• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    http://us.battle.net/heroes/en/blog/20783380/the-nexus-is-shifting-battleground-rotations-5-12-2017

    Our next Battleground Rotation will kick off with next week's patch, and will include the following:

    - Cursed Hollow
    - Sky Temple
    - Braxis Holdout
    - Hanamura
    - Battlefield of Eternity
    - Warhead Junction
    - Haunted Mines
    - Tomb of the Spider Queen
    - Infernal Shrines
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO: Já mám rád i třeba Gardens of Terror, baví mě vizuál i hlášky a hrát za Garden Terror je dobrý spestření stejně jako za Dragon Knighta
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    hraje tu nekdo na os x? kdyz zapnu heroes, tak se natvrdo zapne mouse acceleration a nejde nijak vypnout :( zkousel jsem rucne upravovat configy podle navodu z blizzard fora, ale nepomaha to.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ELEMENT_LEAD: souhlasim, dragon shire nejlepsi mapa .. prijemnej vizual a dobra mechanika ... a na autickach se shodnem taky :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: jo to vim, me to vadi uz tak nejak od zacatku toho omezovani. a nebylo to tak vzdycky. nechce se mi to hledat, ale az od nejakyho poctu novych map to zavedli. a byl jsem tim zklamanej prave uz od toho prvotniho zavedeni, protoze mi prislo cool, ze uz je tam tak velkej map cool a oni prisli s tou novinkou, ze nejaky mapy vyradi.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LEDOFREDO: no ja nerikal ze je to dobrej napad ) a ofc by to ani nefungovalo, protoze v hots nejde ten samej deny farmu/xp jako v jinych hrach. jen proste nejradeji mam dragon shire, protoze mi prijde takova nejvic ferova a je to dost o tom, ze ownis lajnu. coz me pripomina lolko, kde jsem hral solo top a moje starost byla v podstate jen porazit enemy topare. priznam se ze doprovazet nejaky debilni auticka neni uplne muj cup of tea. proto ten povzdech.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: Dekuji :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Ona omezena rotace byla pokazdy kdyz vysla nova mapa, ale ted je to jeste umocneny tim ze ta Hanamura je totalne broken :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ELEMENT_LEAD: takze chces lolko s charama z heroes, nebo co by mela 3 lajnova mapa bez picovin za vyhodu? :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    stydi* ne stydim
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: souhlasim, ze ty mapy jsou dementni. uplne nesdilim ten postoj blizzardu, ze chteji zmirnit learning curve tim, ze se novacek bude ucit 6 map misto 12 nebo jak jsou presne ty cisla. ja bych spis naplno embracnul ten fakt, ze tech map maji tolik a nechal bych je v rotaci vsechny. (idealne jeste s nejakym voting systemem, kde by clovek mohl zakazat treba 2 mapy co nechce hrat) bohuzel

    nevim no, ta rozmanitost map mi vzdycky prisla jako jedna z hlavnich featur, hots oproti konkurenci v zanru a ted se za to skoro stydim

    i kdyz kdybych mel jedno prani do hots, tak bych klasickou 3 lajnovou mapu bez picovin ala lolko, tak to nevim o cem svedci :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Akorat skoda ze si zahrajes jenom na 6 mapach porad dokola ... :(
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    nejak me to ted vic bavi, kdyz mam na skoro kazdym panackovi ten nejhezci skin )
    SONIC
    SONIC --- ---
    ELEMENT_LEAD: uh...tak to doufam ze vyjde reinstal nemam ho rad :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    zkus ten reinstal a nebo mainuj abathura
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SONIC: Hlavně bych i máznul pak složku s konfigurákama, zvlášť když nepomohl reset všech nastavení
    SONIC
    SONIC --- ---
    WOTAR: jj mys upne v pohode i v tech herousech vsechno de..volim skilly stalkuju s dehakou (to je jediny kdy funguje klik do mapy)..muzu se pohybovat kdyz zmacknu utok na klavesnici (A) a pak klik nekam tak se pohnu..ale jinak proste stojim jak trubka...mohlo by to mit spojitost ze sem si vcera premapoval mounta na bocni cudlik na mysi..ale po uplnym resetu nastaveni je to porad jebly..skusim ten uplnej reinstal a uvidim..
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CUZMAN: V textovym kanálu můžeš být a psát kdy chceš, z těch hlasových se buď přepneš kliknutim, nebo "zavěsíš" myslim tim sluchátkem (pod kterym je křížek).
    SONIC: A v jinejch hrách a na desktopu to chodí dobře jo ? Jestli jo tak asi ten reinstall nejdřív
    SONIC
    SONIC --- ---
    zdravim..potrebuju radu..vcera se mi stala vec ze nemuzu chodit s hrdinou. Vsechno funguje mys klika jak diva na vsechno ve hre ale kdyz chci chodit tak nemuzu..nic se nestane...ani na mape kdyz kliknu tak hrdina nikam proste nejde..udelal sem scan/repair zresetoval nastaveni ve hre odinstaloval SW na mys skusil jinou mys..porad nechodim..na blizzardim helpu sem se docet jenom to ze se to nekomu delo taky ale veskery postupy co tam psaly u me nefungujou..nez jim napisu nejaky zkusenosti s timhle nekdo?..jediny co zbejva je uz jenom uplnej reinstal herousu ale to by mel suplovat ten scan/repair..
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Prosimvas jak se v discordu dostanu s mluviciho kanalu zpet treba do general chatovaciho kanalu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam