oni nesmi a nemuzou pripustit, ze maji potize s MM, protoze neni dostatecne velkej player pool, protoze to by tu hru zabilo. asi jako kdyz se rozkrikne, ze ma nejaka banka problemy. jestli je to pravda nebo ne je jedno, pokud lidi zacnou plasit a vsichni budou chtit dat penize jinam, tak konci. takze ani sama to nemuze priznat. (je mi jasny, ze je to v realu slozitejsi, ale prijde mi to celkem trefnej priklad).
pak uz by to totiz vzdali i ti posledni nadsenci, protoze proc tam zustavat, kdyz to bude uz jen horsi. takze me nejak nevadi, ze se to snazej resit takhle nenapadne a snazi se dotlacit komunitu k agresivnimu nabirani hracu. neco urcite naberou. ty hystericky reakce decek jsou trochu prehnany, protoze proste nechapou to pozadi a nikdo jim to nemuze oficialne vysvetlit, ze to jsou takovy resuscitacni pokusy.
nic neni tak horky jak to vypada, snad se to nejak vzchopi a nezlomi nad tim hul a nepujdou raci vydat dalsi sadu karticek. nedejboze, aby to bylo v tom vegetativnim stavu jako diablo. ty balance patche, novy mapy, novy hrdinove tu hru strasne ozivujou.