ja bych se taky rad vyjadril jako uz dneska muzu rict ze nekolikalety hrac Sonyi, neznam ji sice uplne od kolibky, ale rekneme ze sem ji poznal jako nemotorne batole a zkousel jsem ji pridrzovat a ucit ji chodit.
nicmene velmi brzy se projevila vrozena vada, pomalejsi dusevni vyvoj a nemoc kycli. misto chozeni se Sonya jenom tak kutalela, ale co chvili narazila na nejakou prekazku. jak se dostala do skolky, davali ji to ostatni dost sezrat.. a vsichni vime, jak dokazou byt decka ve skolce zakerna, po kazdem takovem zakopnuti chudinku Sonyu sproste skopali a odhodili ji zpatky do domecku.
jenze Sonya se nevzdavala. nebyla moc chytra, vypadala jako osklive kacatko, kycle stale v jednom ohni, ale jestli neco zdedila po svem otci Barbaru Conanovi, tak to byla zarputilost a touha vsem tem mizernym parchantum ve skolce ukazat, ze na to ma. i ja se musim priznat, ze jsem v jistou chvili nad ni uz zlomil hul, rikal jsem si, ze tahle mizerna potvora se proste nikdy poradne nic nenauci. trochu se mi i ulevilo, kdyz se rozhodla odejet do internatni skoly v Irvine, aspon jsem ji ztratil z dohledu a nemusel se porad trapit nad jejim nestastnym osudem, kdy jsem ji nemohl ani trochu pomoci v jejim trapeni.
na internatu bychom Sonyu nejlepe popsali jako "sedou mys", nicim zvlast nevynikala a nevycnivala, ale i to bylo pro nic urcite zadostiucineni, lepsi nez byt denne okopavana a ponizovana. znamky mela spis horsi, ale nikdy neprisla na hodinu nepripravena. postupne si ji profesori zacali vic a vic vsimat a objevovali v ni skryty potencial, sverovali ji stale narocnejsi ukoly a i kdyz nakonec nedokoncila posledni rocnik s vyznamenanim, ma nyni naslapnuto k zarive budoucnosti a Tier 1 u Zuny je jenom zacatek.
a vcera jsem ji uvidel poprve. ten jeji futuristicky vzhled! pamatuji si tuhle maskaru jeste pred jejim odjezdem na internat, vim ze se mi to vubec nelibilo a prislo mi to hrozne detinsky, ale ted.. ted v nem vypada tak vyspele! a jeji elegantni roboticky jezdec, tohle je Sonya noveho veku. okamzite jsem si ji oblibil. jeji ladne pohyby, presne zamirene udery, kde je ta oskliva nesikovna holka, ptam se?!