• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    S Auriel je Chogal docela super :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Asi základ, aby spolu komunikovali přes nějakej voice chat, když je to random tak je to jak řikáš o nervy:-D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    chogál v tymu = nervy v kyblu a defeat na ceste :D ... moc dobrejch hracu na tom teda nepotkavam
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WASQ: Nene, byl tam dost krátce a musel si mit asi 3 hrdiny aby si dostal slevu která se vypocitala nějak blbe
    WASQ
    WASQ --- ---
    REFLEX: začal jsem hrát po roce zas před 14 dněma. Nabídka ještě platí?? :) Jinak jsem koupil ChoGála a i po 10 hrách mi přijde nejvíc imba :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    LEDOFREDO: dik za info. jeden nikdy nevi…
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MPEGYNA: jo ten bundle za 70Kc s 2 herama a skinama jsem taky ulovil :D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MPEGYNA: nemusis cekat, doba stimpacku se scita .. k tomu aktualnimu se pricte mesic
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    pralesni liga! to je ten spravny nazev. vse souhlasi. hraci z pralesni ligy se zatim vyskytuji skoro na vsech rancich, protoze pokud nekdo hral v preseason, dostal se na vysokej post a zacal hrat znovu az ted, 10 her na rozlosovani ho samozrejme moc nesrazi, a tak muze zustat klidne v diamondu, nebo kde se nejvys zacina. ruska ruleta je to rozhodne, protoze, jak uz jsem tu psal driv, jsou ty HL solo hry typu team A prevalcuje team B a je jen o stesti, byt v teamu A. a ruska ruleta je to taky v tom, ze rusky hraci jsou vetsinou spatni, protoze si bud mysli, ze jsou bohove nebo jsou ozrali nebo oboje.

    proto je pro dusevni zdravi zasadni jedna vec - hrat 10 her na rozlosovani, smirit se s vysledkem a dal se nesnazit! muze byt jenom hur. viz priklad te GM streamerky, ktera se s 90% winrate dostala se smurfem max do goldu.

    AI je na farmeni questu, QM je tzv. clown fiesta, tam rozhodne nema cenu silet, kdyz nekdo hraje hur jak AI a uz vubec ne nad slozenim tymu nebo prohrou. nastesti pro takovy to tryhard, aby clovek nezesilel je unranked draft.

    co se tyka aktualni akce tak mam 29/30 splneno a cekam, az mi skonci mesicni stimpack z nakupu jednoho bundlu za par korun. obcas jim hodim nakou korunu do prasatka, pokud je nabidka rozumna. coz vetsina cen po vetsinu casu neni!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    XSOFT: zatim 8 ty hry proti AI me nebavi a kamaradi hrajou v jiny cas :D
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Domaci ukol (30 her) v sobotu splnen. Thx
    A co vy?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Ty hrajou AI coz je skoda
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Jj presne tak to myslím taky, ja vlastním skoro všechny (az na 4) hrdiny a jen Jaina je skoro 10 lvlu a hraju nějak vse a prave ze hraju vse hraju QM abych ostatním nekazil když si chci zrovna zahrát murkyho, nebo zkusit nějaký praso build :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    + kvuli eventu se vratila spousta hracu co dlouho nehrali, takze vubec nevi a nebo jsou tam novi hraci, kteri taky nevi, takze ta hra je proste team deathmatch chaos
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: hrat QM a byt z toho nasranej je v soucasne dobe zbytecny. kdyz se na to podivas s ostupem, QM je mod do kteryho jde nejvic lidi s I dont give a fuck attitude. vetsina lidi zvoli ranked a tremisti unranked. qm je nejmin prestizni mod takze tam bych necekal nic.

    To neni konec. Jelikoz je pool hracu qm tak strasne moc omezenej, tak ti to dava do teamu fakt cokoliv. Muzes byt master a dostat silver 5 typka. match making dost zapasi normalne natoz v tom nejvetsim shit modu. hrat qm a brat tu hru vazne se podle me neslucuje.

    imo jedinej duvod proc hrat je qm je, kdyz se chces mechanicky naucit nebo procvicit urcityho hrdinu a je ti jedno jak hra dopadne. idealne dat vsem mute hned na zacatku, od nikoho nic necekat a jet si svoji hru a snazit se odehrat maximalni mozny vysledek v ramci svyho hrdiny. vse ostatni je navic.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    No v HOTS jde spis o objemu her, ja dam za jednu sezonu tak 30 her v HL a zbytek hraju QM jen tak z prdele za random hera (tim padem s nim nejsem dobrej)

    Kdybych dal 500 HL her tak se vysplham vys klido i do platiny, nebo vys
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    REFLEX: Moje zkušenost je taková, že HoTS je hodně týmová hra a jeden hráč sám o sobě špatnej tým moc šanci potahat nemá (na rozdíl třeba od LoL apod.), pokud ostatní např. kašlou na objectivy nebo solujou v nesprávnej čas apod. To že jsi v Bronze 2 spíš potvrzuje tu teoretii o "pralesní lize", je to hodně ruleta a těžko se vyhrabat, i když třeba ty hraješ dobře
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    A to jsem hral Gold 3 v minule a ted jsem Bronze 2, ale nemyslim si ze jsem lama :D Treba s Nova/Illidan/Valla/Guldan/Chromie potaham team
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jako v HL nemam problem, nasranej sem vzdy z QM v HL hraje vetsina lidi dobre, nebo lip a nekdo hur, ale snazi se
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    no je to asi pravda oboji - je lepsi hrat ve dvou, protoze se tim zvysuje sance na normalni pick, hlasovou kooperaci atd. , na druhou stranu pokud vypadne jeden hrac (hraje blbe, spadne atd.) tak to s nejvetsi pravdepodobnosti zbytek tymu nezachrani

    Ja teda verim na existenci "pralesni ligy", podle me zacina nekde kolem low gold a jde nize (na hotslog mi to vychazi něco kolem 1900- MMR) kdy zacinaji byt schopnosti spoluhracu nespolehlive - mohou hrat dobře, ale mohou taky delat zasadni chyby. Pak je kazda hra ruska ruleta a nasrani se dostavuje velmi často. Cim dal niz se to samozrejme ještě zesiluje a při hrani je potreba mit po ruce plato valia. Dostavam se do pralesa když hraju s jednim low mmr kamaradem a sam sem na jeho okraji byl když sem zacal hrat po dlouhe pauze. Podle me z nej v principu není cesty ven, pokud clovek nemá dost stesti, nebo nezacne hrat s kamaradem, se kterym se sehraje, aby tahli tym. Mozna opravdu dobry hrac dokaze i sam potahnout cely tym, ale prumerny (high gold/low plat) hrac jako třeba ja to podle me nedokaze (nebo aspon ja sem si overil ze to nedokazu - mozna leda ted s varyanem nez ho nerfnou..), takze když se nejdejboze ztrati v prostred pralesa cesta ven je hodne slozita a bez hodne pevnejch nervu se neobejde. A ty podle me vetsina lidi nemá a proc by se vůbec nekde chtel nervovat u hry ze jo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam