• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ASYDThe Rumour Mill - moneyball
    ASYD
    ASYD --- ---
    its on :D

    @SkySportsNews
    Harry Kane has not shown up for Tottenham training. He was due to return to Hotspur Way this morning following a short holiday.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Southampton are nearing the signing of Chelsea academy player Tino Livramento on a five-year deal.
    (Via: The Athletic)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: Premyslim, jestli se tohle v posledni dobe nekomu povedlo :D Zvlast v druhej polovine tabulky PL.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Juventus vice president Pavel Nedved: “We’re in talks with Sassuolo to sign Locatelli. We’re convinced we made the right bid to reach an agreement, we’re really confident to complete the deal as soon as possible”.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Je asi pravda, že pokud mají nedostatek homegrown hráčů, tak je pro ně těžký najít o moc lepšího záložníka, co by už nebyl v jiným top klubu.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PROCKOOP: Zas za 100mega můžou koupit tři nebo čtyři hodně nadstandardní hráče...
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    RUDIE: Southgate nestavel ani Sancha. Hlavne je to ale proste nejdulezitejsi hrac AV. Kdyz odejde tak ho nenahradi a hrajou o sestup. Pro ne ma cenu mozna vetsi nez 100 mil a City ty penize maj.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Arsenal have long held Lautaro 🇦🇷 in high regard. With the north London club and Inter Milan in contact about a prospective deal for Hector Bellerin 🇪🇸, sources indicate that Arsenal have enquired about Lautaro’s availability. [@TheAthleticUK]
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    PROCKOOP: no to je právě vono, já chci vědět proč je považovanej za takovej diamant a přitom ho třeba Southgate ani jednou nepostaví do základu.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Ja se spis divim, ze United udelali Sancha tak levne, ikdyz si teda museli rok pockat.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    RUDIE: Jj byl by nejdrazsi. Krome toho ze je homegrown, ma bodne silnej brand. A myslim, ze je povazovanej za jednoho z nejlepsich hracu v lize. Spis nez k Lallanovi bych to prirovnal k Zahovi, za kteryho chteli Palace nekolikrat pres 80 micu...

    A hlavne ty ceny dneska fakt litaj, i ten Lallana by klidne stal 60 micu (viz napr. Ben White).
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    PROCKOOP: já samozřejmě vím, že to je Angličan a není to zlej hráč, ale kvůli tomu furt nemusí stát 100m ne?) Mně přijde, že je to takovej lepší Lallana, v době kdy odcházel do Liverpoolu. Takže bych při dnešních cenách čekal třeba 50-60 mega max. Dyť tolik peněz v PL nikdo nestál ještě ne? Pogba stál 90 miliónů liber
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    RUDIE: Tak je to Anglan, plus je to nejdulezitejsi hrac Aston Villy a chce ho vic tymu. Kdyz ho budou mit City, nemuze ho mit konkurence. Je to palka, ale na dnesnim trhu stejne zadna velka cenova logika neexistuje.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    A teda sice nerikam, ze je Grealish spatnej, ale tak nejak mi Sterling i Mahrez neprijdou vubec horsi nez on. Vubec nechapu, proc by mel stat tolik.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ASYD: ze by dali 100m za tohodle šaška a ještě za Kejna?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Dafuq

    Manchester City have made a £100,000,000 bid for Jack Grealish. (Source: Telegraph)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Aston Villa have offered €30m for Leon Bailey, but Bayer Leverkusen want €35m for the Jamaica winger, who has also attracted interest from Leicester City and Wolves. [Bild]
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ASYD: sága Kundé se zamotává!
    ASYD
    ASYD --- ---
    West Ham are in talks with Chelsea over the £20m signing of Kurt Zouma. It is understood the player would prefer to stay in London rather than be part of a swap deal with Sevilla's Jules Koundé. (Source: Sky Sports)
    ASYD
    ASYD --- ---
    Sassuolo CEO Giovanni Carnevali about Manuel Locatelli deal: “We’re waiting for the right bid for Locatelli... if it doesn't arrive, he'll stay here. We’re not going to sell our best players later in August”, he told Gazzetta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam