• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    Heroes of the Storm Global Championship: http://us.heroesofthestorm.com/esports/en/ - RIP
    Novinkama a hero guidy https://www.icy-veins.com/heroes//
    Statistiky z replayu: https://www.hotslogs.com/
    Informace o mapach a hrdinech: http://www.nexusmaster.com/
    rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TRAZE: Přijde mi to horší jak QM, protože v QM ti dá dohromady tým program, kterej to udělá aspoň trochu vyrovnaný, tady si občas lidi napickujou hrozný teamy a bývaj výrazně víc toxic. Ale je to tak, nejlepší specialista nebo imba assaasin - možná přejdu z Greymane na LiMing, protože je lehčí. Každopádně občas mi prostě přijde lepší doplnit tým, když někdo instalockne nějakou píčovinu, tak radši doplnim tankem (beru Arthase nebo Diabla), případně jako poslední supportem (beru Rehgara nebo Uthera).
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    WOTAR: tu Bronze ligu si predstavuju asi neco jako QM. Mozna bych zkusil uplne ingorovat tym i objective a jel si jen to svoje. Zagara je na to idealni. Muzes hrave posilat campy a diky Banelingu delas uzasny splash dmg z bezpecne dalky.

    Specialisti jsou na to obecne nejlepsi. Staci, aby si te chvili nikdo nevsimal a hned je forta dole. Takhle jsem se jednou vyhrabal ze silveru do platiny ciste jen s Murkym i pres velike nevole spoluhracu :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MARTYMARTY: Aha no mě přijde Probius snad na push i lepší, ale pravda je, že Gazlowa jsem hodně dlouho nehrál
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Ne myslel jsem Gazlowe ale Probius taky ujde. Ten Butcher se da, ale proste stacej dva stuny a vymazes ho. Ale je fakt ze gankovat s nim asi půjde dobre, když lidi behaj po ty mape jako idioti...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MARTYMARTY: Jo Greymane je v mym potrfoliu pro tenhle účel, Ragnarose jsem zkoušel ale teorie se nepovtrdila, tak ho zatim dál nehraju:) Butcher neni nic extra, ale v té nižší lize mi přijde, že to docela prasí. Azmodana mám taky v portfoliu už a mluvíš asi o Probiusovi, tak ho vyměnim za Nazebooa. Murkyho nějak nedávám, i když ho mám, ty jo?:D

    Jinak teď jsem byl na pick poslední, na Braxis Holdout týpek z Ruska instalock butcher (potřebovali jsme tanka), tak si týpek místo specialisty pak vzal ETC(ale picknul tu druhou ultinu:-D), takže já musel brát supporta - no nakonec jsme to s přehledem vyhráli a já měl s Rehgarem MVP. Řek bych že silnej support jako Rehgar nebo Uther to taky může ovlivnit, i když ne tolik a je z toho pak větší frustrace, protože neuděláš nic
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WOTAR: na ganky si jako pusher musis dat sam pozor. sledovat minimapu, kdyz nevim, kde jsou nepratele, tak cekam, ze jdou po mne a stahnu se. kdyz vidim, ze se 4 mydli v toplajne a 5. soakuje mid, tak pushuju jak o zivot. zagara s nydusem to ma jednoduchy, ze nemusi bezet zpatky k nejblizsi forte, ale zaleze do nydusu a vyleze na druhy strane mapy. nydus taky doplnuje hp a manu, takze nemusis furt litat do baze, pac zagara vyflaka manu ani nemrkne. a pokud nedavas moc pozor a ganknou te, tak si musis rict, jestli to aspon stalo za to. pokud sundas fortu na zacatku a chcipnes, stalo to za to. pokud sundas ke konci keep, tak to vetsinou taky stalo za to.

    nazeebo neni spec. to je mage, jen ho maji blbe zarazenyho. ale pushovat taky umi, ne ale tak efektivne jako treba zagra, gazlowe, murky, probius, abathur, sylv nebo azmodan. azmodan je taky silnej. nema sice skoro zadnej unik, ale zato toho dost vydrzi.

    samozrejme kdyz ti tvoje grupa pacha kamikadze na midu, tak nevyhrajes ani kdybys byl dev blizzu. a kdyz jedes za specialistu, tak je ukolem mit navrch v xp a strukturach. kdyz dokazes toto pro tym, kerej nehraje uplne ok, dodrzet, tak je to vetsinou win.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Nazeeba imho nebrat, zrovna ten aby byl fakt silnej potřebuje dost spolupráci od tymu. Butcher možná tak když nemá soupeř poradny cc.

    Řekl bych Azmodan, Sylvanas, Murky, nebo ten blbec s těma vezema, nemůžu mu ted prijit na jméno, maj hodně velkej camp & push potenciál.

    Z asasinu třeba Greymane, Jaina, Valla, nebo Ragnaros můžou mít sami o sobě dost vliv na hru protože můžou celkem vyhrat lajnu a dost ovlivnit team fighty.

    Aspon tak mi to prijde, taky nejsem zrovna pro hráč... :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Ještě si řikám co Azmodan?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CARB6N: Díky, to mi potvrdilo přesně že budu hrát pushovací specialisty (pro mě asi Nazeboo a možná Zagara, jestli se jí naučim) no a pak z assasinu asi Samuro, Butcher a možná zkusim i tu Lunaru).
    Jinak mě napadlo, třeba sgt. Hammer je by taky měl být dobrej na pushe ne ?
    Btw koukám na HGC Korea a fakt hodně se hraje i Lunara a Tassadar, to mě docela překvapilo
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    WOTAR: Hele já nevim, jestli jsem oprávněnej radit, protože to už v podstatě nehraju a nikdy jsem nebyl moc dobrej. V HL a unranked jsem do dotáh max do platiny.

    Ale IMHO je tvou nejlepší šancí na výstup nahoru tlačítko alt a klávesnice + specialisti nebo silný assassini. Je dobrý si spoluhráče představovat, jako svoje 5ti letý sourozence, který máš rád:) Zkus jim na začátku napsat, co budete dělat a co od nich čekáš - např. třeba ať do 10tky držejí lajny a potom se nevzdalujou od skupiny, ignorujou první objective, že pujdete až na druhej, piš jim, že mají 15sec na uzdravení/obnovení many, že se bude spawnovat objective, ukazuj jim, když špatně stojejí a kde mají stát atd., posílej je pro campy atd. Ještě není špatná se na začátku zeptat, jestli někdo nechce "leadovat team" a když nikdo nebude chtít se prohlásit za leadera a poprosit je, ať tě poslouchají:))) Nehejtuj, piš "please" a "thanks", udělej si drink, bež si po hře na chvilku odpočinout na cigárko, v klidu rozdejchej porážky a buď hlavně v klidu. Neřikám, že to zabere a hodí tě to o dvě ligy nahoru, ale tvoje šance to určitě nezmenší:)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MPEGYNA: ten nydus build jsem zkoušel a moc mi to nefachalo, resp. vždycky jsem se vynořil abych pushoval a dostal jsem gank:-D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    zagara s nydusem je super, kdyz lidi ignorujou creep.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LEDOFREDO:
    MPEGYNA:
    MPEGYNA: Co Zagara ? Zkoušel jsem ji zase hrát, ale nic moc teda. Přijde mi, že nejvíc udělám s assasinama, i takovej butcher dokáže docela potahat, když je agresivní, ale ten Samuru illusion build je kromě těch kempů dobrej i na push celkem. No dám vědět, jestli se Samurem budu klesat dál do žumpy, nebo ne:-D Jinak co se supporta týče začal jsem hrát Uthera a u toho bych skoro řek, že ten team může potahat
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    sylva je pomerne slabsi, kdyz jsou spoluhraci kamikaze.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    pokud budes buh s vallou, liming, genjim, nebo i treba ilidongem tak muzes imo utahnout tym .. chu8 kdyz delal way from bronze to master tak odehral asi 75% her s vallou .. ale to musis bejt jako fakt, fakt dobrej
    jinak si myslim ze jak pise mpegyna dobrej pusher, treba sylva, ma synergickej efekt k vetsine objectivu (kdyz ho vyhrajete samozrejme), nebo i dobrej tank, jako diablo nebo johana muzou utahnout tym ... support podle me tym kterej nebude hrat alespon prumerne koordinovane nepotaha
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    to, ze je nekdo dobrej na campy neznamena, ze je dobrej pusher. to bys mohl rict i o malthaelovi.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MPEGYNA: No já si pak vzal i supporta a to je nejvíc za trest - poslední hru kdy už jsem to ragequitnul jsmě měli Valu, která nahoře střílela do minionů a my všichni do jednoho pochcípali v teamfightu kousek od ní. Potom si toho všimla, tak tam jenom došla taky odevzdat svůj život na čež se omlouval, že je hrozně zkouřenej a to se opakovalo celou hru:-D No máš recht ale, on totiž i ten Samuro se dá využít přesně timhle způsobem - na campy a jako pusher
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WOTAR: imho specialisti pusheri a hrat mapu na winions.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem klesnul do bronze II... loose streak, zkoušel jsem hrát svoje nejlepší hera jak nejlíp dovedu, ale je to prostě džungle. Že to většinou nebyla moje chyba potvrzovalo moje score. Ale byly to třeba hry, kde to celou dobu vypadalo, že to máme jasně vyhraný, pak v late gamu jsme dostali v jednom team fightu a byl konec, přitom na konečný obrazovce byl celej náš tým - a takovýhle hry se dějou furt. Blbý a zároveň super na HoTS je, že je to mnohem víc týmová hra, takže třeba jako v LoL to nedokáže potahat jeden člověk, kterej to nějak extra umí. Přemýšlím, jestli v HoTSu neexistuje nějakej char, se kterym je větší šance to vyhrát prostě proto, že je víc OP takhle v jungle lize - napad mě třeba Samuro (v master ligách se moc nehraje, ale tady si řikám, že by mohl fungovat).
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TRAZE: v HL me prislo ze s Utherem, Malfem a Auriel se me hraje nejlip porad. Tim teda netvrdim ze dalsi nejsou viable az snad na tu Tyrandu jak rikas.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    JANDOS: po tom co hrabli do Lucia a Malfuriona mi ted prijde, ze se hraji uplne vsichni supporti krome Tyrande a Tassadara. Jaci jsou podle tebe ti 3? Kazdou hru vidim nekoho jineho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam