MARTYMARTY: no ja si myslim, ze bronze az gold je furt to samy. mozna az bronze 5 jsou nejvetsi experti... ranked moc nehraju. od truhlicek jeste min, pac tam si nemuzu vybrat, koho chci zrovna hrat. ale v kazde sezone si odehravam ty zarazovaci hry. nejvic jsem byl myslim silver 1. teamligu hraju prevazne jen s pugem na mounta. vecne jsem byl v bronze 5, coz bylo pochopitelny. ale najednou znicehonic jsem se jednu sezonu dostal do silver 1 jen po tech deseti rozrazovacich. i kdyz to bylo mozna tim, ze jsem se dostal cirou nahodou na 4-5 her do sehrane grupy gold/plat. snazil jsem se snad nejvic v my historii hots, protoze oni meli asi voice, jinak si nedokazu predstavit tu jejich sehranost. to samy platilo i pro protihrace. takze ja jsem tam lital jak hadr na holi, protoze jsem musel cist hru mnohem vic, nez je to bezny, abych delal ty spravny rozhodnuti a neprojeli sme to jen kvuli me. zadnou hru jsme neprohrali. je to ale uplne jina liga, snazit se, aby to clovek nepokazil ostatnim narozdil od vetsiny ostatnich her, kde se clovek snazi zachranit co se da a hrat za vic hracu, protoze ma v parte bud afk nebo dementa. shrnul bych to asi tak, ze clovek hraje stejne blbe nebo dobre jako jeho spoluhraci.
btw minulou sezonu nebo kdy mely QM mnohem kvalitnejsi hry nez v HL. nevim, co s tim udelali, ale ted je ta kvalita, co dostanes do grupy nebo jak ti to sestavi grupy nejmin o tri levly horsi.