• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jinak ještě na redditu proběhla spekulace - na 4chan je týpek, co často dává leaky/predikce, co se bude dít. No a teď leaknul taky právě Alexstraszu a Hanza (a další věci), takže to asi bude legit. No a je tam právě i info o tom, že Alexstrasza bude multiclass.

    Viz http://i.imgs.fyi/img/1qlo.png
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MPEGYNA: hlavně bude mít ultimátku, co přestřelí celou mapu :) něco jako Sgt. Hammer ;)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MPEGYNA: ow hanzo nema zadnou mobilitu krome wall climbu, kterej polovinu casu nefunguje
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    JANDOS: ja ow neznam. jen odtam lezou megamobilni, otravni hrdinove jako gengu nebo tracer. proto se ptam, jestli hanzo bude gengu 2, nebo jestli strili sipy, tak neco jako valla? valla je ok.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MPEGYNA: Taky sazim na support ale teoreticky by to mohl byt i specialista nebo dual hero jako Varian assasin/support. Kazdopadne se na ni tesim jeden z mojich nejoblibenejsich charakteru vubec.

    Hanzo tam bude strilet sipy a rvat hyuriakakueino no :(
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    hanzo je gengu 2, ne? alexstraza by mohla byt zajimavejsi nez chromie (vic dracich abilit), ale imho to bude support.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    yay Alexstrasza
    boo Hanzo


    WOTAR
    WOTAR --- ---
    STAROJDA: Nevim mě funguje a mám ho nejradši, navíc je asi nejlepší na pushování. Ty ostatní buildy ještě vyzkoušim v QM, ale nikdy sem je nehrál, nicméně udělá to z Nazebooa víc castera než specialistu, žáby jsou AOE a dobrý třeba na čistění campů (ale to jde dobře i s tou zombie wall když se dobře trefí) a pavoučí build je dobrej na single target DMG.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a jsou furt bugly ty zaby?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    WOTAR: zombie wall build je validní jo? To rád slyším. Já teď jednou zkusil ten talent na poison dmg uprostřed zombie kruhu a jako nebylo to špatný ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak dnes dvě hry za Nazebooa, obě MVP, jedna z toho HL, jel jsem teda zombie wall build. Takže na push je to můj favorite, dokáže mít dobrej siege dmg a přitom je tak na půl caster, takže zastane dost i v team fightu a zombie wall je super crowd control. Druhej muj šampion je Vala asi, pro mně je easy na hraní, akorát musim být opatrnej a soustředit se, abych moc ne-overextendnul
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MARTYMARTY: no ja si myslim, ze bronze az gold je furt to samy. mozna az bronze 5 jsou nejvetsi experti... ranked moc nehraju. od truhlicek jeste min, pac tam si nemuzu vybrat, koho chci zrovna hrat. ale v kazde sezone si odehravam ty zarazovaci hry. nejvic jsem byl myslim silver 1. teamligu hraju prevazne jen s pugem na mounta. vecne jsem byl v bronze 5, coz bylo pochopitelny. ale najednou znicehonic jsem se jednu sezonu dostal do silver 1 jen po tech deseti rozrazovacich. i kdyz to bylo mozna tim, ze jsem se dostal cirou nahodou na 4-5 her do sehrane grupy gold/plat. snazil jsem se snad nejvic v my historii hots, protoze oni meli asi voice, jinak si nedokazu predstavit tu jejich sehranost. to samy platilo i pro protihrace. takze ja jsem tam lital jak hadr na holi, protoze jsem musel cist hru mnohem vic, nez je to bezny, abych delal ty spravny rozhodnuti a neprojeli sme to jen kvuli me. zadnou hru jsme neprohrali. je to ale uplne jina liga, snazit se, aby to clovek nepokazil ostatnim narozdil od vetsiny ostatnich her, kde se clovek snazi zachranit co se da a hrat za vic hracu, protoze ma v parte bud afk nebo dementa. shrnul bych to asi tak, ze clovek hraje stejne blbe nebo dobre jako jeho spoluhraci.

    btw minulou sezonu nebo kdy mely QM mnohem kvalitnejsi hry nez v HL. nevim, co s tim udelali, ale ted je ta kvalita, co dostanes do grupy nebo jak ti to sestavi grupy nejmin o tri levly horsi.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WOTAR: tak kdyztak napiste, discord mam nainstalovanej, ale moc ho nepouzivam.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    ELEMENT_LEAD: Jo, streamy, to je určitě dobrá věc, tam se ta informace předává dost dobře, protože to skoro jakoby hraješ, takže vidíš v praxi ty mechaniky a věci, co ten člověk zároveň popisuje.

    Myslím, že se shodneme, jenom jsem to buď blbě napsal nebo jsi to nepochopil.

    Vyjádřil bych to tak, že odehrát 1000 her bez jakýkoliv zpětný vazby je asitak stejně nahovno jako si přečíst všechny fóra na internetu o HS bez jediný odehraný hry. Ve finále, v závislosti na tom jak jseš bystrej/chytrej/schopnej něco buď okoukat nebo naopak aplikovat teorii do praxe ti to sice může pomoct, ale zdaleka to nebude mít takovej efekt jako když odehraješ 300 her v jejichž průběhu si tu a tam vyhledáš nějaký užitečný informace/tipy/triky, tu a tam si zkoukneš replay nebo si ho necháš okomentovat od někoho, kdo tomu rozumí, a sem tam zkoukneš nějakej stream.

    Taky si myslím, že je rozdíl, když je někdo v goldu a když je někdo v bronzu, co se týče toho, která rada je jak moc užitečná, a jak velký přínos má zlepšení té či oné mechaniky (myslím tím pochopit pár hero vs pochopit mapy vs pochopit neutraly vs to všechno zkombinovat).
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MPEGYNA: Jo team league, naposled jsme to dělali s Jandosem a Nickitou, čim víc nás bude tim větší sranda, snad...:-D Jinak se při té příležitosti scházíme na Nyxím Discordu, ten voice je přecejenom potřeba, když to proti nám hodí premade
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Chjo, v tomhle patchi mi zase skrouhli Zagaru :(.
    Za chvilku bude fakt nehratelna.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MARTYMARTY: dovolim si nesouhlasit. naopak muj nazor je, ze muzes hrat klidne 1000 her a porad byt stejne spatnej. ostatne tyhle lidi vidis kazdy den. maji nahrany stovky her a jejich peak je plat 5. jde o to, ze sam se proste nezlepsis, protoze nevis jak. muzes na neco metodou pokus omyl prijit na neco co ti funguje, ale stejne dobre to muzes navzdycky hrat "blbe"

    tyhle diskuze se opakujou a mas pravdu, ze to nefunguje jako ze si prectes 2 odstavce a je z tebe grandmaster. nicmene porad jsou to informace a cim vic o te hre vis a nasledne polozis do praxe ve hre, tim lepsi je z tebe hrac. ale forum je na tohle dost nevyhodne casove. mnohem lepsi je video.

    mam to overeno jen na sobe, takze jasne, brat s nadsazkou. ale me nejvic pomohlo najit si streamera, kterej to fakt umel. tzn ne streamer typu bavic. a dival jsem se jak to hraje. ale opravdu se divat. kde stoji, proc tam stoji, kdy tam stoji, kdy umrel, co k tomu rekne, jaky talenty bere, proc. idealni je, aby ten clovek neco mainoval a to se shodovalo s vasim mainem. takhle se da imo nejrychleji naucit hrat "dobre"

    u me konkretne to byl skok gold diamond tim, ze mi typek ukazal jak hrat zeratula. a na to bych sam neprisel. je to proste vzdycky kombinace informace + mechaniky + mindset.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    WOTAR: Všichni byli na začátku "noob jako ty", žádnej učenej z nebe nespad. Jde jenom o to hrát a hrát a analyzovat chyby/nedostatky, dokud je neodstraníš.

    Jenom bych rád řekl, že žádná rada, která z tebe (nebo z kohokoliv) udělá lepšího hráče jenom tím, že si jí přečte na fóru neni. Musíš si jí přečíst, pochopit, aplikovat, selhat, vyhodnotit proč jsi selhal, aplikovat znova, a takhle do kolečka, dokud si tu radu buď nepřečteš znova a tentokrát jí opravdu nepochopíš, nebo než se ti to povede, nebo než zjistíš, že ten kdo ti tu radu dal je naprostej kokot co tomu nerozumí. :)

    Píšu to proto, že se nám tu rozmáhá takovej nešvar, resp. že už je to po několikáté za posledních pár týdnů/měsíců, co se tu řeší to samé, a furt někdo čeká na tu spásnou radu, co z něj přečtením udělá lepšího hráče úplně jinýho kalibru. Tak to nefunguje. :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    WOTAR: myslis team league? jak jsem psal driv - ja jsem pro, stejne dycky chodim kvuli mountovi 10 her s pugem.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Vidiš na Nazebooa jsem zapomněl, i když ten mi nějak moc nejde, ale můžu potrénovat žejo. Sylvanas snad ani nemám tak taky nevim popravdě.

    ELEMENT_LEAD: jasně ale to už je poměrně komplexní strategie, kterou noob jako já stejně nakonec moc nerealizuje. Se svýma současnýma skillama jsem myslim schopnej udržet se tak v goldu. Ale všeobecně jsem hrál moc hrdinů, zredukuju to na toho specialistu (asi teda Nazebooa) a assasina Valu. Když je nutnej support tak Rehgara myslim zvládám už dobře.
    Btw je nás tu celkem dost, abychom zkusili hero league ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam