• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    nojo, jenže se slaví za Prahou a obřad začíná se západem slunce...
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    A neslaví se náhodou slunovrat večer? :P Já jen, že se bude hrát cca od 10:00 - 18:00
    Pak bych ten slunovrat šel oslavit i s tebou :)
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    MRTREVOR: ;-)))
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Jinak Davida bych si asi stejně nechal do své linie a se s tou bych s tebou počkal na Dáju. Další se odehraje na jejím panství, a asi bych ji nerad o takovou událost okradl. Kdy se to bude opakovat, že?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak mám problém Houstone. Letos slavíme slunovrat 21., takže má účast je více než nepravděpodobná.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Propo, jak je to s Davidem G.?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Podle mě bude záležet hlavně na složení skupinky. Docela rád bych si konečně znovu oprášil Wilhelma, ale nebráním se ani mastrování. Zatím mám potvrzeného jen Doriana a zarezervovaného Šídláka. Ale u něj není nic jisté :) pak se hlásil i Mortimer, kdyby mu to vyšlo. Dája je pryč a jak to je s Jagyjou, to netuším. McHonzu budu kontaktovat během týdne.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    kdo mástruje?
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Rad bych se zucastnil, postavu muzu udelat tuhle nedeli
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Lidičky 21. se kvapem blíží. Mohli by jste mi sem napsat svou účast, kdo má čas a kdo se chce zůčastnit? Kdo ještě nemá postavu, tak je potřeba ji mít před tímto termínem hotovou, ať se pak nezdržujeme před hrou. Tak koukejte reagovat! :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Tento vikend travim v jiznich cechach se svoji rodinou ze severnich cech (jedeme navstivit babicku do nemocnice). Odhadovany navrat cca ve 4 hodiny a to uz asi opravdu nebudu mit naladu se cehokoliv dalsiho ucastnit
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: A tahle neděle s tebou vypadá jak, když už jsi to nadhodil? Těch pár hodin by se dalo na char využít a pak už stačí jen najít volný den na hru samotnou :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Jak jsem rikal, az do konce listopadu jsem zabity. Ale pak uz bych mohl prakticky kdykoliv by bylo treba
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: Pro tebe je teď priorita vytvořit si postavu. Mohl bych se v neděli na pár hodin utrhnout a dát to s tebou dohromady. :) Pak se musíš domluvit s Shotkem na druhém charu pro jeho hry.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Ve skutecnosti myslim, ze tuhle nedeli bych mohl i ja a rozhodne bych to chtel zkusit, pokud bude misto
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Toho 21.12. je nastaveno právě kvůli šídlákovi. Snad mi to vyjde i někdy dřív. Ale třeba McHonza by mohl zítra přes den a rád by si zahrál.
    Dál jsem sehnal dalšího človíčka se zájmem o hru, akorát nemá ještě char. Trochu mě teď v listopadu blokují Hlídky. Domlouvejte se a třeba se taky chytím :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, to je docela za dlouho. a vzhledem k tomu, že jsi momentálně klíčovej pro obě dějové linie to vymezuje i ostatní. Tzn, že já jsem klidně ochoten zahrát si dřív, ale asi teda jen s postavama, které u mě jako GM ještě nehráli. McHonza, Blackosh, Šídlák..
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Výzva pro Shotka: koukni se na záhlaví, ty ztřeštěný chaosáku. Vše důležité tam je. :)

Další nejbližší termín u mě je tuším 21.12.14 - vím, že to je těsně před vánoci, ale na druhou stranu si rádi odskočíme z té ošklivé reality do ještě horší, kde se ale zasmějeme :P

Pokud budu mít volný den i předtím, dám tu vědět.

Výzva pro McHonzu: napiš sem prosím něco, a napiš že jsi to ty, ať si tě už zajetí hráči přidají do kontaktů.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Výzva pro Štěně: koukej sem prosímtě nějak napsat ty svoje termíny, kdy můžeš hrát. Jste s Dájou jediní, kteří to máte pořád stejně.
    opravený post z minula:
    Na překladu pravidel a tvorbě dodatků o světě se stále pracuje, jen to de prostě pomalu, bo na to musí bejt čas, žejo? Ale snad už brzy zas něco postnu.
    WOLFMIND1: ".. někteří si myslí, že to jsou odvážní muži. Není to pravda. Jsou to normální cvoci!" Citát je sice o Úderné vzdušné kavalerii, ale tak nějak si tu Enderovu odvahu myslel, viď? :) Jinak dobrodrůžo bylo a bylo fajn, zajímavě vymyšleno, dobrá atmosféra a jeden dost netypickej prvek, kterému se nedalo ani při shrnutí po hře nic vytknout, jen že nutil překonat dogma, že co není s Bratrstvem, je Zlo a je třeba ho hubit! No nakonec jsme to zvládli a dokonc jsme u toho dokázali i NESTAT SE KACÍŘI!!! :D
    PS: Pro (případné) neobeznalé čtenáře, ta noc po vylezení z podzemního chrámu nás překvapila hlavně proto, že v našem světě MC trvá jeden venušanský den (od východu do východu) 77 dní pozemských. Takže snad chápete, že člověka taková náhlá změna denní doby skutečně zneklidní. Obzvláště, když jde o noc v džunglích Venuše, kdy skutečně nepříjemný pokles teploty je to nejmenší, čeho se bát. Takže díky bohu za opice a Johnově ochotě se s tím mečem konečně naučit máchat nějak rozumně.. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam