• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    ELEMENT_LEAD: dunning-kruger :D Hele ja nemam vubec problem uznat, ze treba nemam na to byt v GM nebo M, ale proc musim hrat s lidmi v Goldu, kteri zacali hrat minuly tyden a vi o te hre uplny hovno?

    Ja kdyz hraju, tak sleduju hotslog nepretrzite. Ma hromadu featurek, ktere lze vyuzit. Mam z kazde classy nekolik heru na master urovni - dokazu teda doplnit tym uplne vsim. Mam cca 20 heru, ktere ovladam vyborne a dokazu dat counterpick na vetsinu hrdinu ve hre. V draftu komunikuju, radim. Ve hre se to snazim maximalne tahat a podporovat tym.

    Bohuzel 2/3 her je zpravidla rekt z jedne nebo z druhe strany (trollove, idioti, feederi, noobove, afk a vsechno mozne), coz je maximalni nuda i v pripade vyhry. Z toho zbytku kvalitnejsich her jsem tak v 10% schopen uznat, ze souper byl proste lepsi a to jsou zpravidla ty nejzabavnejsi hry s napetim do posledni minuty.


    Co jsem cetl na blizzard forech, tak lidi co se zasekli v Goldu nemeli problem se s novym uctem bez problemu dostat do Diamond. Neomezeny hard reset je blbost, to jo. Ale jednorazovy reset nebo reset v ramci novych sezon? K cemu jsou pak placement hry, kdyz mas zakonite presne takovy rank jako predtim +-1 divizi.
    At se zkusi nejaky GM vytahnout z Bronze5. Zabere mu to minimalne vyssi stovky her, kde uz pujde jen o pravdepodobnost na zaklade winrate vyssiho nez 50%. Ale koho ma tohle bavit?


    V overwatch neni tak sileny duraz na tu kooperaci. Jako Soldier-76 s visionem muzu klidne vystrilet vsechny nepratele najednou defacto sam. Ale v HotS sam nezmuzes vubec nic.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    celkove ma vsechno svy pro a proti. me se libi system jakej je v overwatchi, protoze tam nikdy nemas tenhle feeling ze jses stuck, ale i tam najdes lidi co breci ze maji losing streak a nebo ze se nemuzou od nekud vyhrabat (a to je to strilecka, kde ti relativne nic nebrani postrilet vsechny ostatni sam) ale jednak se proste nikdy nezavdecis vsem a druhak lidskej mozek je proste naprogramovanej tak, ze je to vzdycky vina cehokoliv jinyho, jen ne tvoje. je to kvuli tomu, ze kdyby si lidi uvedomovali jak jsou dementni, tak se tak 80% populace zabije.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: kouknul jsem se na profil a nemas to vubec spatny, beru zpet ze jses nizko, platina je uz nadprumer. za poslednich 30 dni mas peknej winrate na par hrdinech. napr 63% na samurovi za 50 her, ale celkove jen 53%

    bohuzel system je nastavenej tak zkurvene, ze by te nutil hrat nonstop svuj nejsilnejsi char kvuli mrzkym 6 vyhram z 10. a to neni par her, ale desitky nez by ses vyhrabal coz neni uplne zabava.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: jenomze by to bylo 1 grand master a 4 lempli proti 5 lemplum. dlouhodobe je naprosto nemozny, aby se ta vyhoda neprojevila.

    lidi z GM maji druhe ucty vetsinou protoze je nebavi dlouhe queue nebo chteji hrat s low skill kamaradama nebo chteji pawnit nooby for fun. ne protoze jsou na main accountu zasekli v goldu.

    hotslogs je dobry na hodne veci, ale zrovna mmr je orientacni o to vic, pokud jses takhle nizko. (ale zajimave ze se naroky na diamond tak snizily, pamatuju si, ze kdyz jsem hraval ja, tak to diamond davalo az okolo 3-3.5k)

    hard reset je samozdrejmne picovina. jednak by si nikdo nezahral, protoze by hry nebyly vubec vyrovnany a bylo by to hrozny pro vsechny nez by se to zas roztridilo. druhak by to bylo abusovany tim, ze by lidi schvalne zacinali od znova a streakem se snazili dostat co nejvys a prestat hrat nebo aby griefovali novacky/lowbiky.

    jestli ses po 1600 hrach gold a ses schopnej si to takhle obhajit, tak to je slusnej dunning kruger. kup si novej account a pozdravuj v grand master lize.

    TRAZE
    TRAZE --- ---
    ELEMENT_LEAD: Jenze ti lidi by hrali rovnez se spoluhracema, kteri se nemuzou vydrapat z Goldu. Sam mas moznost tu hru potahat mozna tak, kdyz hrajes s botama. Ale rozhodne ne s tema lidma, co tam jsou (vetsinou naprosta tragedie). Placement hry nemaji vubec zadny smysl a myslim si, ze naprosta vetsina hracu v GrandMaster a Master lize ma proste dalsi ucet. Pochybuju, ze by mel nekdo nervy se propletat tema trollama z Goldu.


    KORAL: Me to nyni prestava bavit, protoze me system hodil po placementu z Platiny zpatky do Goldu. Tam musim hrat povetsinou s lidmi, co nemaji ani 40lvl. Maji odehranych treba jen 200 her a v HL treba jen 20 her. Nemaji vubec zadny skill, nekomunikuji, nedokazou v draftu nic smysluplne doplnit, neovldaji vsechny classy a proste nemaji zkusenosti. A to nemluvim o tech trollech co se pripoji jen proto, aby to kazili ostatnim. Tahle hra je ryze 5vs5. Sam proste nezmuzes nic.


    Btw je zvlastni, ze podle hotslogs jsem byl jeste nedavno spodni Diamond (MMR 2400) a pritom ve hre jsem debilni Gold, kde 2/3 her jsou vylozene utrpeni. https://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=6398122


    Bez resetu MMR to proste nema smysl. Hra si prece nemuze myslet, ze mam porad stejny skill jako v preseason. I presto ze jsem od te doby odehral v HL pres 1600 her.


    KORAL
    KORAL --- ---
    TRAZE: Nesouhlasím s tím, že se nelze vyškrábat. Já po placementech před 2 sezonama skončil v Gold. Během týdne sem byl v platině a behem 3 týdnů se propracoval do Platiny 1, což je těsně před diamondem. Pak jsem přestal hrát, protože mě to přestalo bavit :-D

    Takže vyškrábat se z Goldu jde a docela snadno. Jen to musíš umět hrát líp, než na ten gold.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ale se zbytkem v celku souhlasim. imo je ten system zbytecne moc neflexibilni.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    problem je v tom, ze lidi co jsou v grand master a maji winrate tesne nad 50% hraji proti jinym lidem co jsou v grand master. kdyby grand master hraci hrali proti lidem co maji problem dostat se z goldu, tak problemy se skrabanim se z tama fakt mit nebudou.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    WOTAR: To je klasika. S kamosem jsme odjeli 10 stejnych placement her v TL a ho to hodilo do Gold a me do Silver. Nechapu proc Blizzard neudela nejake tlacitko, kterym by si slo uplne vyresetovat MMR. Protoze kdyz jednou spadnes do Goldu, tak uz nemas nikdy sanci se od tama vysekat nahoru. I kdybys dal v placementu 10 vyher, tak te to zase hodi do Goldu.

    Ono kdyz se podivate na GrandMaster zebricek, tak jsou to povetsinou lidi, co maji odehrane v HL treba jen par stovek her s winrate tesne nad 50%. Kdyby se tihle lidi museli vyskrabat z Bronze do GrandMaster, tak se jim to nepodari nikdy v zivote.

    Takze jedina moznost jak vystoupat nekde do vedeni je se naskillit jednim uctem a HL pak hrat s jinym uctem.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Ach jo, tak mě to hodilo do silver III, přitom jsem měl lepší poměr výher/proher v rozřazovacích zápasech než minule, kde mě to hodilo do 2:-D Kdyby se někomu chtělo dělat teamovy kvalifikace tak jsem taky k dispozici
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: No klidně můžem dát, já zatim z rozřazovacích jednu projel a jednu vyhrál, ale oboje férový hry, v Quick game už to neřešim, tam nemá smysl se rozčilovat
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: samozrejme ze od tohohle postu jsem prakticky nevyhral hru, vsechny slozeni tymu jsou uplne retardovany a od uninstallu me deli jen posledni zbytky psychickych sil, jinxed!
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    hrajem celkom aktivne, ale len for fun, QM s partiou, pripadne aj custom games ked sa nas zlezie viac. ranked len placement hry na mounta
    GIRK
    GIRK --- ---
    taky se klidne pridam :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TOMMY_ZLEE: jojo ja klidne dam, ale musim se do toho zase dostat. Ranked sem nehral rok a pul takze ted budu zatim grindit quick matche. Sem na nastence
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    JANDOS: Taky hraju - teď už asi 2 měsíce docela pravidelně, a to jsem na to předtím rok nehrábl.. Musím říct, že oproti stavu předtím je to teď opravdu nebe a dudy a aktuálně mě to dost baví - všechny změny co už se tu popsaly níže jsou jen k lepšímu a navíc přibyli Brawly, které jsou taky celkem zábavné. Jen ten win rate je fakt kolem 50ky ať dělá člověk sebevíc..

    A propo, nechtěl by se někdo týmnout na nějaké pravidelnější hraní? Jakmile člověk hraje v týmu s nekokotama a nenoobama, tak se winrate poměrně svižně zlepšuje :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    tvl co je to za patch dneska.. tu hru celou predelali nebo co? :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja to taky hravam, ale zrovna mi odesla mys, takze s nahradni dam tak daily proti AI.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Já taky hraju, minimálně si vždycky udělám placementy, v Quick game levelim nějaký troll hrdiny jako Medivha třeba. Na Discordu, kterej se původně zakládal pro Nyx Overwatch jsme udělali i kanál na HoTS, hrál bych asi víc, kdybychom byli nějaká grupa.
    Jinak taky mě z momentálně dostupných MOBA her přijde HoTS nejpřijatelnější a baví mě asi nejvíc, i komunita mi přijde nejmíň toxická
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam