• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FEDAJKINLenovo Mobile
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Aktuální testy rychlosti LTE u T-Mobile
    Lenovo P70
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/3205869/Screenshot_2015-03-17-17-14-25.jpeg
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    BABBA: co by tě zajímalo ? :)
    Jsem maximálně happy
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nema nekdo zkusenost s S850? Libi se mi parametry a cena neni zla..
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    máte někdo zkušenost jak fungujou apps když si je všechny prehodite na sd kartu ( ne jen jako odkaz, ale úplně celý a v paměti ti na nich zůstane odkaz v řádech par kb )
    352610000051N
    352610000051N --- ---
    @faekal, nevim jak s offline mapy.cz, ale muzes zkusit mapfactor navigator app...spis je to navigace nez jen mapy, ale offline rezim neni problem..mapy jsou celkem spolehlive s castymi updaty..

    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    funguje vam na lenovu aplikace offline mapy.cz ? me to bohuzel neumoznuje nainstalovat a nevim o jinych offline cz mapach ...
    BOROMIR007
    BOROMIR007 --- ---
    ahoj, existuje mobil od lenova, který sá dá ovládat jednou rukou, resp. napsat rychlou sms palcem? řekla bych, že je to tak mobil s max. velikosti 3,5, tedy pro ženskou ruku... Máte někdo takovou zkušenost?
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    kdyžtak doporučuju zkusit různý jiný romy, občas člověk uvolní nějakou pamět a zbavít se ošklivýho lenovo interface
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Ja vlastnim od noveho roku Lenovo A760 a zatim plna spokojenost. Jediny problem je spatne sedici zadni plastovy kryt, zatim bohuzel jediny na trhu. Jo a taky trvalo nez jsem si zvyknul na ten android soft s bilym pozadim, to je fakt osklivy, ale uz to ani neresim .
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    taky mám lenovo P780 (z indie) a plná spokojenost, baterka je fakt zázrak a celkově je telefon spolehlivej a super. lenovo suite je sice děsně ošklivá, ale to se dá přežít (popř jinej rom). předtim sem měl a680 (myslim že jeden z prvních lenovo smartphonů, nikdy ho ani nepřiznali na ofic. webu, ale byl za hubičku a rozhodně fungoval dobře a pokud by neměl agresivní nehodu s betonovou podlahou fungoval by dál :-)

    akorát maj obecně lenova naprd foťáky a gps se často chytá fakt pomalu, ale to dost záleží na lokaci. rozhodně za ty peníze se těžko hledá nějaká konkurence (v malaisii se dá pořídit p780 za 220$, ale nevim jak je to s posílánim) a hlavně výdž fakt nemá obdoby.

    akorát se mi teď stala nehoda že sem rozkřáp dispaly (jenom z lehka) a přestala fungovat polovina touchscreenu, což sem nikdy předtim u jinýho smartphonu nezažil, ale hádám že by se to mohlo stát u kterýhokoliv
    AFTERMAN
    AFTERMAN --- ---
    mam p780 sem snim nadmiru spokojenej,to co tu vsichni pisou se mi vubec nestava


    IHNAT
    IHNAT --- ---
    EXX: Mám taky P770 z mironetu, je to můj první smartphone, takže očekávání žádná, ale jsem s ním spokojenej. Problémy co popisuješ se mi vůbec nedějí. Jediný dva problémy který jsem měl, byl prakticky nefunkční budík, což jsem vyřešil výměnou ROM a pak mi občas, ale spíš vyjímečně nezhasne dioda po zmeškaném hovoru, to pak musím restartovat. Možná mám jen štěstí na kus, protože známej měl problémy s vypadávajícími kontakty taky a hláška "aplikace android prestala pracovat" se mu taky zjevovala často. Reklamoval ho, problémy trvaly, tak ho vrátil...
    RONON
    RONON --- ---
    Vibe X - Jako stylovka je to podle mýho názoru nádhernej telefon, ten design se jim hrozně povedl. 13MPix foťák s BSI je spíš průměr, pokud člověk fotí za sluníčka, tak to ale moc nevadí (ono možná kdyby se rozhodli třeba pro alternativu 8Mpix, tak by ty fotky byly lepší). No a pak tady máme romku a její nadstavbu - po cca týdnu používání začíná to, co se děje u levnějších samsungů - záseky, zpomalování, restarty neovlivněný uživatelem. Tak a k pozitivům :) - stačí tam dát vlastní čistou romku, bez těch "opičím se po touchwizz" chytrejch aplikací a telefon je jako vyměněnej - plynulej, baterka v plnym používání cca den a půl výdrže - což na 2000 mAh je naprostá bomba. Displej je supr. Někomu by možná vadila absence paměťovky, ale ono s 16gb místa se dá v pohodě vystačit.
    BRODY
    BRODY --- ---
    Mam a3000 ideatab přehrán firmware s volacim option .Plná spokojenost
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Mam odolne A660.vyhrady jsou dve:mizernej fotak a pravidelne zaseky a restarty po pripojeni k netu.za ty prachy ale ok.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Co Vy na to?

    Testujeme Lenovo Vibe X: první dojmy a videopohled | mobilenet.cz
    https://mobilenet.cz/clanky/testujeme-lenovo-vibe-x-prvni-dojmy-a-videopohled-15116
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    EXX: jj, SW je největší průšvih těhle českých dodavatelů, totálně zabíjí jinak výbornou spolehlivost Lenov.
    EXX
    EXX --- ---
    mam P770 a je to celkem srac, ikdyz za ty prachy .. mozna je to softwarem , z mironetu. chtel jsem ho kvuli velky kapacite baterky , coz teda musim rict ze s 1% vydrzim vklidu celej den a tezko si budu zvykat na novej, ale brzo pujde na druhou reklamaci, apk doufam ze na treti a pak si vyberu jakejkoli treba huawey .. casto se restartuje, nezhasne sice displej ale proste nejaky sluzby prestanou pracovat (treba kontakty coz je dost opruz kdyz nevidim kdo mi vola nebo pise) a pak vidim jak na pozadi najizdej znova.. kdyz jsou tam dve simky tak to nedela tak casto .. hlasky typu "aplikace android prestala pracovat" jsou na dennim poradku, rekl bych ze spis s hodinovou pravidelnosti.. ke vsemu jsem se dneska oprel o stul a ruplo mi v kapse sklo , takze fakt radost - ale to je spis nahoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam