• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Heroes of the Storm - Deathwing!
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    lednovy hrdina ma byt podle drbu Imperius.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jojo jednu takovou jsem mel hned na autobusove zastavce... takze vzdy pred cestou domu s bandou na Dotu :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    To byly nejlepsi casy :) Pak jsem v jedny i pracoval :D
    Vepredu byla verejna mistnost a vzadu trenovali tehdejsi necroraisers countera.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    TRIPLT: jak říkáš, ale to bylo ještě v dobách pc heren, 2002/2003 tak nějak, to je už nějakej ten den zpátky ;o)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JANDOS: Jojo Dota ve W3 to byl pořadnej luxus, kterej jak říkaš v herně hral prostě každej!! :))
    Ty stare verze když si teď na to vzpomenu to byla teda pecka :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TURNPIKE: Uvidíme, já si sporadicky zahraju stejně jako doteď:) Akorát na rozdíl třeba od Diabla je nedostatek hráčů a větší stagnace více zasahující, ano pro nás casual hráče to asi nebude mít takovej dopad.
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    WOTAR: po spusteni hry som si vytvoril / dostal som sa v HOTS do party asi 50 ludi, aktivnych je v sucasnosti tak 40. nikto z nich nepozeral HGC mimo ingame odmien za spustenie. nikto z nich po oznameni poslednych noviniek neplanuje odist.

    stiahnutie marketingovej podpory, co vlastne sponzorovanie HGC znamenalo, je setrenie penazi, nie RIP hry. par pro playerov si na twitchi poplakalo, odislo, teamy sa rozpustili, dva tyzdne po to uz nikto neriesi. naopak, vznikaju turnaje ako alternativa k HGC, organizovane napr ci uz khaldorom alebo roznymi pro playermi ci castermi. zachvilu hysteria opadne a 99% hots players budu fungovat tak ako doteraz
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    TURNPIKE: a kdo tu hru asi potahne? hraci, co si pusti QM na hodinu tydne?

    Den kdy zemřeli Heroes of the Storm
    https://www.youtube.com/watch?v=OAtlAPAOyvA


    Komentář: Zemřelo HGC, zemře celá hra? Vznikne HotS mobile? - HeroesFan.cz
    https://www.heroesfan.cz/clanek/komentar-zemrelo-hgc-zemre-cela-hra-nebo-vznike-hots-mobile
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TURNPIKE: No ale i bez té propagace byla playerbase celkem bídná, takže bych se bál právě toho úpadku v tomhle směru.
    TURNPIKE
    TURNPIKE --- ---
    hra mrtva vobec nie je. to ze zarezali HGC by bezny player nemal pocitit (ak je hra kvalitna a vyrazne sa nezredukuje playerbase). plus spomalia updates a asi sa uz nedockame vyznamnych zmien, a pochybujem ze ked bude 4 namiest 12 novych hero rocne, ze to hru zabije. ako pisem vyssie, ak je hra kvalitna, prezije to v pohode. chodte si mackat Fka a ripiky starkym na cintorin
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    XSOFT: Ale po nerfu uz nemuzes...
    Stejne tak chogall :/
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Dalsi den, a dalsi nerf na Zagaru. Ja bych vrazdil :(
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    TRAZE: Blizzard má dobrej (většinou skvělej) prvotní nápad, co udělá hru zábavnou a pak postupně "updatama" tu hru zkurví. S owerwatchem to bylo uplně stejně
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    TRAZE: Dota ma zhruba o rad vyssi prize money :)
    Jinak, pohledem silver ligy, bez srovnani s ostatnima MOBAma:
    - mizernej matchmaking, spousta matchu co jsou naprosto jednostrany at uz skillem lidi co to hodi k sobe, nebo (v QM) kompozici (byt to se ted se zavedenim roli zlepsilo)
    - a jeste mizernejsi balance jednotlivejch hrdinu (opet, mluvim o my casual league), spousta veci jako je oneshot varian, valeera, chromie (pred reworkem) ktery nemusej bejt nutne OP, ale je strasne nezabavny protim nim hrat
    Tim nechci rict ze HOTS je spatna hra, ale tohle jsou veci co mi dost kazi pozitek ze hry.
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    TRAZE: podle me je to hodne o tom, ze hraci jsou celkem verni. kdyz te neco bavi nemas duvod to menit. a naucit se mobu je hrozne velka casova investice a jak do toho proniknes a bavi te to, tak u toho zustanes. naskakovali ani ne do rozjetyho vlaku jako spis do pomalu dojizdeciho.

    me hra jako takova prijde hodne dobra a porad je mi na ni sympaticky to, ze se nebali inovace a nesli do toho s tim, ze udelaji klon uspesnyho a proverenyho receptu.

    taky to moc nehraju, ale to je tim, ze nehraju vicemene nic. ale kdykoli jsem to zapnul za posledni dobu, tak jsem se fakt bavil.

    a u me to taky zacalo souperit s overwatchem, ze kteryho mam vicemene stejnej teamovej zazitek jen s rozdilem, ze ty hry jsou kratsi, takze kdyz je to blby, tak je za par minut konec a jde tam vic videt individualni vykon.

    jediny co me na hots stvalo bylo, kdyz debilne zmenili nejakyho meho oblibenyho hrdinu. pokud do postavy clovek da x set hodin a proste ho bavi a pak ho zkurvi nejakym reworkem, tak pak to zamrzi.
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    Btw jakou mate teorii na to, proc je HotS mezi ostatnima MOBA hrama tak malo oblibene? Co mu oproti konkurenci "chybi"? LoL jsem hral jen chvili a Dotu naposled ve w3, tak nevim.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Já už hots nehraju asi rok ale tohle me teda hodně mrzí, ta hra byla fajn, jen ja byl kopyto :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Co dát anketu, kdo přestane teď hrát? Já nejspíš jo - prostě se mi nechce to pustit.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MPEGYNA: Ti panacci nejsou vykradeny. Bylo to zhruba takhle:

    DoTA puvodne zacla jako mod do StarCraftu, ktery se jeste jmenoval Aeon of Strife. Ten se potom plynule portnul do WC3 a postupem se prejmenoval na Defense of the Ancient.

    Po case ji prevzal typek jmenem Guinsoo, zaclo se to jmenovat DoTA allstar a neuveritelne se to zpopularizovalo. Samozrejme to byl porad mod WC3 a veskery trademarky byly blizzardu. Po case na tom prestal delat a spolu s dalsima lidma udelali Riot Games (League of Legends)
    Na DoTA pokracoval IceFrog, ktery ji vyladil a vylepsil obrovskym zpusobem. V te dobe uz to hral temer kazdy (v herne kam jsem tenkrat chodil se nehralo snad nic jineho) Blizzard to uplne ignoroval tak si IceFroga najalo Valve aby udelal Dotu 2.
    Naprostou vetsinu tech panacku dali do hry tyhle dva lidi, i kdyz samozrejme nejakym zpusobem vychazej z pribehu Warcraftu.
    Blizzard si potom uvedomil, ze to posral a zacal je alespon prudit s nazvama hrdinu, takze napriklad panacek se nesmel jmenovat Windrunner ale Windranger, Wisp se musela prejmenovat na Io apod. Ale jsou to porad stejny panacci.

    Dneska uz je asi kazdej poucenej, protoze kazdej mainstream boom se zatim zrodil z napadu nejakyho modera. (counter strike, moby, battle royale)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam