• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRIPLT: Koupit si jeden z těch bundlů - assasin, specialist & suport a bruiser
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Pro lamy co to zapnout jednou za 100 let jako jsem ja... jak se vsude pise o nejakych tech 20 hrdinech zdarma... co pro to musim udelat?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    uvidime v praxi, jako ty shardy budou nejcenejsi, takze crafting promyslet, ale zas vcera jsem hral asi pul hodiny dostal jsem cca 5 truhlicek. kdyz si clovek naklikne player profile, tak tam mu to ukazuje kteri hrdinove jsou momentalne nejbliz level upu.

    stejne za dva dny to budou mit vsichni v prdeli a budou hrat normalne a truhlicky budou otevirat jen kdyz se budou nudit ve fronte na hru
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Btw... kdyz uz mam vsechny chestky vybrane... neco jsem teda rerolloval neco ne... Co s tim ted dal? Mam par desitek tisic goldu... nejake shardy za duplikate... Setrit/utratit?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Ono teď všichni hráli hrdiny, na který jim padly ty skiny, ale ne všichni maj všechno. Tim, že nejde kosmetický věci přímo dissovat (ale dostaneš jenom za duplicate), tak bude těžký ty shardy získat a ne každej tim pádem může nafarmit, co chce.
    Musim teda říct, že jsem s lootem spokojenej, za goldy jsem nakonec reroloval veteran chest a padly dva legendary skiny, prime evil Diablo teda padnul i z normální chestky:) Zbytek goldu jsem použil na hrdiny, co jsem neměl, pač mi padlo spousta skinů na něco, co jsem neměl:-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    docela dobrej strih mezi tema dvema dnema, kdy se nasadilo, nejdriv mel poradnej skin jeden max dva z tymu, ted to je styling jak na prehlidku v kazdy hre .. cekam ze brzo prijde hipster moda jak se odlisit od mas - mit uplne nejzakladnejsi skin a hnedyho kone :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    XSOFT: known bug, bude opraveno brzy
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Toz dobry... naroloval jsem nejake skiny... je tam toho teda fakt mrte, kazdopadne nastesti nic z toho neni must have grind ktery by ovlivnoval hru :-)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    XSOFT: Nikdo neví, včichni otvírají bedny a zkoušejí nový skiny:)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Taky vam nepipa ikonka na "talent"? (level)
    R3SP
    R3SP --- ---
    MARTYMARTY: tak tak a truhly jde ziskavat bud levelenim nebo nakupem za gemy, ktere se daji koupit za real money...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ELEMENT_LEAD: Tos mě pobavil s tim trochu blbečkem, líp se to snad nedá popsat... :)

    Jinak teda jak se všichni divíte tomu jak je ten systém štědrej a kde budou vydělávat, tak toho bych se asi fakt nebál. Nebo teda, nevím jestli jsem měl prostě smůlu, ale poté, co jsem dostal a otevřel asi 5 loot chest, 4 veteran chesty a 48 epic chest (lvl 485) tak jsem dohromady za všechny ty duplicatesa za shardy co se objevily v truhlách měl 2175 shards.

    Za to jsem si ukraftil ještě jeden legendary skin (-1600) a mám 575. Když budu chtít další barevnou variantu toho skinu, tak mi chybí 1025 shardů. Vzhledem k tomu, že ještě zdaleka nemám všechny věci a že člověk dostává 1/4 ceny za duplicate, tak mi nepřijde že sbírat ty shardy půjde zrovna rychle. A jestli mi něco neuniklo, tak jediný způsob jak získávat skiny/mounty/apod. kromě těch co jsou zrovna featured je právě za shardy. A jediný způsob jak získat shardy je otvírat fakt hafo truhliček (minimálně dokud člověk nemá fakt téměř všechno).

    A ty featured skiny/mounty ještě případně za krystaly, který primárně lze taky získat za real money.

    Spíš bych řekl že to teďka bude vydělávat ještě víc...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ty jo ja sem skoro vsechno co sem chtel uz mel pred prechodem a stejne sem toho dostal hroznej kopec, hlavne skinu, tech ostatnich veci celkem malo (coz je dobre, protoze ty me moc nezajimaji jak sem tu uz psal..) .. duplikatu celkem malo, ale i tak zbyly 4k shardu
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Na HoTS se nedávno měnil i ředitel ne ? U HS mi to přijde trochu problematický, uprostřed sezóny je asi blbý měnit funkčnost karet a celkově je to takový problematičtější, navíc oni podle statistik třeba vidí, že to co nás frustruje reálně tak neni.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    WOTAR: ja neznám dev tym Diabla a jak funguje, ale to jakej tym ma hots je skoro neuveritelny.. ty lidi reagujou (i casto implementujou) na vsechny smysluplny podnety z redditu, komunikujou s hracema, balance updaty mas kazdy tyden prakticky.. byla by fakt velka skoda kdyby se tenhle tym přesunul na jiny, treba vydelecnejsi projekty.

    vemte si HS, tam mas tri mesice broken deck a porad se argumentuje tim ze se ma ohnout meta
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Blizzard to umí dělat tak, že něco nadělí jako dárek, tim to člověka udrží u hry a nakonec si stejně něco koupí
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    mam chut to ted hrat jen kvuli tomu, ze na nekterejch hrdinech mam sick skin :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ja bych v tom nic nehledal, jen me to prekvapilo, cekal jsem stedrej model, ale zase ne takhle. myslim ze spoustu lidi to bude ted bavit jen kvuli tomu sberatelskymu efektu nebo tomu, ze se neustale pred oblicejem houpe nejaka mrkev (tenhle hrdina chybi pul levelu do truhlicky, pak dodelat 9tku u tady tohodle...)

    to ze je moznost otevrit si cokoli v truhlicce a jeste si cokoliv vycraftit je fakt super a ty megabundly pro novacky, to jsem taky cumel. neomezenej player level, takovej trochu jakoby paragon system mi chybel.

    z toho, ze by se na to bliz vysral strach nemam, jde videt, ze to delaj fakt s laskou a piplaji si to miminko i kdyz je to trosku blbecek, tak je proste jejich.

    jako nice no, ted uz si jen najit cas to hrat.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Diablo vydělává ještě míň a neserou na něj úplně. Myslim, že tohle nemá blizz úplně ve zvyku naštěstí a kdyžtak nejspíš něco vymyslej, aby na tom trhli zase o něco víc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam