• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINLenovo Mobile
    Lenovo zná asi každý. Ale ne každý už ví, že dělají i skvělé chytré telefony. Pomalu začínají pronikat i do Evropy, z jejich domovského trhu. Kvalita je typická "Lenovo držák :)", cena naprosto nesmyslná. A právě jejich uživatele by mělo sdružovat toto auditko.
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PETER_PAN: koukám, že odpověď asi nebude aktuální, ale právě jsem koupil Yoga Tab 11 - dotaz na jazky tam je a tak předpokládám, že bude i u P11
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Mate nekdo predstavu jestli kdyz si koupim Lenovo Tab p11 pujde pri iniciaci/prvni spusteni/jinak zvolit jako rec anglictina? Proste aby to pak bylo vsechno default anglicky?
    OTZ
    OTZ --- ---
    LAKALAMAMBA: a prepnes si ten mod po pripojeni kabelem?

    nebo co znamena "nejde"..PC ani telefon na pripojeni nijak nereaguje?
    LAKALAMAMBA
    LAKALAMAMBA --- ---
    OTZ: Přes kabel..
    OTZ
    OTZ --- ---
    LAKALAMAMBA: jako pres kabel nebo BT?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    nemate někdo tucha co je nástupcem Lenovo P2a42 ? jde mě hlavě o ten čudlík z boku kterým se telefon přepíná na úspornej režim mě v tom režimu vydržel tejden a vic ...
    LAKALAMAMBA
    LAKALAMAMBA --- ---
    Ahoj, mám Lenovo A 2010 a nejde mi připojit k pc.. Netuší někdo čím by to mohlo být??
    JOPS
    JOPS --- ---
    cus vsichni, :)

    volala mi kamaradka, ze jeji syn ma Lenovo s660 a ze se mu povedlo smazat zastupce Obchod Play z plochy. A ze nejsou schopni ho tam dostat.

    Rikam si, kurva co na tom muze byt za problem...

    No, problem to je kurva velkej :-D taky se mi to nepovedlo. Ja u tohohle dementniho mobilu se nejsem schopen dostat do seznamu vsech aplikaci. Jako Obchod Play v aplikacich je, ale z toho nejde vytvorit zastupce. Ale u vsech normalnich telefonu se jde nejak dostat k aplikacim, kde jsou vsechny pohromade. U tohohle telefonu jsem na to neprisel.

    A pritom je strasne zajimavy, ze kdyz bych chtel odstranit jakoukoliv google aplikaci z plochy, tak to nejde, jdou jenom nainstalovane aplikace. Googlovske nikoliv, tak nevim, jak se mladymu povedlo smazat Obchod Play.... :)
    SOMRAK
    SOMRAK --- ---
    Lenovo P70-A: našla by se tady nějaká dobrá duše, která by mě odkázala na funkční, stabilní ROM? Je mi celkem jedno, jestli Marshmellow nebo Nougat (Android 6ka asi bude úplně stačit). Jak hledám, tak hledám, ale pořád narážím jen na ROMky, který mají nějakej problém jako nefunkční BT atp.
    Díky předem.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Nabízím Lenovo A 606 na náhradní díly- zadní kryt, ochrana zadního krytu... možná baterie, nemám k tomu nabíječku, Praha
    OTZ
    OTZ --- ---
    cirou nahoudu nedisponuje nekdo zadnim krytem k A 2010? telefon mi upadl ze strechy do zahrady, tel. i baterku jsem nasel, ale ten zadni kryt uz ne. tak by se mi hodil nahradni.. :)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    Jj Lenovo p70 má strašný foťák, ale jinak za tu cenu vše nadstandardní
    VANJA
    VANJA --- ---
    OTZ: jo s ostřenim mam taky problem, hlavne u fotek zblizka. vetsinou to ostri na neco v pozadi, ikdyz to zabira mnohem mensi plochu nez to co je veprostred a v popredi. mam Lenovo P70. beru to jako dan za to ze ten mobil byl pomerne levnej.
    OTZ
    OTZ --- ---
    hallo, potrebuju poradit, nejak nemuzu donutit fotak aby della aspon trochu ostry fotky..nejakej autofocus to asi nema? v navodu je skoro nic..nevim jestli je to nastavenim nebo to proste foti napicu porad..

    pro srovnani nejnovejsi foto zblizka v inzeratu zde:

    [ OFFERINGNABÍZÍM: PRODÁM Sound Blaster AUDIGY 2 / Praha / 266 CZK ]

    a pro srovnani fotky ze strech, jedna uplne krasna ostra a barevne vyrovnana fotka z HTC one V a druha zimni rozplizla z lenova:





    BLAMI
    BLAMI --- ---
    OTZ: vsichni spokojeny, nikdo nehejtuje :D
    OTZ
    OTZ --- ---
    ..tady to teda "zije".. :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    SM3: zkus to poresit ve spravci zarizeni android na google play, ale ne pres tel. - normalne pres pc. smazat a znovu pridat..
    OTZ
    OTZ --- ---
    zdary, jsem pomerne cerstvym majitelem A 2010-a, a nemuzu si skoro stezovat, vykon velice dobry a baterka zatim dost silna (2000 mAh). jediny, co me vadi, je pomerne rychle dochazejici volny misto v telefonu. rootnout se mi ho nepodarilo ani kingrootem, ani dle navodu.. tak nevim, esli to nechat byt, a nejak operovat s tim malem mista, co zbylo, nebo doufat, ze je i nejaka jina moznost (nez root), jak dostat aplikace z pameti telefonu na sd..nevi nekdo?

    jo a pozor, pokud si telefon zasifrujete (android 5.1), budete moct pouze volat (a to pouze z 1. ze dvou sim). sms ani mobilni data pak nefunguji, nevim proc..takze pak nezbyva, nez reset do tovarniho nastaveni.

    jinak pouzivam ho pod tremi Google ucty zaroven a vetsi potize mu to necini
    SM3
    SM3 --- ---
    Na Lenovo A536 mi nejde stahovat z Google Play, resp. začne příprava na stahování, ale nezačnou běžet procenta a to vydrží cca 15min a pak to přestane. Kód chyby 495. Když chci zkusit znovu nainstalovat tak mi napíše, že je aplikace již instalována, přesto že nikdy v telefonu neni.
    Když procvakam a udělam všechny kroky nápovědy na vyřešení problému, tak to nepomůže. Verze systému v telefonu je podle kontroly aktuální. Je dostatek místa apod. Restart telefonu nepomohl a připojení je stabilní.
    Napadá vás co s tím?

    Občas mi blbne GPS, nezáleží na oblasti nebo podmínkách, prostě funguje jak se jí chce. Stáhnul jsem GPS Status a stahuje to občas A-GPS data, je to o trochu stabilnější, ale stále to není ono. Napadá vás jak to vylepšit? Když jsem spal do servisů, tak mi jeden napsal, že to opraví za litr, druhý že to opravit nejde a třetí at to dam na reklamaci - což asi udělam, jestli to má smysl?
    Jdou nějak zazálohovat záložy v Kalendáři?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nemáte tu někdo zkušenost s telefonem LENOVO A1000 ??? Zajímalo by mne zda li je normální že velmi kolísá signál , nikdy nevypadne uplně ale dost často kolísá mezi jednou a třemi čárkami ... přitom jsem v místech kde T-mobile má 100% pokrytí a jiné telefony mají signál plný ... plný signál neni skoro nikdy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam