• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIMELMERINO a další přírodní materiály
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    KOTENCE: machala jsem ve vlazne vode za mokra a prala až na po-xté
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KOTENCE: ja bych se teda asi nebala ji parkat nechat pocurat a vyprat az po delsi dobe, zatim mi moc meho maleho ditete prijde neskodna, nebo mene skodna, nez praci prasky :-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Dá se počůraná merino deka jenom vyvětrat nebo se s ní musí ještě něco dělat? Hodila by se na léto pod mimino bez plenky? Díky.
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    GIMEL: ď za info:)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    MEDOULKA: v tom krámku jsem byla před vánocma. Měli to dražší, než levandulova.cz na trhu na Míráku. Ale jako když není jiné zbytí, tak holt asi tam. Je fakt, že jinde moc pravidelně nebývá.
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    GIMEL: znam z trhu tydlecty, maji kramek v Karline: http://www.mojelevandule.cz
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Ve vedlejším klubu se řešilo, kde koupit levanduli. Včera na farmářských trzích na Kulaťáku jsem narazila na stánek s květinami kde měli i kytice sušené levandule. Zapomněla jsem se kouknout za kolik, tak příště až půjdu kolem, tak zjistím :), ale to by byla jedna z možností jak jednoduše přijít k čerstvé/sušené levanduli mimo e-shopy.
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    ZEGA: Skapi je moc prijemny,ma mekky lemy a je celkove nejak jinci,na spani a jako pradlo ho male davam od narozeni.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    ZEGA: Cosilana dela prijemne overaly z vlneneho fleesu, ale nevim, jestli je nekde maji k sehnani (jsou vzdy rychle pryc) http://www.nosenideti.cz/karta_zbozi/149/COveralN/Cosilana-vlnenofleesovy-overal-s-naplety/
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    ZEGA: A nezafungovalo by tady to manymonths? To je nějak ultra natahovací a variabilní až do 18ti měsíců a pak je ta druhá velikost. Plus mají i kamaše a celotělo.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    doporučíte kde koupit vlněné pyžamo vel. tak 104-110? nebo cokoliv v čem by se dobře spalo a netlačilo?
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    RENNFRI: já mám trochu fobii z opalovacích krémů, takže spíš dlouhý rukáv, pokud není extra vedro. A když je, tak spíš stejně bambusové triko s dlouhým rukávem. Gatě mi taky přijdou lepší trochu delší, i kvůli odřeným kolenům. Aspoň teda u batolat. Hlavně na horách většinou není tak brutální vedro.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GIMEL: jo, jednou jsem ve vlne promokla na horach a bez problemu jsem dosla/dojela pod strechu, aniz by to bylo nekomfortni
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    holky merinářky - jak nosíte prťata v létě? zůstáváte u dlouhého rukávu nebo sháníte krátký? jsem koukala že z druhé ruky se s krátkým moc sehnat zřejmě nedá (prcek bude mít v srpnu rok)
    případně neprodáváte někdo triko nebo body s krátkým od vel. 80 výše?
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    SEDNA: tu kuklu máme taky. A pak ještě triko a tepláky. Je to dobrý materiál a nemění tvar při praní.
    LISTICKA
    LISTICKA --- ---
    GIMEL: no, ozkoušeno při sjíždění Hronu a Dunajce - fakt hřeje i mokrá. Teda ne když sedíš ve vodě :-) Ale jinak ve vlně se nepřehřeješ ani v ní neprochladneš. Když se mi v noci pročůrá syn (1,5 roku), tak ve vlněném pyžamu je v pohodě a nebudí ho to. V bavlně je mu hned zima. Dobré je imho vlněné pyžamo + bambusový spací pytel
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    hodim sem link na litomerickou prodejnu a outlet... http://scandinavia.cz/znacky/ kdybych byl holka, oblikam se do Kari Traa :)
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    tak ještě ukázka merino tepláků

GIMEL
    GIMEL --- ---
    A abych tedy rozjela i nějakou galerii, tak mě teď uchvátila nová kolekce od Icebreakeru a to jmenovitě tenhle kousek

baví mě, jak oblečení z čisté vlny nemusí vypadat autdůrově :)
    ale teda ceny jsou repelent
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam