• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TURNPIKE: Diablo: I am FEAR MANIFEST!!!
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    TURNPIKE: to je s velkou rezervou R1 ze?
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    CUZMAN: urcite expert nie som, moj diablo ma lvl8. ale podel sa so svojim Diablo expirience, budem rad ;) hram ho len agresivnym stylom, a myslim ze s nim mam najvacsiu uspesnost spomedzi warriorov a mozno aj zo vsetkych hrdinov vobec

moj profil je http://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=6150077
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: To sem mu dal ja :-D Vubec se mi to cely nelibilo...
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    YASHAMARU:
    to ano lebo celkovo baitovat a duelovat za diabla je vcelku nerozumne, jedine ak mas breath ready. skusal som to, podarilo sa to, ale je to len taky funplay
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    za co tohle muze possibly dostat - ??! O_o

TURNPIKE: dost dobry, nasel sem asi 5 veci pro sebe, dik ;) ja sem jel zatim hotdogs build, ale citil jsem, ze tam je prostor pro zlepseni.

tu posledni vetu jsem jeste nikdy nikde nevidel :D ani ve hre ani na zadnym streamu :)))
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    diablo ako ho hrajem ja:
    talenty:

lvl1
    Sould feast (regeneracia) - len ak oponent nema ziadneho basic attack hrdinu (valla, raynor, hammer, ilidan, falstad, thrall a dalsi...)
    Block - ak je aspon jeden spomenuty hore pritomny, must have, soaknuty dmg je neporovnatelny aj voci fullstack regeneracii

lvl4
    Fire devil (fire aura) - mocny wave clear uz na lvl4, vacsina warriorov ho ma az na 13 + nicenie zagara creepu, odhalovanie stealthu atd, ostatne volby su aj tak lame

lvl7
    Battle momentum (znizovanie CD pri autoattacku) - ohormny utility burst do teamfightu, hodne znizuje CD abilit kedze diablov autoattack je celkovo dost rychly

lvl10
    Apocalypse (Stun)
    Lightning Breath (dmg)
    Tu zalezi hodne na style hry a teamplay.
    - Lightning breath je deadly avsak len v pripade setupu, tj vyblokovanie supera ze nema kam ujst pripadne nejaka forma freezu alebo hromadneho CC (malf korene, jaina ring of frost, sonya crater, tassadar wall, gazlowe grav-o-bomb atd ), proste nieco co pomoze tomu ze sa pri tom nemozes hybat a otacas sa hrozne pomaly.
    - Apocalypse ma dlhsi CD ale nie je taky citlivy na zle pozicie a podobne. je to skoro to iste ako mosh pit, lenze to nie je 4sec stun ktory niekto interuptne ale 2sec pobiehanie v panike a 2sec stun. charge skupinku + bodyblock lahko zabezpeci multiple hit. dobry apocalypse je rovnako smrtelny ako dobry breath. osobne ho preferujem koli mojmu stylu hry + pocas apocalypse dalej davas dmg takze dmg az tak nezaostava.

lvl13
    Firestorm (+dmg) - pri agresivnej hre, vyrazny boost do dmg, mozes clearovat bez obav mercenaries solo, waveclear na jeden stomp, velky siege dmg, super combo s apocalypse
    Spell shield (shield) - ak chces byt viac tanky, dobre voci kealovi a jaine ci lemonovi

lvl16
    Rampage - zvysi autoattack dmg a movement speed pri stompe, znova velmi vhodny do agresivnej hry
    Imposing presence - ak ches byt viac tanky, vhodne proti autoattack hrdinom

lvl20
    Hellstorm (breath upgrade) - ak si zobral breath, toto by mala byt primarna volba
    Bolt of the storm (teleport) - ak mas pocit ze to by chcelo viac rozhybat, ci uz smerom dopredu ci dozadu. zachrani zivot alebo zabezpeci kill
    Lord od terror (mass lifesteal) - ak si zobral apocalypse velmi dobra volba defenzivne aj ofenzivne, hlavne ak hras proti chogallovi alebo multi-war combo

Hero trait - Black soulstone: za kazdeho zabiteho miniona (v tvojom okoli) ziskas 1, za hraca (nemusis byt pritomny) ziskas 10. fullstack je 100 ktory ti zabezpeci +20%hp (0.2% per stack) a 3sec death timer (len pri fullstacku), pripadne s talentom +300% hp regen (3% per stack)

+ velky box takze skvely bodyblock
    + skvely peel aj chase
    + nastackovany ma hodne velky HP pool takze vie byt aj celkom tanky
    + skvely waveclear a aoe dmg
    + skvely interrupt a CC

- nevie moc zdrhat
    - priemerny single target dmg, slabsi duelant

Celkovo Diablo je super pri agresivnej hre aj pri defenzive. Malo warrior ta zbavi otravneho ilidana, zeratual, greymana a pod lepsie ako diablo. A malo warriorov je takych ucinnych pri agresivnom style hry. Prehadzovacka (E - overpower) je pri zakladnej suhre zaruceny sposob na triafanie skillshotov takze super synergy s tyrande, jainou, kealom a pod. Davat si pozor na 1v1 a na situacie bez backupu, kedze moc nezdrhnes. Celkovo nepustat sa do fightov sam ak nemas vyhodu a istotu.

par vychytaviek:
    - OP na frekventovane chocking pointy - spodny temple na dragon knightovy, mustek na hornom lane na dragon knightovy, mustek na sky temple - prehodis a ani nemusis moc blockovat, neprejde
    - early play - pockat na neopatrneho hraca ktory pride blizsie k vezickam - prehodit + charge + blocking, vezicky ho zabiju na par ran
    - prehodit nepriatela cez stenu ak brana este nie je rozbita - deadly
    - ak si vyberies firestorm na lvl13 tak combom - charge o stenu (Q) + stomp (W) + overpower (E) zabijes vacsinu asasinov. ak ste dvaja, zabijete takto jednoducho osamoteneho hrdinu
    - ak mas breath dobry trik je sam seba zahnat do kuta - charge + prehodit do kuta supera + breath (high skill bait)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    YASHAMARU: Tezko rict :-)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    nejaky tipy na diabla, hlavne co se tyka buildu/talentovani, co v jake situaci?
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    YASHAMARU: ja by som bral ten znizeny range na max dmg orbu. ale zase ja som ju nikdy nehral
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    no vyhodnotil bych to asi tak, ze nastal cas naucit se graymanea :D
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    hmm tak zatim sem s ni 4:0, ale urcite je dost slabsi. misto johanovy prdele beru ten 25% heal na enemy kill ale nevim.
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    STILGAR: nie je to ziadny brutal nerf. Q dmg -2%, lvl20+ dmg -10%, odstraneny ess of johan, vacsia mana zavislost. QQ more

core toho pre co je lemon OP - range, escape v kombinacii s dmg. ak nerfnu dmg o malicko a odstrania utilitku, stale je dmg a hlavne presence vo fighte neuveritelny.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    (ja sem slibil ze o tom nebudu s nikym mluvit, tak vam to nemuzu rict)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    YASHAMARU: my mame na garden terror jeste jedno maly vylepseni, vid strejdo jimbo :)
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    docela dobrej tip:

If you have a big advantage at the objective, stop at 39 midgets (do not cap instantly) and go back to soaking. Let the ennemy team waste some time killing midgets, then send 1 person to kill 1 last midget.

je to u infernal shrines :)

podobny jako kdyz je upecenej garden terror, tak je dobry ho nebrat hned, ale pockat nez se narodi mrtvi allies a pak ho teprve aktivovat.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Nahral sem se za ni dost. Tohle se dalo cekat, ze to prijde. Kazda hra 2x vic siege/hero dmg, nez zbytek tymu. Dobra krajecka. Vecer vyzkousim, jaky to s ni bude.
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vtipnej je ten dusevni proces cloveka, co nema penize, grindi 14 dni jak pako a pak si za ty goldy ulepeny od potu a krve koupi postavu den pred balance patchem o kterym se vedelo. :D
    STILGAR
    STILGAR --- ---
    Vtipná je ta situace kdy nemám lóve, od jejího vydání grinduju jak pako, včera ju konečně zlevnili, koupím, dám 2 hry, ráno se vzbudím... NERFPYČO!!§
    YASHAMARU
    YASHAMARU --- ---
    vcera sem videl v reddit ingame chatu: "stejne ji vsichni to jmeno przni, lets call her lemon" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam