou a bude :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    kael nemůže za vaše posraný životy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam