• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO:
    ELEMENT_LEAD: Já reklamu zase poprvé zahlédl na Instagramu:-)


    ELEMENT_LEAD: Jo tak to je bez debat, ono i teď je aspoň z mý zkušenosti znatelný, že je je hráčská základna menší a to hlavně při matchmakingu, i když mám dojem, že se to zlepšuje. Ale třeba je to taky jenom tim, že se dostávám z pralesní ligy:-D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WOTAR: mozna jsem se nestastne vyjadril, ale myslim to tak, ze d3 nebo stara si celkem v klidu zahrajes i kdyz to nebude hrat mraky lidi. kdezto v hotsku je potreba velka hracska zakladna, protoze na kvalitni hru k sobe prirazujes 10 lidi. ve starovi ti staci jen 2.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LEDOFREDO: twitch me spamoval "heroes defy" videjkem a nejak soubezne bezelo jeste jedno gameplayovy (wtf) s Varianem a Ragnarosem a jeste cinematic. Me se teda poslednich par dni stridaly tyhle tri, nevim co ostatnim.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Jo taky mám radost, že se HoTS hodlají věnovat, i tim eventem spojenym s Overwatch to ukázali. Jenom doufám, že to nejsou předsmrtný křeče:-D

    SALUSA_SECUNDUS: V Diablu jsem myslel, že chystaj aspoň Necromancera, ikdyž je fakt, že jinak se moc novýho neděje, ale nemyslim, že by komunita byla úplně v troskách.
    O SC pravda tolik nevim, většinou si občas zahraju nějaký coop mise a to je všechno - tudíž tam s komunitou nevim, ale turnaje se pořadaj ne ?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    kde jaka reklama? bannery, videa ?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WOTAR: takovej muj subjektivni dojem. obcas tam hodi nejakou kost no, ale je to slaby. ja to nepsal, abych nekomu poplival oblibenou hru, sam mam rad i diablo i stara, ale proste nerad bych videl hots v tomhle zeleninovym stavu. coz neni - postavicky porad vychazej a balance patche taky jsou. a ta reklama me ubezpecila, ze nad tim blizz nelame hul, takze ja ji taky nezlomim! :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    WOTAR: a ten novej kontent o kterym mluvis je co, mission packy za 7 euro a mit moznost si zahrat Diablo 1 v lednu?

    to je takovy snupani omitky trosku..
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Proč myslíš, že D3 a SII odepsali ? Do obojího přidávají novej kontent a minimálně D3 tady na Nyxu hraje hodně lidí:)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    REFLEX: coz ja vitam jako super z jejich strany, ze nad hots nelamou hul i kdyz je ta hra takova nedomrdla ve srovnani s uspechem karet/ow/wow. doufam ze jeste chvili budou bojovat a neodepisou to jako d3 nebo sc2. to jsou hry co budou fungovat i kdyz je komunita mrtva, ale pro mobu by to byl fakt konec.

    a reklama se mi i docela libila. parkrat jsem ji vydrzel nez jsem stahnul adblock :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Blizzard ma na konci roku prebytek a vrazil ted hafo penez do HOTS reklamy
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Jo v brawlu i když měl soupeř max a ty nic nebyl problém ho sundat, dokonce mi přišlo mnohem výhodnější se vyprdnout na golema a zatim co soupeř čistí campy v dolech, tak vyčistit campy nahoře
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    od vcerejska uz je normalne v rotaci, mel sem tu mapu rad kdysi, ale ted teda vidim ze je fakt divna .. necet sem patchnotes, ale prisel mi ten golem silnejsi nez v brawlu, tam byl uplne nepouzitelnej - to ani nemelo smysl do tech dolu chodit
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WASQ: TO je ale stále jenom brawl ne ? Myslim, že právě i z těhlech důvodů ji vyřadili z normálního koloběhu
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ježiš tak ta nová / stará mapa je šílenej opruz. Strašně dlouho to trvá, event v dolej se táhne a přijde mi, že je furt. Golem je úplně nobrain. Škoda, že není stylu třeba Punisher :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    LEDOFREDO: to je jeste mininerf. pristi tyden zmensi range abilit a lava wave nebude davat xp.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    zitra taky oznami novyho hero. imho to bude nakej troll.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    tak nerf uz po tydnu, evil blizz :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    tak po naky dobe zase vitezna serka, ne ze bych se o to vzdycky uplne nejvic zaslouzil :p

    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MPEGYNA: podle me efekt by byl nula, protoze by to pak mel kde kdo a stavajici elitari nebudou kupovat mainstream :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    HOTS je jedina MOBA, kerou jsem hral a hraju, takze nevim, jak je to v LoL nebo Dote. Nicmene, pokud to plni ucel prijmu na vyvoj hry, tak je to snad nejlepsi moznej model. Akorat ty skiny a mounty by mohl mit Blizz levnejsi. Kupuju neco az kdyz to ma slevu 65% a vic. Fakt by me zajimalo, jak by nizsi ceny vizualu zmenili prijmy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam