• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: ja myslim ze ten pocit, ze hrajes OK a vsichni ostatni hrajou tuzku a jsou to brambory se nevytrati nikdy :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ty ranked jsou rozdeleny na single i teamy, jestli se nepletu?

    Kde berete navody jak hrat, koukate na replaye hracu, nejaky guidy?

    Ja porad hraju jen Quick matche, kde teda je zlo, ze mi prijde ze mi to dava vzdy strasne spatny spoluhrace, to by melo vyresit hrani tech Ranked, jestli se nepletu (samo az vystoupam nejak vys - jestli :D)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LEDOFREDO: snad se to spravi jak se vsichni zase rozradi. tyhle ty rozjezdy byvaji vzdycky takovy chaoticky nez se to trochu ustali. ono stejne se nic nezmenilo. novej system nijak magicky nezmeni skill level populace, takze extremne dobri hraci porad nebudou mit s kym hrat.

    me je na tom nejvic sympaticky, ze mas porad kam stoupat. a ze to omezuje hrace co ti to da do hry. takze nedostanes duo Q master+bronze kamos do teamu. a ty odmeny za sezony vypadaji celkem stedre :p bude se to chtit zas vyhecovat na nejakou team ligu.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ELEMENT_LEAD: jojo, asi to je tak spravne .. ale stejne si dost lidi stezujou na nekvalitni slozeni her po placementu ve vyssich ligach
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    klicovy bude jak moc soft ten soft reset je. jestli to je jen na ty placementy nebo par her tak to by bylo trapny. jestli to bude stovka, tak by to byla opravdu nova sance pro vsechny.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    to by byl dobrej shitstorm na forech, kdyby 10 rozrazovacich her melo sanci nejak vyrazne ovlivnit umisteni a smetlo by ze stolu X set her co mel clovek odehranych predtim. :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LEDOFREDO: myslim, ze ani nikdo necekal nic jinyho
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ELEMENT_LEAD: ten placement nehraje moc dulezitou roli, dulezitejsi je predchozi rank/mmr .. lidi co meli radove rank 1 koncej skoro vzdy v diamond 3 bez ohledu na vysledek matchu.. kdyz hrajou 2 lidi vsechny zapasy spolu tak stejne nedostanou stejny rank pokud meli jiny rank v preseason
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    DIOM: jo, je to myslim stejny nebo podobny. ale jeste je to rozdeleny, ze kazda ta divize ma 5 stupnu, takze diamond je I-V, master asi taky a grandmaster ma uz tusim rovnou poradi na serveru. a pokazdy hrajes extra hry, aby te to pustilo o ten mezistupinek vys.
    DIOM
    DIOM --- ---
    diamond a pak už jen master a grandmaster jako ve starcraftu?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hm tak placements 5:5 a diamond 3. vys to asi nepousti z rozstrelu. prvni dve hry jsem hral 4v5, takze to me ohromne potesilo :) jinak je to mnohem lepsi hrat ve dvou. mensi sance na leavera, jeden hrac na kteryho se pujde dat spolehnout.

    posledni hra vypadala dost tragicky, nejak jsme nadraftovali medica a rehgara. vypadalo to, ze nebude dmg, ale nakonec z toho byl nejvetsi bloodlust stimpack stomp :D

    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Možná čekaj až opadne boom z Overwatch a pak nečim přilákaj
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    WOTAR: co jinyho by melo hrace nalakat zpatky nez konecne sezona, jestli tohle ne tak uz nic :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WOTAR: to jeste nekdo hraje? :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Já si právě pamatuju spíš na vyrovnanější matche, tohle bylo hodně nevyrovnaný obě hry, ale třeba si to ještě sedne, možná to taky teďko nemá úplně z čeho vybírat, většina je na Overwatch zdá se
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    no takhle to fungovalo skoro vzdy mi prijde, sem prave cekal ze to se zmeni :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem dnes zkusil dva quick matche a teda match mi teď přijde nějak broken. První hru jsme je roznesli, že jsem ani jednou neumřel, druhou to bylo prakticky naopak. Nemáte podobnou zkušenost ?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MPEGYNA: ono brightwing, li-ming, thrall, hammer, murky vs. illidan, tassadar, xul, nova, zerathul bylo celkem narocny a je tezky neco delat, kdyz ma brightwing vic hero dmg nez liming nebo thrall...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    taky jsem uz par zapasu dokonce s jednickou vyhral, ale vcera se nam to nepodarilo.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    hmm, takhle se mi jeste vyhrat myslim nepodarilo, ale uz sem tak asi 3 x prohral :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam