• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    no a koukam, ze lucio prestava byt instatni ban i na jeho nejsilnejsich mapach Battlefield of Eternity a Infernal Shrines, takze nerf se ocividne "povedl" :D
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    JANDOS: malfa mame v kazde hre, protoze je neskutecne variabilni. uz se mi parkrat stalo, ze jsem s nim mel nejvyssi hero dmg ze hry, kdyz byla potreba. s tim mnozstvim aktivnich talentu co ma, muzes couterovat temer kohokoliv.

    kdezto lucio schytal snizeni healovani o tretinu a treba malfurion ho na vetsine map vklidu prehealuje jen se svou jednou basic abilitou. stejne jako skoro snad kazdy healer. a oproti ostatnim nema zadny stun, root, blind, silence, frost.. proste vubec nic, cim bys mohl prubezne reagovat na sestavu nepritele.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: ze ma nejaka postava aktivni ability nevnimam uplne jako spatne. mozna kdyby jich bylo 5, ale 3 mi jeste prijdou ok, zvlast pokud je treba jedna nebojova. (i kdyz ja sam preferuju pasivni talenty pred aktivnima, protoze jsem linej)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO: To me treba jo, proc by mel byt v kazdy hre Malfurion ? :) Doufam ze ho nejak komplet predelaj ma strasne moc generickejch talentu a aktivnich abilit (bezne skoncis se trema) Jinak 53% pred nerfem a 47% po nerfu je slusnej rozdil no, ale porad cokoliv mezi 45 a 55 me prijde v norme.
    A hotslog taky nejde brat uplne vazne je tam jenom urcitej vzorek her.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JANDOS: no, ale neni dulezitejsi winrate nez popularity ? Me treba je celkem jedno jestli je nejakej char ve 3 hrach ze 4 pokud neni OP a cancer (ala valeera v QM)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO: Ja mam s Luciem v HL zdaleka nejvyssi winrate ze vsech (72%) a hraju solo s jinejma lamama :) Podle me malej nerf potreboval, ale souhlasim ze nerfnout se mel ten lvl 16 talent a ne ten pasivni heal.
    Samozrejme panacci co sou super dobry v pro play a skoro nahovno v HL existujou (Tassadar, Medivh)

    btw Lucio a Malf byli suverenne nejpopularnejsi panacci ve hre protoze to proste byli 2 nejlepsi all round healeri (tohle uz je statistika po nerfu jinak byli oba pres 70%)


    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    JANDOS: ale speedboost vyuzije opravdu efektivne jen grupa na voice, coz 99% neni - v bezny hre bez takovyhle koordinace speedboost nema takovou pridanou hodnotu jako pises. Ano sem tam nekoho zachranis nebo naopak tymove nekoho dohonite, ale ma to daleko k tomu co muze predvest sehrany tym na HGC, tudiz ta heal slozka toho charu je potom dulezita ... pokud mu vemes heal a pritom speedboost nevyuzijes pak je ten char slaby ... neni to jednoduche, ale ze jde nerfovat "pro play" a soucasne posilovat "low play" uz ukazali treba driv u muradina, ktery mel v highrank vyhru 65 a v lowranku 40%
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ELEMENT_LEAD: Lucio se hral tak v 80% pro her. Mluvim teda pred timhle nerfem. Ale casto se tam hrajou 2 supporti treba Lucio plus Auriel, Reghar plus Kharazim apod. Ten speed boost je obzvlast super s malo mobilnima panackama jako Arthas.
    Nejhorsi sou ty Luciove v HL co porad zustavaj v tom healu co skoro nehealuje jak pise TRAZE :) Dobrej Lucio healuje Eckem kdyz je treba a jinak ses vetsinu casu ve speed modu.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JANDOS: fakt se to projevovalo nejak vyznamne? ja ted nekoukal na zadny turnaje a hral sporadicky, takze nevim.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAZE: Erm speed boost je jedna z nejsilnejsich veci ve hre.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    LEDOFREDO: je hodne bidny. ten charakter rozhodne neni OP. krome healovani nemuze delat vubec nic. zadny dmg, zadny clearwave, zadne support talenty. jen lita za ostatnima a pasivne je healuje. tezka nuda. nerf zaslouzil jen ten talent na 16, co healoval +3% HP. jinak ho ted prehealuje temer kdokoliv s tim ze lucio nema nic navic. celkovy winrate na hotslogs mluvi za vse.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    RMUTT: imo nezaslouzil timhle zpusobem. Prakticky vsichni se od uvedeni shoduji na tom ze ma veliky powerspike na 16ce s rejuvenescenciou, nebo jak se to jmenuje a ta je stale netknuta, misto toho nerfli celej heal output, krome tohohle talentu, takze do 16ky je ted lucio celkem bidnej
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    To je dobry vedet. Tam je dobra třeba i s Ragem ta vlna zrovna, spolu s molten core to taky sklidis všecko. Nebo když mas tu dvojitou, to je fakt sranda, to splachnes jako sracky v hajzlu...:)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Na Braxisu kdyz si vezmete za DVu ten vylepsenej self-dfestruct tak se tim da zabit v podstate celej zerg wave :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    LEDOFREDO: Lucio is ho docela zasloužil ne? Přijde mi oproti ostatním healerům strašně nadupanej. Právě před timhle taky od Ovewatch utíkám, že tam je v 90% případů sestava Lucio, Rein a pak někdo další. Tim se ta variabilita strašně zabíjí. Takže osobně vítám, že ho trochu srazej. I když pro mě jako začátečníka je samozřejmě super hrát za OP charakter, mám pak aspoň trochu šanci :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    koukam na hotslogs ze nerfhammer uderil docela silne

    zuljin -4% WR
    lili -4% WR
    lucio -5,5%
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Musim říct, že z pohledu novýho hráče blo to omezení map super tah. Jen co se člověk rozkouká a "zabydlí" najednou dostane další nášup super věcí. Atomovky, rubání andělů atd... už jsem neodolal a nasypal do hry prvních 10 euro. Nějak mě to sedí mnohem víc než Overwatch.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    tuto sezonu jsem jeste ranked nehral. TL placement resim vzdycky na konci sezony pugem. ani ted nevim, kolik mi zbyva casu, protoze hraju vecne QM kvuli loot chestam.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    WOTAR: Nemam, ale Jandos mozna ma, nevim :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MARTYMARTY: Tak fajn, pro mně je ideální ten víkend, domluvíme se třeba na Nyx Discordu ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam