• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WOTAR: imho specialisti pusheri a hrat mapu na winions.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem klesnul do bronze II... loose streak, zkoušel jsem hrát svoje nejlepší hera jak nejlíp dovedu, ale je to prostě džungle. Že to většinou nebyla moje chyba potvrzovalo moje score. Ale byly to třeba hry, kde to celou dobu vypadalo, že to máme jasně vyhraný, pak v late gamu jsme dostali v jednom team fightu a byl konec, přitom na konečný obrazovce byl celej náš tým - a takovýhle hry se dějou furt. Blbý a zároveň super na HoTS je, že je to mnohem víc týmová hra, takže třeba jako v LoL to nedokáže potahat jeden člověk, kterej to nějak extra umí. Přemýšlím, jestli v HoTSu neexistuje nějakej char, se kterym je větší šance to vyhrát prostě proto, že je víc OP takhle v jungle lize - napad mě třeba Samuro (v master ligách se moc nehraje, ale tady si řikám, že by mohl fungovat).
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAZE: v HL me prislo ze s Utherem, Malfem a Auriel se me hraje nejlip porad. Tim teda netvrdim ze dalsi nejsou viable az snad na tu Tyrandu jak rikas.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    JANDOS: po tom co hrabli do Lucia a Malfuriona mi ted prijde, ze se hraji uplne vsichni supporti krome Tyrande a Tassadara. Jaci jsou podle tebe ti 3? Kazdou hru vidim nekoho jineho.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Vypada zabavne. Docela utility, neco jako byvala Tyrande. Pochybuji, ze s takovou skalou abilit bude mit nejak zvlast silny heal.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    STILGAR: To byl ted Malthael :) Dobrej support je potreba jak sul, ted sou v podstate 3 top tier supporti co jsou pick/ban porad dokola.
    Ale podle me bude dost tezkej. Hodne skillshostu, potreba sledovat timer, spravnej positioningu pro ofensivni i defensivni spread ...
    STILGAR
    STILGAR --- ---
    JANDOS: Kdo to vidí na nejvíc OP release od liž-mindž?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Stukov Spotlight – Heroes of the Storm
    https://www.youtube.com/watch?v=KBBUVUmzxKk
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Jestli půjdou směrem jako třeba u Ragnarose, tak by to mohl být hodně zábavnej hero - třeba infestnout enemy fortu, co pak chvíli bude produkovat infested marines. Bude to asi specialista předpokládám?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    nj, ale doplnit to jeste muzou
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LEDOFREDO: Bohuzel neni
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    moh by bejt treba k preorderu Sc remastru
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Stukov confirmed

    Heroes of the Storm on Twitter: "Stukov is infesting the Nexus! Tune in to tomorrow’s first HGC matches for his gameplay reveal and a dev interview. https://t.co/XvOEARqmFN"
    https://twitter.com/BlizzHeroes/status/880440735312379904
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem trochu kašlal na placementy a padnul do bronze I, upřímně to je peklo - hrát supporta je za trest, lidi pickujou uplně nelogický věci, týpek třeba vezme jako první Brightwinga. Hry jsou povětšinou těžce nevyrovnaný, jedna strana prostě válcuje podle toho, kdo schytá větší nooby nebo posere pick méně. Ale stalo se mi, že jsme i vyhráli hru, kterou bych normálně považoval za nevyhratelnou. No pomalu se drápu zpátky do silveru, netušil jsem, že to může být ještě horší:-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    MARTYMARTY: Uz jsem to tam natriskal. Pokud budu online, tak klidne helpnu .)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TRIPLT: Asi o vikendu dame nejaky hry s Jandosem, taky bych rad udelal ten quest, tak se muzes trebas pridat.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nekdo kdo ted hraje pls? :) Potrebuju par her s nekym ve friendlistu... :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Hah tak slavnej Kripp z HS zrovna teď stgreamuje HoTS, hraje za Falstada:-D
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    WOTAR: Greymane? Poslednich tak 30 her nehraju nic jineho :D jak splnis quest na coctaily, tak to tam solis co par vterin a nepritel se tomu nema prakticky jak vyhnout. Buildy sice nema moc variabilni, ale talenty na 20lvl jsou naprosto ultimatni. A to jak si jedes celou dobu bezpecne z dalky a v pripade potreby muzes skocit do davu a vsechno rozsekat je fakt zabavne. Libi se mi, jak je univerzalni a hodi se na vetsinu map. Temer pokazde s nim mam nejvyssi siege i hero dmg ze hry. Taky jsem si vsiml, ze na turnajich je snad v kazdem zapase.
    Akorat mam strach ze ho nerfnou - je proste az moc dobrej :D I kdyz vycounterovat jde docela snadno, viz treba Varian.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    LEDOFREDO: oni finale zacinali fnatic vs dig. 1:0, takze 4:3 bylo ve skutecnosti 3:3.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam