• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SONIC: Hlavně bych i máznul pak složku s konfigurákama, zvlášť když nepomohl reset všech nastavení
    SONIC
    SONIC --- ---
    WOTAR: jj mys upne v pohode i v tech herousech vsechno de..volim skilly stalkuju s dehakou (to je jediny kdy funguje klik do mapy)..muzu se pohybovat kdyz zmacknu utok na klavesnici (A) a pak klik nekam tak se pohnu..ale jinak proste stojim jak trubka...mohlo by to mit spojitost ze sem si vcera premapoval mounta na bocni cudlik na mysi..ale po uplnym resetu nastaveni je to porad jebly..skusim ten uplnej reinstal a uvidim..
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CUZMAN: V textovym kanálu můžeš být a psát kdy chceš, z těch hlasových se buď přepneš kliknutim, nebo "zavěsíš" myslim tim sluchátkem (pod kterym je křížek).
    SONIC: A v jinejch hrách a na desktopu to chodí dobře jo ? Jestli jo tak asi ten reinstall nejdřív
    SONIC
    SONIC --- ---
    zdravim..potrebuju radu..vcera se mi stala vec ze nemuzu chodit s hrdinou. Vsechno funguje mys klika jak diva na vsechno ve hre ale kdyz chci chodit tak nemuzu..nic se nestane...ani na mape kdyz kliknu tak hrdina nikam proste nejde..udelal sem scan/repair zresetoval nastaveni ve hre odinstaloval SW na mys skusil jinou mys..porad nechodim..na blizzardim helpu sem se docet jenom to ze se to nekomu delo taky ale veskery postupy co tam psaly u me nefungujou..nez jim napisu nejaky zkusenosti s timhle nekdo?..jediny co zbejva je uz jenom uplnej reinstal herousu ale to by mel suplovat ten scan/repair..
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prosimvas jak se v discordu dostanu s mluviciho kanalu zpet treba do general chatovaciho kanalu?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ja koupil amazonku a trochu jsem ji klikal o vikendu a libi se mi. zkousel jsem ruzny buildy (delat rozmanite talenty jim uz taky docela jde) a bavila me. nejvic se mi libilo, ze vybocuje z toho trendu co nejvic cool hyper mobilnich hrdinu a clovek musi fakt trpelivej a dobre rozmyslet jestli jde do fightu nebo ne, protoze z neho bud odejde jako vitez nebo mrtvej. escape nehrozi.

    ma super poke skrz ten spear. docela se mi libilo postavit celej build okolo nej a pak s nim byt otravnej a nikam se nehnat. a az kdyz je to 100% jisty, tak si skocit pro kill. a celkove se mi libi ten koncept assassinky co counteruje ostatni assassiny. jediny co me stve je, ze to neni ta z obalu D2, ale nejaka babca.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ja jsem po dvou hrach o vikendu konstatoval, ze se ta hra bud neskutecne zrychlila nebo ja sem se neskutecne zpomalil, vetsinu casu jsem temer zavrel oci, random klikal a mackal klavesnici bez vetsiho poneti o tom co delam :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    nevim jestli to je dany tim overwatchem, ale ty posledni heraci maj hodne pestry kity a playstyle .. (na me az moc, nestiham se to ucit ovladat :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    D.Va Spotlight – Heroes of the Storm
    https://www.youtube.com/watch?v=HlrAD_fkZ74
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: nee :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    :)))

    Encounter at the Hanamura Boss
    http://www.youtube.com/watch?v=2WsfplvaIio
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MPEGYNA: jeste TLV jsem zapomnel, mozna jsou i dalsi.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MARTYMARTY: mechaniku tracer (aka nova towers of doom) brawlu do zadne normalni mapy dat nemuzou, jelikoz existuje murky a navic by to byla pastva pro troly.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MPEGYNA: Souhlas ze 2 lajnovy mapy sou obvykle trosku min zajimavy a min strategicky nez 3 lajnovy. Ale primarne me nevadila ani jedna, Braxis je proste non stop boj o beacony a sou tam dobry panacci co nemaj mana problem jako treba Auriel takze je to neco novyho. Na BoE je zase dobrej Hammer a jiny nestandartni panacci.
    Ale na hanamure je proste spatne vsechno od A do Z krome vizualu, pokazdy kdyz se to loaduje mam chut hodit komp z okna. Na foru a redditu je 95% feedbacku tezce negativni tak se z toho snad nejak poucej. Nechci hrat 3rd person overwatch s behanim kolem auticka, to si muzu zahrat OW rovnou.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ho = hp

    Jinak zajímavý, jak máme každej úplně jiný představy kam to směřovat :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Mě teda hlavně přijde, že třeba ty creep campy tam jsou dost o hovně a i to pushování lajn je takový divný, to mohli rovnou udělat že zbouráš fort a dá to damage, atd.
    Navíc to autíčko jezdí moc rychle se třema lidma a mělo by jezdit imho zpátky stejně rychle, když jsou tam jenom ty druhý...
    Co mi přijde nice je ta mechanika "blocked" když je tam to druhý autíčko, to by třeba mohly naopak ovlivnit některý ty creep campy a rovnou tam i mohli zabudovat nějakou tu pokročilejší interakci mezi autíčkama a fortama/keepama. A do toho tu mechaniku z Tracer brawlu, že smrt hráče je dmg do Nexudu (obv s vícero ho než 7).
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    z hanamury by mohli udelat normalni mapu nasledujicima zmenama:
    - zrusit nebo aspon zjednodusit kempy (zlaty bombardaci z towers of doom!)
    - pridat treti lajnu
    - auticka budou jezdit automaticky a musi se chovat jak kempy, tj. pujdou znicit i branit. mozna muzou mit podstatne vic hp, aby na lvl 20 nesly oneshotovat.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JANDOS: presne. towers of doom jsem driv nemel rad, ale mam na nich celkem dobrej winrate, takze s nima uz nemam moc problem. vylozene me stvou dvoulajnovy mapy jako brexit, mines, i kdyz mines je z nich asi nejlepsi, a nejvetsi peklo je eternity of battle. ovsem hanamura ma ted velkou sanci na to byt nejblbejsi mapou vubec. a ten argument s novyma hracema je naprostej nesmysl, kdyz zrovna vytlaci na svetlo nejslozitejsi mapu ve hre. tam maji problem vsichni a kez by novackum nechali klasiku jako dragonshriny...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MARTYMARTY: i dobry hraci maji dost problem se prokousat nahoru navic s novym uctem, coz je na povazenou, takze aby se to povedlo normalnimu smrtelnikovi, navic se zprasenym mmr z minulosti, je zazrak. nicmene strategie je vypnout to po dvou prohrach za sebou a zkusit stesti jindy.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Mě ta hovnonura přišla na papíře jako fakt zajímavá, ale na živo je ta mapa fakt debilní a i ty showmatche pro týmů mi na ní přišly dost o ničem... Takže nic moc.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Towers of doom mám stále radši než tu Hanamuru, ta se jim za mě fakt hodně nepovedla a hodně mě ji nebaví hrát. Schválně se vždycky v chatu ptám ostatních a všichni mi vždycky potvrdili, že jim taky přijde k hovnu. Tak doufám, že si z toho Blizz něco vezme a nějak to změní. A taky si řikám, že zrovna na těch 6 kvůli nováčkům nevybrali zrovna nejšťastnější mapy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam