• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOLANJaké filmy nestojí za to?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Lowcostovový 7even bez brutality, Gore a pořádnýho násilí. Působilo to na mě strašně plytce a povrchně, navíc už jsem všechno včetně soundtracku (Ave Maria hrálo například v jednom z nejlepších dílů gamesy Hitman) viděl a slyšel. Pattinson bez masky a s patkou působil strašlivě emo, navíc jsem nechápal proč se řeší opět jeho rodinný trable, když se samozřejmě v celým filmu jeho rodiče ani ve flashbacích nevyskytnou. Navíc jsem nepochopil casting. John Turturro je zapsán jako komediální herec, tak proč byl proboha tady ? Neříkám že některý scény byly špatný - (automobilová honička více než slušná) ale prostě film, kterej může připadat cool jen lidem v určitém věku, a navíc absurdně dlouhej a roztahanej tak, že jsem ho nakonec ani nedokoukal.

    The Batman (2022) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/323329-the-batman/recenze/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ASYD: moc ne.
    ASYD
    ASYD --- ---
    ani Odenkirk to nezachrani?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Nikdo (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/773467-nikdo/prehled/
    Je to takový ohrany klišé, který ze začátku celkem bavilo ale pak se to překlopilo do celkem trapný splacaniny akčních scén a nudy. Škoda
    HITMAN
    HITMAN --- ---
    STEPNI_VLK: Jj, ten Hitler tam vypadá velmi unaveně. Na to, že se to odehrává v roce 1938, kdy byl na vrcholu sil, působí zvláštně. Holt překonat Bruna Ganza z Der Untergangu není jednoduché.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    HITMAN: Shodou okolností jsem zrovna v dnešních Lidovkách četl, že jako velké špatné. Asi nejvíc divná verze Hitlera, příliš polopatické (a ještě jedno adjektivum, jež si teď nevybavím), týká se to Čechoslováků a ani jeden ve filmu není atd.
    KURE
    KURE --- ---
    JONY: díky za upozornění. Přesto že plně souhlasim s tvým hodnocením, spadá to do mojí "gulity pleasure" kategorie a bavil jsem se.
    A bylo to o hodně míň blbý nudný a nelogický než 6 underground: Tajné operace (6 Underground). nebo Charlie's Angels 2019.
    HITMAN
    HITMAN --- ---
    Pokud máte rádi historickou fikci, špatnou dějovou zápletku a průměrné herecké výkony, je to film pro vás.
    Absolutním kopancem do koulí je pak závěrečný text, který nejednoho našince nadzvedne ze židle.

    Mnichov: Na prahu války (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1092122-mnichov-na-prahu-valky/prehled/
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Jakožto milovník C.D. Payna a jeho sérií Mládí v Hajzlu jsem se včera donutil v silné opilosti, poprvé v životě, podívat na film s Michaelem Cerou, kterého nesnáším. Potěšilo mě docela hvězdné obsazení (Buscemi, Galafianakis) nepotěšila mě představitelka Sheeni a Cera, který se na Nicka Twispa absolutní nehodí, a nikdo mi to nevymluví. Internetem plavou názory, že knižní sérii nelze zfilmovat, já si to ale nemyslím, domnívám se, že šikovný scénárista by tu hlavní myšlenku a scény minimálně z prvních tří knih, dokázal naroubovat do jediného filmu. Zas to nebyl až takový průser, ale lidi, co dělali casting a psali scénář, v životě nemohli číst předlohu. C.D. Payne si někde asi ožíral držku a jak dopadne ve filmovém zpracování jeho nejslavnější knižní sága mu asi bylo jedno.

    Mládí v hajzlu (2009) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/227629-mladi-v-hajzlu/prehled/
    JONY
    JONY --- ---
    355

    The 355 (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/820093-the-355/prehled/

    Mám slabost pro takové ty akční filmy s ženskými hrdinkami. A mám obrovskou slabost pro Jessicu Chastain. Nicméně...

    Už ten její poslední pokus o tenhle žánr nedopadl moc dobře, ale proti tomuhle byla Ava slušný film. Tady je špatně snad úplně všechno. Debilní scénář. Debilně napsané postavy. Debilně natočené akční scény a přestřelky. Debilní kamera. Debilní dialogy. A dokonce i debilní herecké výkony.

    Debilní jony, že to dokoukal.

    Jediná dvě pozitiva. Jessica Chastain vypadá čím dál lépe. Lupita Nyong'o ve své úvodné scéně v tom kalhotovém kostýmku vypadá naprosto šikézně.

    Fakt nechápu, že tyhle akční sračkové scénáře Jessica bere. A to nás ještě čeká filmová adaptace střílečky Division. Mám takové tušení, že to dopadne podobně. Ach jo...
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Stydím se za to že jsem to dokoukala! Nedělejte stejnou chybu.
    Pořádný našlap prvních 5 minut filmu, kde se všichni zdrogujou a vidí skvělé halušky se hned zvrhne do nudných rozhovoru o ničem celých 1,5 hodiny. Ani na konci se to nerozjede. Ani krimi, ani scifi, prostě trash. "Synchronic (2019) | ČSFD.cz" https://www.csfd.cz/film/762362-synchronic/prehled/
    FATTY
    FATTY --- ---
    ZUULUU: ten severskej je fajn :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    REFLEX: no dobra, Winter Soldier je docela koukatelny
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ASYD: cekal jsem ze to nekdo nepise, ale ze zrovna ty Majdolfe
    ASYD
    ASYD --- ---
    Marvel cokoliv je jeden spatnej film
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Jaky je vas nejhorsi Marvel film a proc je to prave Eternals?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ASYD: v tom není rozdíl
    ASYD
    ASYD --- ---
    MILOSHIT: Ramba
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    ...Přišlo mi to vlastně podobné jak velkosračkový český počin s názvem Pepa. Flm kde se oslavuje česká malost, připosranost a vyzdvihování lidí, co nikdy nic nedokázali, a jsou odkázani pouze na své sny, protože v realitě jsou neúspěšní a jsou příliš pohodlní a líní s bezútěšnou realitou něco udělat. Postava "partnera" Terezy Voříškové (příjmení Rambo u ní odmítám používat) je tak mimořádně slizká, odporná, nepřirozená, a úlisně mluvící, že se mi vpálila do hlavy. V mé občasné touze najít další pomyslné dno českého filmu, tento snímek zazářil bezpochyby.


    Život je život (2015) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/383681-zivot-je-zivot/recenze/?page=2
    ASYD
    ASYD --- ---
    Omgwtf

    Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru. (Warner Bros. CZ)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam