YASHAMARU: no jedinej rozdil je, ze si nechas hera, skiny a podobne - ale to byl jen dodatek, podstatny bylo, ze kdyz bude reset a budes porad slacker, zaseknes se tam co predtim, je to o mentalite/skillu/snaze/konzistenci; resety jsou potreba, jinak to vede ke stagnaci, ale nakonec je to stejne v hlave/prstech; nadavani na matchmaking a mmr nikdy nikomu international/blizzcon/wc nevyhralo - jasne, je potreba to ladit, aby hra byla zabavnejsi pro ten prostredni level, ale zkratka nesouhlasim s ideou, ze reset mmr mi da sanci hrat v prumeru s lepsima/me vic odpovidajicima hracema, prijde mi prospesnejsi pristup, ze pokud si myslim, ze jsem lepsi, nez me system hodnoti, mozna tak dobrej nejsem a mel bych se zlepsit...
PEDROBEAR: tak rozdily urcite jsou, i mezi dotou a lol, ale ve vsech trech hrach musis byt UPLNE jinde skillem nez zbylejch devet hracu, abys to dokazal vyhrat sam s vyrazne slabsima spoluhracema... a jenom tak k btw k tvymu argumentu, on ten protejsi tym toho krajece co se nazivi zas na tvejch spatnejch tms muze mit taky a k nemu treba i support co vi co delat a hlida si te wardama a gankera co aspon chape, ze te ma prudit a jakejs byl, i kdybys treba individualne povodil kazdyho z nich v 99% pripadu - simple as that