• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOSSYKLUB KONCE SVĚTA
    Máte svůj tip, jak skončí náš svět? Máte vyhlídnuté nějaké datum? Přiletí mimozemšťané, jejichž bitevní mezihvězdné lodě nás rozpráší na atomy? Přijde Zombie Apokalypsa? Spadne na nás meteorit? Nebo nás zničí bitva bohů? Jaký konec světa preferujete nebo předpovídáte, proč, kdy?
    Pojďte si vážně nevážně pokecat o tom, jak, kdy a proč skončí svět :)

    Pravidla? Nesnažíme se být za každou cenu věděcky přesní, spíš se podělit o vize, představy a fantazii. Diskutovat o názorech na konec světa, planety, nebo jen civilizace, jak ji známe. Co tu vidět nechceme, jsou osobní útoky a zejména pak vulgarity. Za podobné jednání bude RO.
    Pojďme dát dohromady vlastní seznam stovky konců světa, jak ho známe (tedy jak planety, tak i "jen" civilizace).

    A k tomu dávám jako téma k diskuzi následující dilema:
    Preferujete konec světa, který vás zastihne nepřipravené, a přijde jen rychlá smrt, se kterou se nedá nic dělat (například zmiňovaný zásah Země meteoritem,...), nebo konec světa, který vám dovolí bojovat v postapokalyptických kulisách o přežití (zombie, nákaza, která vyhubí 80+% lidstva,...)?
    rozbalit záhlaví
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    JORIM: Hned první co mě zaujalo "Time". Viděli jste film Mr. Nobody? Je to super celkem psycho film dost na zamyšlení a na konci se jakoby začne čas vracet (jít pozpátku zpět), protože v určité hranici skončilo rozpínání se vesmíru a tím i chrlení času do prostoru. Užasný film a opravdu originální způsob "konce".
    JORIM
    JORIM --- ---
    Možností je víc než dost:
    WELCOME TO EXIT MUNDI: A COLLECTION OF END-OF-WORLD SCENARIOS
    http://www.exitmundi.nl/exitmundi.htm
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    Myslím že tohle může být super klub jenom nějak začít :D tak já se podělím o svou představu :)

    Konec života či jen civilizace na zemi vidím buď zaviněním z vesmíru (např. meteor, či konec naší sluneční soustavy) což mě docela děsí a nebo jinou anomálií na zemi ve válku která by zničila svět možná také, ale třeba to že by se nás pokusil někdo vyhladit vylučuji úplně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam