• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nejaky shrnuti pro ty co sou liny na to kliknout?
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    neco se chysta

    Developer Update: Heroes of the Storm 2.0
    https://www.youtube.com/watch?v=YpNkFA7gAHI


    Heroes of the Storm – Progression 2.0 Spotlight
    https://www.youtube.com/watch?v=lrZCVxc-zkY
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    hardreset podle me nebyl nikdy, jen softy mezi sezonama
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KORAL: Já měl teď úspěch s Rehgarem, nějak se už moc nebanuje, jsou asi lepší adepti a většinou mi ho ani nikdo nepicknul, z vlastního teamu je každej rád, že se někdo ujme supporta

    SALUSA_SECUNDUS: no jo, ale to by zmizeli moji draze zaplacené skiny... Ale jeden hard reset už proběh ne od té doby co je hra venku ?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja sem jako rad ze se tu rozproudila takova pekna diskuse o polomrtve hre, ale dyk hard reset MMR to umoznuje prece: https://eu.battle.net/account/en/creation/tos.html

    :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    HoTs je aktuálně polomrtvá hra, malá základna hráčů. Jestli se to zlepší, netuším, ale trolové byli v GM i M za mého času. Kdy jsem sledoval stream a aktivně hrál.


    TRAZE: Jak ti radí Element hraj jednoho, max dva hrdiny které perfektně umíš a ono to půjde. Já se vytáhl s Vallou a Jainou ...
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: ja jsem ukoncil aktivni hrani v season 1 2016 :) to jsem byl v master. od ty doby delam vicemene jen rozrazovaci placementy kvuli mountum a dalo mi to postupne Diamond 3, Platinum 1 a ted Platinum 2.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    ELEMENT_LEAD: Tak 40% ted mam proto, ze jsem byl po placementu v nove lize fakt znechuceny a vubec jsem se nesnazil. Navic tam mam jen par her. Jinak to bez problemu vytahnu na 50%+

    Kdybych se teleportoval, tak bych ocekaval o mnoho vice kvalitnich a vyrovnanych her, usetrene nervy od trollu, ze bych se od protihracu/spoluhracu neco naucil a ze by to zkratka bylo zabavnejsi. O to prece jde ne.

    Btw kde jsi vlastne ty?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    :))
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hele ale samuro ti fakt jde, snaz se co nejvic spamovat samura a ono to nejak pujde.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: zajimave mi prijde, ze na blizzardim ladderu ma ten typek 2 misto a na hotslogs je 290tej.

    jinak ano on je lepsi (jestli mnohonasobne je celkem jedno) ale ma winrate 50% v master prostredi. ty mas winrate 40% v platinum prostredi.

    co si myslis, ze by se stalo, kdyby ses magicky teleportoval do jeho her, ze by ti winrate vystrelil na 80% protoze by jsi najednou nemel spoluhrace blbce? :) ne, kdyz neuhrajes ani 50% tam kde jsi ted, tak to neuhrajes ani o dve ligy vys. nekde mas proste mezery a je na tobe aby jsi zjistil kde. bud na to nemas mechaniky nebo game knowledge nebo mindset.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: ne, ten typek to udelal ciste solo Q.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Nez udelas prvni placement v HL, tak system vychazi z tveho MMR, ktere si udelal v QM, kde je naprosto snadne vyhravat i solo. Takze pokud ma uz nekdo skill, v QM si klidne nahoni winrate treba tech 70%, hodi ho to do diamondu a behem par desitek her je v GrandMaster. Pak jsou v leaderboard lidi, co maji odehrano 500 her behem nekolika sezon.
    Nerikej, ze by tohle neslo udelat lepe.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    ELEMENT_LEAD: koukni se treba na EU HL Leaderboard: http://us.battle.net/heroes/en/leaderboards/hero/4/europe
    Na druhem miste je clovek, ktery ma aspon priblizne stejny pocet her v HL jako ja. Celkovy winrate v HL ma 51,5% a v tehle sezone dokonce smesnych 50,3%. Znamena to, ze je tedy mnohonasobne lepsi nez ja? (minulou sezonu jsem mel winrate 53,1) https://www.hotslogs.com/Player/Profile?PlayerID=7803022

    V preseason jsem se tehdy nechal stahnout kamosem z ranku cca 20+ (placement) dolu na 40 (niz jit neslo). Od te doby a po 1000+ odehranych HL her system nijak nepozna, ze jsem se zlepsil. Navzdy proste budu muset hrat s lidma co maji za sebou jen 200 QM a 10 HL her a jsou zkratka spatni. Diky absenci resetu MMR ani nebudu mit nikdy moznost zjistit, jestli bych se chytal treba v Diamondu. Nikoho to nehodi vys ani niz.

    Podle me by bylo uz mnohem zajimavejsi, kdyby kazdou novou sezonu vsichni hraci zacinali na Bronze 5 a museli se vypracovat.

    Tech 241 her do masters asi bylo jeste v dobe, kdy bylo HL i pro tymy 2 hracu a pokud si mel kamose PRO, tak to slo snadneji, ne?

    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: to uz bylo zkouseno. trvalo mu to presne 241 her z bronze 5 do masters. na tom cisle jde videt, jak je ten system zkostnatelej, kdy typek co ma 70%+ winrate celou dobu musi odehrat stovky her, aby ten system presvedcil, ze patri do masters.

    zaroven na tom jde videt, ze lidi co maji odehrano tisic + her asi fakt patri tam, kde jsou.

    nezpochybnuju tvou zkusenost, ze hry jsou nahovno a kvalita her je mala. jen rikam, ze to same se deje protihracum a ty to nevidis, takze se to dorovna.

    a ano, vsechny teamovy hry jsou z velke casti o tom, ze mas retarda v teamu a musis okolo nej a hlavne s nim pracovat. low level hots je v podstate jen o tom, ze se snazis nahnat lidi na jedno misto a prinutit je se chovat jako team.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    ELEMENT_LEAD: dunning-kruger :D Hele ja nemam vubec problem uznat, ze treba nemam na to byt v GM nebo M, ale proc musim hrat s lidmi v Goldu, kteri zacali hrat minuly tyden a vi o te hre uplny hovno?

    Ja kdyz hraju, tak sleduju hotslog nepretrzite. Ma hromadu featurek, ktere lze vyuzit. Mam z kazde classy nekolik heru na master urovni - dokazu teda doplnit tym uplne vsim. Mam cca 20 heru, ktere ovladam vyborne a dokazu dat counterpick na vetsinu hrdinu ve hre. V draftu komunikuju, radim. Ve hre se to snazim maximalne tahat a podporovat tym.

    Bohuzel 2/3 her je zpravidla rekt z jedne nebo z druhe strany (trollove, idioti, feederi, noobove, afk a vsechno mozne), coz je maximalni nuda i v pripade vyhry. Z toho zbytku kvalitnejsich her jsem tak v 10% schopen uznat, ze souper byl proste lepsi a to jsou zpravidla ty nejzabavnejsi hry s napetim do posledni minuty.


    Co jsem cetl na blizzard forech, tak lidi co se zasekli v Goldu nemeli problem se s novym uctem bez problemu dostat do Diamond. Neomezeny hard reset je blbost, to jo. Ale jednorazovy reset nebo reset v ramci novych sezon? K cemu jsou pak placement hry, kdyz mas zakonite presne takovy rank jako predtim +-1 divizi.
    At se zkusi nejaky GM vytahnout z Bronze5. Zabere mu to minimalne vyssi stovky her, kde uz pujde jen o pravdepodobnost na zaklade winrate vyssiho nez 50%. Ale koho ma tohle bavit?


    V overwatch neni tak sileny duraz na tu kooperaci. Jako Soldier-76 s visionem muzu klidne vystrilet vsechny nepratele najednou defacto sam. Ale v HotS sam nezmuzes vubec nic.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    celkove ma vsechno svy pro a proti. me se libi system jakej je v overwatchi, protoze tam nikdy nemas tenhle feeling ze jses stuck, ale i tam najdes lidi co breci ze maji losing streak a nebo ze se nemuzou od nekud vyhrabat (a to je to strilecka, kde ti relativne nic nebrani postrilet vsechny ostatni sam) ale jednak se proste nikdy nezavdecis vsem a druhak lidskej mozek je proste naprogramovanej tak, ze je to vzdycky vina cehokoliv jinyho, jen ne tvoje. je to kvuli tomu, ze kdyby si lidi uvedomovali jak jsou dementni, tak se tak 80% populace zabije.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: kouknul jsem se na profil a nemas to vubec spatny, beru zpet ze jses nizko, platina je uz nadprumer. za poslednich 30 dni mas peknej winrate na par hrdinech. napr 63% na samurovi za 50 her, ale celkove jen 53%

    bohuzel system je nastavenej tak zkurvene, ze by te nutil hrat nonstop svuj nejsilnejsi char kvuli mrzkym 6 vyhram z 10. a to neni par her, ale desitky nez by ses vyhrabal coz neni uplne zabava.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    TRAZE: jenomze by to bylo 1 grand master a 4 lempli proti 5 lemplum. dlouhodobe je naprosto nemozny, aby se ta vyhoda neprojevila.

    lidi z GM maji druhe ucty vetsinou protoze je nebavi dlouhe queue nebo chteji hrat s low skill kamaradama nebo chteji pawnit nooby for fun. ne protoze jsou na main accountu zasekli v goldu.

    hotslogs je dobry na hodne veci, ale zrovna mmr je orientacni o to vic, pokud jses takhle nizko. (ale zajimave ze se naroky na diamond tak snizily, pamatuju si, ze kdyz jsem hraval ja, tak to diamond davalo az okolo 3-3.5k)

    hard reset je samozdrejmne picovina. jednak by si nikdo nezahral, protoze by hry nebyly vubec vyrovnany a bylo by to hrozny pro vsechny nez by se to zas roztridilo. druhak by to bylo abusovany tim, ze by lidi schvalne zacinali od znova a streakem se snazili dostat co nejvys a prestat hrat nebo aby griefovali novacky/lowbiky.

    jestli ses po 1600 hrach gold a ses schopnej si to takhle obhajit, tak to je slusnej dunning kruger. kup si novej account a pozdravuj v grand master lize.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam