• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WOTAR: Me se libi Sylvanas protoze dokaze rozsekat veze behem chvilky a potom jeste prijit do fightu a hodit tam black arrow nebo mind control na jejich squishaka. Pak tak Zegara ne vetsi mapy. Nazeebo je dobrej snad vsude. Za xula a azmodana nehraju tak nevim.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ja kdyz byl xul jeste dobrej (ted jak ho vylepsili, ho porad neposunuli na instant pick), tak to byl idealini kandidat. do lvlu 4 si clovek udela obrazek o tymu a vi, jestli ma jet bruisera nebo pushera. v pripade cursed hollow jsem hned na zacatku hry oznamoval, ze pokud bude tribute na druhe strane mapy, tak k te prvni nejdu. vetsinou to zharali uspesne, ze tam bud moc nepochcipali, nebo mi otravovanim dali dost casu na zniceni forty.

    tedka jsou silni spec na takovyto pushovani imho azmo a zagara. azmo jde ale hodne counterovat a lidi po nem vylozene jdou. jeste mozna murky by byl ok, ale to zase nastve spoluhrace.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NICKITA: Tak jasně, chce to nějakou spolupráci, když teď nad tim tak uvažuju, tak nejlepší na tohle bude asi Azmodan, je rozhodně lehčí než Probius. Taky když na mně vyzbude support, tak ho samozřejmě vezmu a beru Rehgara (popřípadě Lili pokud je obsazenej) a často to vyhrajem pěkně, protože spolupracujem. Když je potřeba tank, beru Variana, nejhorší je když už při picku někdo poslední co měl vzít třeba tanka najednou změní na assasina apod. a člověk v podstatě ví, že ta hra je prohraná, ještě než začala.
    Imho ta Valla bude asi fakt nejlepší, je hodně univerzální a když se s ní člověk naučí, tak to procentuálně asi pude


    JANDOS: Ten specialista je asi těžší cesta no, je těžší se naučit, aby to nebyl yolopush. Azmodan myslíš na tohle dobrej?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Vsak ja nemluvil o yolo pushy ale o tom naucit se toho pushera hrat treba zagara s nydus wormem ktera pushuje 2 lajny zaroven je na velky mape super. Tohle se naucit je imho nejsnadnejsi cesta z bronzu nez spolehat na ostatni ve fightech.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    WOTAR: Heled ja si myslim, ze ten Yolo push nefunguje zdaleka vzdycky. Takovyho super specialistu, kterej je treba za celou dobu hry je jen v jedny lane, bez rotaci a jiny participace, mam skoro v kazdy hre. Obcas to funguje, protoze v tyhle lize je dost casto spousta lidi, co nekoukaj na minimapu a nechaj si takhle rozmlatit forty az ke coru, potazmo core katapultama nebo maji proste tunel vision, ale nefunguje to vzdycky a pro alespon trochu spolupracujici tym je to ten nejsnadnejsi terc. I kdyz je pravda, ze je push a push no. Kdyz to clovek dela alespon trochu chytre, rotuje, bere prilezitosti, verim, ze to muze fungovat.

    Jinak s tou Vallou souhlasim, ta je zrovna schopna dat sama i toho bosse
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NICKITA: No pokud máš takovej team, tak se stejně vyplatí hrát nějakýho specialistu, co to všechno pushne ne? V tomhle směru by mě spíš zajímala Towers of Doom

    ELEMENT_LEAD: To už ale mluvíš o nějakých "vyšších" strategiích, pokud Ti team vůbec nespolupracuje, tak jak píše Jandos jedině nějakej specialista, nebo tu kdysi někdo psal, že týpek se takhle vyšplhal s fakt dobře zahranou Vallou (ta taky dokáže slušně pushnout ne?)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    NICKITA: co si pamatuju, tak na cursed hollow byla dost drsna chromie, protoze diky vzdalenosti na jakou fungujou jeji skilly je v bezpeci a zaroven nikoho nenecha ten tribut vzit. kdo to zkusi dostane a kdo dostane dvakrat je mrtvej.

    vzhledem k tomu, jak je ta mapa obrovska tam budou dobri hrdinove s globalni pritomnosti. takze nejakej falstad, bw, dehaka. proste cokoli, co muze do posledni chvile farmit a kdyz jde do tuhyho, je instantne na objectivu.

    zase vzhledem k velikosti mapy budou dobri gankeri, ale nevim co je ted silny. driv se hrala nova/zeratul, ale ted uz urcite budou lepsi.

    posledni moznost jak to pojmout je skrz ty golemy. nekdo, kdo si je da sam a rychle. treba rexxar pokud nejsou lepsi. kazdopadne todle je nejvic shit volba imo, ale zase je to silver 5, takze by se melo dat.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Kdyz uz se tu probira solo ovlivnovani hry v bronzu, silveru, mate nekdo tipy, jak v pralesni lize utahnout cursed hollow? Imho jedna z nejtezsich a nejkomplexnejsich map, kde jsou objectivy, potazmo bossove fakt dulezity.
    Nerikam, ze clovek musi vzit kazdej tribut, kdyz je to v tu chvili nevyhodny, ale ...
    Dost casto vidim fakt silenosti, treba:
    - Na tributy se uplne kasle a kazdej si dela uplne co chce
    - Spoluhraci se zenou za uplne kazdym tributem, napr i kdyz se muze pushnout fort na opacny strane mapy a pritom nehrozi curse
    - Boss se bere na zacatku curse a to jeste ten u nas na misto pushe
    Klasiku jako hnani se do fightu 2vs5, nebo neschopnost ukoncit hru uz ani nekomentuju

    Nedelam si o sobe jako hracce zadny iluze, ve vsech castech, mechanicky, strategicky, draftovaci se mam hodne co ucit a master ze me proste nikdy nebude, ale obcas si rikam, ze si zas tu uplne pralesni ligu (momentalne silver 5) fakt nezaslouzim, ze jsem se za ten rok a neco precejen neco naucila a pochopila a ze bych chtela hrat s lidma, kteri chapu alespon zaklady
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    TRAZE: XSOFT: Tak já mám asi skill z předchozího hraní + z Doty 2 a cíleně dělám last hity, když běhám po mapě, tak se vždycky zdržím u minionů a hodím na ně skilly. Nebojím se spamovat kde to jen jde. A typicky mám 175 stacků brzo po lvl 20. Asi to tedy ukazuje, že to je limit dobře nastaven.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MPEGYNA:
    JANDOS: Jasně vim jak někoho reportnout a ty flamy mě zase tak nevadí, protože se do něj většinou všichni pustí - blbý je že s tim flamem jde z pravidla ruku v ruce špatná hra.
    Máte ale recht, budu grindit asi Probiuse. Hrál jsem hodně třeba Variana, ale s tim člověk sám nepropushuje
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    WOTAR: V bronzu kdyz to hrajes sam mutovat vsechny, maximalne pingovat a grindovat panacka kteryho clovek umi a kterej dokaze ovlivnit hru solo tzn. muze pushovat / brat campy. Zagara/Sylvanas/Nazeebo apod.

    Ja sem tam hral Lucia kdyz byl jeste lepsi, soundbariera vyhravala teamfigty a speedboost dobijel lidi ale dneska uz by to asi neslo. Celkove bych nemainoval support.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    TRAZE: no, jedu s nim vetsinou pavouky (http://www.robogrub.com/builds#nazeebo/0) ale fakt se mi to nedari. Vetsinou 100-125 na lvl20.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WOTAR: reportnout pro abusive chat a je klid. pak na konci matche, jak je tabulka se statistikama, tak pravym kliknout na ozubeny kolecko u kretena a vybrat "open whisper" nebo tak nejak. manikovi nic nepsat, staci mit otevrenej ten whisper a kdyz kliknes mysi do okynka chatu, tak ti to ukaze otevreny whispery a jakmile bude kreten "in game", tak muzes znovu do fronty a uz ho nepotkas. dokud je "available", tak je nebezpeci, ze s nim skoncis zase v tymu. praktikuju i v qm, kde dostanes jakykoliv jelita...
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    od toho to tam je, jakykoli moudra bronze hracu stejne nepotrebujes slyset
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WOTAR: pokud ses citlivej tak mute a jedem.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    STAROJDA: Tady jsem začal zase aktivněji po nějaké době hrát, ale nevim jestli mám na to si udělat zase placementy v HL. Jak jsem skončil naposled v bronzu, tak to hází hrozný spoluhráče co z pravidla ještě flamujou (ty nejhorší samozřejmě píšou, že ostatní jsou noobs a report, jak v lolku bohužel, akorát jich je vždycky míň). Dal jsem jeden match a hned mi to zkazilo večer, z tý hry potom nemám vůbec požitek:-D
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    XSOFT: neni to tezke. defacto musis vycistit "jen" 25 vln. do levelu 20 je to cca 20 minut, takze staci vycistit aspon jednu vlnu kazdych 50 vterin. na mensich mapach typu Tomb of Spider Queen to jde fakt rychle. pak mas splneny quest instantne a zacina rodeo :D
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    XSOFT: to hrajes asi spatne, se mi to malokdy nepodari. :) jinak kdyz jsi tak daleko od tohoto splnit, je lepsi na 20 upgrade gargantuana.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MPEGYNA: "kdyz", vetsinou mam tak 100 .. ale 175 ne.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MPEGYNA: přesně :) A takový Valla lvl 20 s hatred buildem je taky luxus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam