• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    REFLEX: jasne, proti jednomu pain in the ass op hrdinovi nasadime druhou pain in the ass kravu s sestinasobnym blinkem :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Sstaci mit proti samurovi par talentu a je v perdeli, hlavne vetsina ho neumi hrat :D, on ma vsechny utoky jen na zaklade autoattacku. Je pravda, ale ze ten jeho escape je dost napytel

treba tracer s tracer rounds je proti nemu super
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    nechapu jblizzardi zpusob uvazovani - stealth classa je prakticky v kazde hre vzdycky zdrojem problemu, protoze prumernej a horsi hrac proti tomu neumi hrat ... to byl ve finale i duvod proc nekdy pul roku zasadne nerfli a potom uplne predelali novu aby nebyla o mega stealth burstu ... a ted udelaj char kterej ma stealth na povel, neuteces mu, zapne si dalsi dve kopie ktery maj dmg jako prase nemluve o efektu prekvapeni a zmateni + ma ultimatku ktera rozsmelcuje vetsinu charu za par sekund + jako bonus, ta OPness toho charu vede samozrejme k tomu ze hraci samura totalne solujou a hrajou si svoji hru bez ohledu na zbytek tymu, tudiz me samuro sere at je na jakykoliv strane hry
    NIKKARIN
    NIKKARIN --- ---
    Ten samuro je děsná svině. Přijde mi dost OP. Člověk proti němu má problém, když je sám...když má u sebe ještě Moralesovou, tak je to konec...vždycky, když jsme hráli a protivník měl Samura a my ho neměli, tak jsme myslím nebyli schopní vyhrát...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    REFLEX: Přes víkend bych dal, jsem teď na hraně silver 2/3
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nechce nekdo hrat HL ve 2? jsem ted silver 2 hraju vetsinou nejak od 10,11 vecer tak hodku, dve
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    No my vyhravali celej zapas a pak sel Sylv afk a zacal to naschval kazit
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    REFLEX: Jojo já teď hrál quick game, abych si naleveloval hera do rankedu a mám stejnou zkušenost, fakt jsem měl často pocit, že to snad ani nejsou lidi a je to bot..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ty lidi sou fakt kokoti s prominutim, jeden clovek skazi celou hru

To treba v LOLku aspon kdyz umis tak muzes tahnout celej team tady to je bez sance
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    REFLEX: Jsem na tom stejně:-D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak jsem nejvíc prolamil rozřazovací a jsem Silver 2, tak aspoň mi spadl hrebinek a muzu se zlepsovat
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Me přijde blby ze pokud si papír tak te jednoduše ukraji i ten stin
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Taky už si řikám, jak by šel nerfnout:-D Nejhorší mi přijde ta kopírka s možností zdrhnout v kombinaci s tim dmg outputem
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    kolik mela winrate mingle uplne nazacatku ? samuro 67%
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MPEGYNA --- --- 20:26:57 5.10.2016
    imho to bude jako brawl v hs - neskodna zabava. az na vyjimky.

ja jsem spokojenej. zabavny mi to prijde, na to, ze je potreba hrat jen 3 hry na odmenu. komu to prijde zabavnejsi, tak to muze hrat furt. komu ne, tak 3 hry jnesou ofc zadna silena farma pro 1000g a neco k tomu. navic clovek nemusi vyhrat, pouze se zucastnit.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    me tyhle veci bokem nikdy nebavi, ale tak 1k dobry, na zemi to nenajdes

jen at tam davaji co nejvic veci na gold, to nikoho neurazi
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja to to odehral 3 x na ten reward, nektery matche byly docela tesny a nekolikrat sme vyhrali comebackem, ale presto me to bohuzel nebavilo .. zvlastni, ale tak treba to bylo jen timhle konkretnim a jine mi sednou vic

koukal sem ze to je az do 28.10. takze jestli se z toho da usuzovat ze brawl bude kazde 2 tydny tak sem rad ze to aspon neni kazdy tyden jako treba v HS ... jo, pokud byste mi na to chteli rict - "tak to nehraj, vole" tak odpoved je "musim, sem farmar!" (goldu i portraitu) :)
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    WOTAR: já sem dal jen rychlý kolo a vypadá to docela zábavně...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak co, už někdo prubnul brawl ? Já to mám v plánu dnes večer
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam