• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: to je z boku fuck off nebo mavajici panacek? ja znam jen o7 jako salutovani :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja bych se taky rad vyjadril jako uz dneska muzu rict ze nekolikalety hrac Sonyi, neznam ji sice uplne od kolibky, ale rekneme ze sem ji poznal jako nemotorne batole a zkousel jsem ji pridrzovat a ucit ji chodit.
    nicmene velmi brzy se projevila vrozena vada, pomalejsi dusevni vyvoj a nemoc kycli. misto chozeni se Sonya jenom tak kutalela, ale co chvili narazila na nejakou prekazku. jak se dostala do skolky, davali ji to ostatni dost sezrat.. a vsichni vime, jak dokazou byt decka ve skolce zakerna, po kazdem takovem zakopnuti chudinku Sonyu sproste skopali a odhodili ji zpatky do domecku.
    jenze Sonya se nevzdavala. nebyla moc chytra, vypadala jako osklive kacatko, kycle stale v jednom ohni, ale jestli neco zdedila po svem otci Barbaru Conanovi, tak to byla zarputilost a touha vsem tem mizernym parchantum ve skolce ukazat, ze na to ma. i ja se musim priznat, ze jsem v jistou chvili nad ni uz zlomil hul, rikal jsem si, ze tahle mizerna potvora se proste nikdy poradne nic nenauci. trochu se mi i ulevilo, kdyz se rozhodla odejet do internatni skoly v Irvine, aspon jsem ji ztratil z dohledu a nemusel se porad trapit nad jejim nestastnym osudem, kdy jsem ji nemohl ani trochu pomoci v jejim trapeni.
    na internatu bychom Sonyu nejlepe popsali jako "sedou mys", nicim zvlast nevynikala a nevycnivala, ale i to bylo pro nic urcite zadostiucineni, lepsi nez byt denne okopavana a ponizovana. znamky mela spis horsi, ale nikdy neprisla na hodinu nepripravena. postupne si ji profesori zacali vic a vic vsimat a objevovali v ni skryty potencial, sverovali ji stale narocnejsi ukoly a i kdyz nakonec nedokoncila posledni rocnik s vyznamenanim, ma nyni naslapnuto k zarive budoucnosti a Tier 1 u Zuny je jenom zacatek.
    a vcera jsem ji uvidel poprve. ten jeji futuristicky vzhled! pamatuji si tuhle maskaru jeste pred jejim odjezdem na internat, vim ze se mi to vubec nelibilo a prislo mi to hrozne detinsky, ale ted.. ted v nem vypada tak vyspele! a jeji elegantni roboticky jezdec, tohle je Sonya noveho veku. okamzite jsem si ji oblibil. jeji ladne pohyby, presne zamirene udery, kde je ta oskliva nesikovna holka, ptam se?!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hele to zavani metafyzikou :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    CUZMAN: prave na cteni mezi radky je dulezity naucit se precist to, co tam neni napsany, ze jo..
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIOM: Nojo ale prave tam neni CO cist :-D
    DIOM
    DIOM --- ---
    CUZMAN: číst mezi řádky se tomu říká..to je umění, které je třeba si osvojit ;)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    CUZMAN: ja nevim kde jsem ten debilni zvyk chytil :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: KUA proc to furt odenterovavas? Kdo ma cist ty hluchy mista? :-D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    LEDOFREDO: hele to je u blizz uplne normalni, ze neni vsechno v patch notes

vcera jsem ji zkousel v try modu a zuna ma pravdu, ten auto attack procuje lip po spearu/hammeru taky tusim

predtim nejvetsi problem na soni byl, ze ten aa neprocoval a bylo to jak kdyby si sama dala mini stun, takze ohromnej problem pri chasovani atak

tedkom ho tam svihne rychlosti metelesku blesku a diky focused attack to dava super dmg (focused+follow through je to co ozivilo dmg u zeratula kdysi po tom co ho parkrat olizl nerf) u ni to mas podobny.

ten build co tam vysvetluje me prijde super i jak vysvetluje variace co a kdy brat. zvladne to v 5 minutach, coz je prijatelne, za me fakt dobry.

prekrocila tu tenkou caru kdy nemela dmg a nebyla ani tanky do ma dmg a je tanky :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    STAROJDA: ale dyt v tech patch notes zadna zmena na sonyu neni, nechapu
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    HLEN: jojo, pickoval bych jí až když je tank vybranej
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    STAROJDA: perfektni!
    HLEN
    HLEN --- ---
    STAROJDA: urcite ji dej .... osobne je to muj nejvic oblibenej hero ... jenom musis v ranked neustale pri picku lidem vysvetlovat ze nejsi tank :))
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak asi vyzkouším Sonyu. Vypadá to, že se probuffovala k životu :)

Tempo Storm Zuna ‒ The New Sonya (post- Medic patch) – Heroes of the Storm
    https://www.youtube.com/watch?v=rIwXCibwq2Q
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    YASHAMARU: jojo, tenhle manévr asi ještě moc lidí nezná a skočej na to :D. Taky lidi nevěděj že se medivac dá kua focusovat! Je jak papír -> instastun na medica.
    ZABIK
    ZABIK --- ---
    ZARREMGREGARROK: jo sorry to jsem nezminil :-) myslim samozrejme medivac. Stimdrone takovy povyk nevzbudil :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    PEDROBEAR: to se nam stalo par dni zpet. boj v plnem proudu. najednou jsem focusovanej a potrebuju se zachranit. takze bleskovej plan medivac o kousek dozadu a ze se hned vratim a budu zezadu healovat.

tak ho seslu a najednou do nej zacnou vsichni skakat a rvou na TS. sme tu!, READY! GOGOGO, kam to bude?? a ja to odpalim, preletime dva stromky a pristanem :D
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    PEDROBEAR: Nemůžeš se odpálit vstříc smrti dřív stejným tlačítkem, abys zabránil hromadné sebevraždě?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    na medicove medivac ulti je nejvic na picu to ze nejde zrusit. Zadas bod, a zjistis ze si ho zadal jako uplnej kokot. rikas si doprdele... nenene ne NELEZTE DOVNITR, vlezou 2 - 3 lidi a START VSTRIC SMRTI!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam