MPEGYNA: Na tuhle mapu doporucuju Brightwinga, ktery je global (ostatni globalove jsou taky super) a muze vykradat ty medic campy pomoci Bribe talentu, a to i souperum. Heal z toho je velmi znacny.
A jeste toho Samura, ktery zas muze vykradat ty turret campy. Je to semi-stealth, takze neni problem pozdrzet nepratelske auticko po dost dlouhou dobu, nez dojde zbytek tymu. Ona ta turreta vypada zbytecne, ale kdyz ji postavis na to auticko, tak si ji v zapalu boje malokdo vsima a dokaze nasazet peknych par stovek dmg.
Pokud se tymu podari pushnout nejaka forta, tak uz je napul vyhrano. A pokud ma nepritel ve hre dve auticka, tak staci jako cely tym pushovat nejakou dalsi fortu. Nepritel pak nema na vyber a musi branit. Pokud nebrani a chce tlacit, tak je drzis na mrtvem bode se Samurem. Padle nepratelske forty znamenaji talent navic a s nim uz je snadne nepritele porazit. Ta mapa ma fakt jednoduchou mechaniku a je to sileny snowball. Staci par jednoduchych triku na zacatku a hned budes mit pres 80% winrate jako ja. Hodne stesti.