• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Tento vikend travim v jiznich cechach se svoji rodinou ze severnich cech (jedeme navstivit babicku do nemocnice). Odhadovany navrat cca ve 4 hodiny a to uz asi opravdu nebudu mit naladu se cehokoliv dalsiho ucastnit
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: A tahle neděle s tebou vypadá jak, když už jsi to nadhodil? Těch pár hodin by se dalo na char využít a pak už stačí jen najít volný den na hru samotnou :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    Jak jsem rikal, az do konce listopadu jsem zabity. Ale pak uz bych mohl prakticky kdykoliv by bylo treba
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    DORIAN: Pro tebe je teď priorita vytvořit si postavu. Mohl bych se v neděli na pár hodin utrhnout a dát to s tebou dohromady. :) Pak se musíš domluvit s Shotkem na druhém charu pro jeho hry.
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    WOLFMIND1: Ve skutecnosti myslim, ze tuhle nedeli bych mohl i ja a rozhodne bych to chtel zkusit, pokud bude misto
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Toho 21.12. je nastaveno právě kvůli šídlákovi. Snad mi to vyjde i někdy dřív. Ale třeba McHonza by mohl zítra přes den a rád by si zahrál.
    Dál jsem sehnal dalšího človíčka se zájmem o hru, akorát nemá ještě char. Trochu mě teď v listopadu blokují Hlídky. Domlouvejte se a třeba se taky chytím :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, to je docela za dlouho. a vzhledem k tomu, že jsi momentálně klíčovej pro obě dějové linie to vymezuje i ostatní. Tzn, že já jsem klidně ochoten zahrát si dřív, ale asi teda jen s postavama, které u mě jako GM ještě nehráli. McHonza, Blackosh, Šídlák..
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Výzva pro Shotka: koukni se na záhlaví, ty ztřeštěný chaosáku. Vše důležité tam je. :)

Další nejbližší termín u mě je tuším 21.12.14 - vím, že to je těsně před vánoci, ale na druhou stranu si rádi odskočíme z té ošklivé reality do ještě horší, kde se ale zasmějeme :P

Pokud budu mít volný den i předtím, dám tu vědět.

Výzva pro McHonzu: napiš sem prosím něco, a napiš že jsi to ty, ať si tě už zajetí hráči přidají do kontaktů.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Výzva pro Štěně: koukej sem prosímtě nějak napsat ty svoje termíny, kdy můžeš hrát. Jste s Dájou jediní, kteří to máte pořád stejně.
    opravený post z minula:
    Na překladu pravidel a tvorbě dodatků o světě se stále pracuje, jen to de prostě pomalu, bo na to musí bejt čas, žejo? Ale snad už brzy zas něco postnu.
    WOLFMIND1: ".. někteří si myslí, že to jsou odvážní muži. Není to pravda. Jsou to normální cvoci!" Citát je sice o Úderné vzdušné kavalerii, ale tak nějak si tu Enderovu odvahu myslel, viď? :) Jinak dobrodrůžo bylo a bylo fajn, zajímavě vymyšleno, dobrá atmosféra a jeden dost netypickej prvek, kterému se nedalo ani při shrnutí po hře nic vytknout, jen že nutil překonat dogma, že co není s Bratrstvem, je Zlo a je třeba ho hubit! No nakonec jsme to zvládli a dokonc jsme u toho dokázali i NESTAT SE KACÍŘI!!! :D
    PS: Pro (případné) neobeznalé čtenáře, ta noc po vylezení z podzemního chrámu nás překvapila hlavně proto, že v našem světě MC trvá jeden venušanský den (od východu do východu) 77 dní pozemských. Takže snad chápete, že člověka taková náhlá změna denní doby skutečně zneklidní. Obzvláště, když jde o noc v džunglích Venuše, kdy skutečně nepříjemný pokles teploty je to nejmenší, čeho se bát. Takže díky bohu za opice a Johnově ochotě se s tím mečem konečně naučit máchat nějak rozumně.. :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Hola hola, Mutant vás volá!
    Proběhly další dvě hry, kterých se účastnil Shotek a McHonza.
    Děj se odehrával v hluboké džungli na Venuši, v kontroverzní kolonii 13 a jejím okolí.
    Stručně:
    Inspektor Ender Spence (Shotek) dorazil na Kolonii 13 a vzápětí ho začaly pronásledovat děsivé sny s třírukou bytostí. Varovala ho před blížící se Temnou legií. A ta skutečně přišla a zaútočila velmi silně. Jen zázrakem se podařilo ji odrazit, i za pomoci "odvážných" kousků Endera u kterých mu šlo skutečně o život. Zemřelo "pouze" 1363 lidí z 2 000. To je úspěch!
    Mezi novými osadníky a budovateli dorazil i princ John Murdoch (McHonza) a nedlouho poté se s Enderem spřátelil. Byli vysláni na misi do podzemí, kde velení kolonie odhalilo nějaký neznámý komplex. Dostali k dispozici doktora Herberta, pro případ nějakých problémů. V jeskyních se jim podařilo obejít pasti a vypořádat se s divnými monstry. Dokonce vytáhli i artefakt z časového pole a ztratili tím tři měsíce v reálném čase. A pak přišla zajímavá situace:
    Ender vylezl ven z jeskyně a nechápavě přejel světlometem vypálenou zemi.
    "Nebyla tady předtím džungle?"
    "Jo, byla. Ale taky byl den."
    "Mě se to nelíbí." hlesl Herbert, který už vypadal po předchozích incidentech dostatečně vyděšeně.
    "Co budeme dělat?" zeptal se John. Ender si povzdechl
    "Do kolonie je to pouhé tři kilometry. Musíme se tam dostat. Noc tu bude fakt dlouhá a čekat na den je nesmysl."
    Vydali se svižným krokem do nitra džungle. Zanedlouho zaregistrovali pohyb v bezprostředním okolí.
    "Něco nás sleduje." zašeptal Ender.
    "Taky jsem si toho všiml. Leze to po stromech." zareagoval John.
    Ender odjistil svou "knihovnu" a pročistil oblouk divoké vegetace za nimi. Noční vzduch vyplnil řev opic a ty zaútočily. Ender nepouštěl spoušť a do hlíny se sypaly prázdné nábojnice. Herbert začal panicky střílet do tmy. John tasil svůj rodový meč a dvěma jistými seky poslal dvě velké a divoké opice do náruče smrti. Pak se otočil a spatřil dalšího opa, jak skočil Enderovi za krk. Napřáhl se a bodnul. Ender zařval bolestí, když mu špička meče projela skrz brnění do ramene. Navíc se mu také opice zahryzla do tváře. John, vyveden z míry svým minutím se pokusil svou chybu napravit a opici odseknout. Ozvalo se další Endrovo zařvání. Zahodil knihovnu, uchopil svůj motorový nůž a opa jediným říznutím odstranil. "Ty si mi usekl ruku!" zařval na vykuleného Johna.
    Herbert padl k zemi sražen dalším opem a začal bublat, když mu byl prokousnut krk. John si uvědomil závažnost situace a vystřelil poslední světlici. Opice se vyděšeně stáhly do tmy.
    "Ty si mi vážně málem usekl ruku!" zopakoval Ender, který se pomalu dostával do šoku.
    "Promiň. Ty ses blbě pohnul. Bojí se světla."
    "Nasbírej smůlu Johne a nějaký dřevo, rychle!"
    "Nejsem zálesák. Herbert umírá!"
    "Dělej co řikám, krucinál, nebo je po nás všech."
    John nasbíral co mu bylo řečeno a Ender rozdělal oheň. Opice to drželo pryč od nich.
    "Ukaž, podívám se na to." hlesl potichu John.
    "Nesahej na mě. Už jsi udělal dost."
    "No tak, neudělal jsem to schválně. Je to vážný, musím s tím něco udělat, nebo vykrvácíš."

Mohl bych pokračovat, ale bylo by to dlouhé :) Později utíkali před T-rexem a zachránila je hlídka kolonie 13. To už byl Ender v bezvědomí.
    Vtip je v tom, že artefakt i s nasbíranými vzorky nechali u mrtvého Herberta. Hlídka nic nenašla :P

O půl roku později, kdy už se Ender dostal do relativního pořádku (přišel za tu dobu o velkou část své odolnosti) se jim začaly znovu zdát sny. A teď už opravdu stručně. Zachránili artefakt ze spárů osmimetrové zmutované opice a místo naslouchání svým snům jej odevzdali do rukou Bratrstva. Poté dlouho řešili, jak dostat artefakt zpět, což se jim podařilo a s velkou dávkou odvahy, jedním později mrtvým bratrem a trochou nervozity vypustili artefakt do vesmíru. Zachránili tím kolonii a možná někde daleko vznikne nový, obyvatelný svět. Konec pohádky a této hry. :) pokud chcete znát podrobnosti, Shotek vám je rád povypráví. Tak opět příště u další hry. Světlo s vámi.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Dvě věci: za 1. se omlouvám za dlouhou neúčast, ale vydělával jsem si penís.
    za 2. musím protestovat. Ta poslední hra byla sice poněkud komorní, ale za mě rozhodně všechny palce nahoru! (Až na urážlivého majora, ale ten už je stejně tuhej..)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Hola hola, Mutant vás volá!
    Odehráli jsme s Shotkem jednu z prvních imperiálních kampaní. Bylo to jeden na jednoho, tak to sice nebylo nic úžasného, ale je tu rozjetá zajímavá příběhová linie, na kterou budu tuto neděli 19.10. navazovat. Zatím to vypadá na možnou účast tří hráčů: Šotek, Šídlák a McHonza. :)
    Není samozřejmě jisté, zda se zúčastní všichni tři a proto tu nahazuji možnost doplnění stavů.

Imperiální nástěnka:
    Hledáme dobrovolníky pro operace na cizím území. Speciální povolání není zapotřebí, hodí se kdokoliv s inteligencí alespoň průměrnou a schopností adaptace v cizím prostředí. Jazyky výhodou, ale nejsou podmínkou.
    Výběrové řízení probíhá u Majora Fewse. Naleznete ho na velitelské základně, asteroidu Victoria. Plat a výhody Vám budou uveřejněny po přihlášení. Provázej Vás Světlo.

Pokud tomu někdo neporozumněl, v případě zájmu se obraťte na mou maličkost :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    jasný jak facka :) kdyžtak konírna to jistí :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak pokud jsem to dobře pochopil, dědic klanu Murdoch (?) skončil u pásu, ale jestli u něho vydržel..? :D
    Nicméně, já teď už zas nemám pravidelnou prac dobu, takže až si vymezim den, dám vědět všem jichž se to týká. Ale vy ostatní, kteří se chcete účastnit imperiální kampaně u Štěněte se s ním koukejte domluvit a na mě se neohlížejte. Já se přidám, až to vyjde. PS: Lucka na NYX moc nekouká, tak ji Honzo popíchni, že ty zas moc nevoláš, jo? :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    tak už máme hotové tři imperiálce. Slavného agenta co bydlí v maringotce, milionářku co nemá práci a vyděděného dědice klanu, co skončil na ulici :P už jen Dája a můžeme to spustit :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, na dohrání té poslední hry potřebuji hlavně tebe a štěňáka a pokud možno osobně a dát nějakou sólo retro hru má smysl už jen u tebe a hráčů, co se ještě nezapojili. Ti na mě kdyžtak číslo mají, tak kdyby chtěli, zavolají, žejo.
    PS: Retro hra je hra jež se odehrává třeba i několik let před událostmi hlavní kampaně a slouží hlavně pro osvětlení minulosti postav a jejich lepší vykreslení a pro zábavu. Proto není ohodnocena zkušenostními body, maximálně nějakou latentní dovedností navíc, pokud to vyloženě vyplyne ze hry a hráč si jí zaslouží. Jak vyplývá z její podstaty, postavy mají vysoce nadprůměrnou jistotu takovou misi přežít (viď Kojote? ;) ), hra ovlivní hlavně jejich znalosti světa a budoucí známé v něm a jejich podstatu.
    Několik takových her jsme již odehráli, a funguje to.
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    MRTREVOR: út, st nezvládám, sobotu leda místo pátku - a ten už jsem slíbila.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    jsem teď nebyl tak nějak online, sorry. A ve čtvrtek a pátek makám, takže s tím pátkem cajk. Ale zejtra večer jedu do Phy a mám celej den volno a volno mám i ve středu a v sobotu (jen jsem do pátku bez grešle). Někdo zájem o hru?
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    WOLFMIND1: ok ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam