no je to asi pravda oboji - je lepsi hrat ve dvou, protoze se tim zvysuje sance na normalni pick, hlasovou kooperaci atd. , na druhou stranu pokud vypadne jeden hrac (hraje blbe, spadne atd.) tak to s nejvetsi pravdepodobnosti zbytek tymu nezachrani
Ja teda verim na existenci "pralesni ligy", podle me zacina nekde kolem low gold a jde nize (na hotslog mi to vychazi něco kolem 1900- MMR) kdy zacinaji byt schopnosti spoluhracu nespolehlive - mohou hrat dobře, ale mohou taky delat zasadni chyby. Pak je kazda hra ruska ruleta a nasrani se dostavuje velmi často. Cim dal niz se to samozrejme ještě zesiluje a při hrani je potreba mit po ruce plato valia. Dostavam se do pralesa když hraju s jednim low mmr kamaradem a sam sem na jeho okraji byl když sem zacal hrat po dlouhe pauze. Podle me z nej v principu není cesty ven, pokud clovek nemá dost stesti, nebo nezacne hrat s kamaradem, se kterym se sehraje, aby tahli tym. Mozna opravdu dobry hrac dokaze i sam potahnout cely tym, ale prumerny (high gold/low plat) hrac jako třeba ja to podle me nedokaze (nebo aspon ja sem si overil ze to nedokazu - mozna leda ted s varyanem nez ho nerfnou..), takze když se nejdejboze ztrati v prostred pralesa cesta ven je hodne slozita a bez hodne pevnejch nervu se neobejde. A ty podle me vetsina lidi nemá a proc by se vůbec nekde chtel nervovat u hry ze jo..