• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Propo upozorňuji, že u mě doma je riziko setkání se s psi různé velikosti a kočičky :) případní alergici si doneste anestetika :P
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak já to pro leden rozseknu. Nebudu mít času nazbyt, kvůli organizaci stěhování, úprav bytu apod. Od února bude můj byteček na Harfě k dispozici k hraní i s netem. Doporučil bych pro mě nastavit pravidelně jednu neděli každých 14 dní. Ať už budu mastrovat já, nebo Shotek, který se od téhož měsíce stane mým spolubydlícím :) očekávám reakce, případně návrhy.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: proč zrovínka nekuřácké úterý?? :)) ještě uvidím jak na tom tento slavný den budu, ale pokusím se, pokud bude více kladných reakcí.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Za me nedele ok
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Tak v neděli případně můžem zas bez Doriana. Ne, že bych se na něj netěšil, ale zlepšovat doktora budu kdykoliv. Koneckonců, taky už má svoje plány.

A holt to vypadá, že bychom to měli plánovat nějak více dopředu; takže navrhuju úterý 27.1. v Elysiu v 18 hodin, ať se sejdem a domluvíme na nějakém tom termínu (nebo i více)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Promiňte pánové, pořád nemám doma net, tak nějak nemůžu organizovat. Teď už je koukám pozdě... :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    ERFAROTH: Jáý doufám že ne. Protože a jelikož až do teď nebylo žádného vyjádření, tak jsem si na tento víkend našel zábavu v severníách čechách
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    a teda na WZ mi to tohle utery asi nevyjde, takže až 10.2.akorat by to chtělo nejak posunout nebo vymyslet aby si kuba nemusel brat dovolenou...takže začít později hrát do pozdeji nebo pribeh upravit by se mohl pripojit pozdeji za chodu
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    VLADDRACUL: to mam pocit že se mi nejaky SW plaste doma valej a nektery snad nemaji ani tu kožešinu...zkouknu..ale teda zrovna vyrobit ze stuffy plášt je asi to nejjednoduší..to i umím :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Váení, vypadá to nějak s hraním tuhle neděli? Já jestli si tam mám něco organizovat...
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    MRTREVOR: Pláště mají třeba Space Wolves z WH40. Jen jim odřezat kožešiny
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    A pro základnu 13 bych moh něco pučit od Davida. Už dlouho nehrál a má docela dost Bauhausanů..
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak sem to znova prohlíd ( i s warhammerovejma rotačákama) a nelíbí se mi to. Ty nový figurky jsou sice větší a detailnější (a proto těžko využít guny z Warhameru), ale prostě se hrozně odchylujou od původních ilustrací Bonera a studia Parente. Ta řeťězevoka vypadá úplně jinak, je ošklivější a nepraktičtější a nikdo nemá slavné imperiální pláště. Doskulptit k nim něco bude díky detailum taky náročnější... nelíběj se mi. Navíc stará WZ nabízí daleko větší škálu a většinu z imperiálních jednotek mám jako figurky staré edice. Jen ne všechny mám namalovaný.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Tak zrovna ISC agenty v plášti a s rotačákem mám dva! :b (ofiko nikdy nevyšli, ale kdysi je spolu s řadovými četníky s Lapači a oddílem Storm trooperů vyskulptil, odléval a prodával jeden polák. Po drobné úpravě jsou docela supr. Jen budu muse t buď negra nebo blonďáka holt obarvit a přidat mu dlouhé vlasy a vousy... :) )
    Jen je to holt stará edice s Heroickéma proporcema a poloviční velikosti oproti Resurekci.
    PS: Ale kouknu na ten WH40 rotačák, jak moc se podobá Nabíječi..
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    tak zrovna pro tebe asi jakakoliv vzhledově vyhovující figurka, uřiznout ji ruku a dat ji tam inteligentě rotačak od imperialní guardy s wh40k
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    PPS: IMHO sou ty novy figurky vetsi a detailnejsi a realistictejsi, ale stylove u me ty stary porad vedou, nehlede k vetsi nabidce a kkoneckoncu i variabilite. Nektere drobne upravy (vymena zbrani etc) je take vice mozna a dale rozsiruje moznosti.
    Warzone Mutant Chronicles Imperial Mega Corporation 28mm scale metal miniatures
    http://shop.princeaugust.ie/imperial-mega-corporation/
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Taky chci podekovat ostatnim za velmi vypecene sezeni, ohnivou akci a zhave okamziky! A abych nemluvil jen o napalmu, tak taky diky za cukrovi..

WOLFMIND1: myslel jsem to tak, ze nejspis nebudes mit cas. taky jsem netrucoval, ale proste nemohl.. A s tim placenim dobrej napad, taky bych casteji hral a mastroval.. Ted jen najit sponzora..
    Ale privedl jsi me tim na myslenku sem s predstihem napsat datum, a pripravit dobrodruzstvi treba i pro ostatni hrace. Jen to znamena, ze ti je budu muset nejak vytahnout z Kolonie 13, pokud se prihlasi ti, kteri tam jiz jsou. Preci jen nemam furt jeste tuseni o cem to tam je a tudiz bych se improvizaci mohl dostat do spatne ulicky. Co myslis, Stenaku?
    A posledni vec, napis sem pak prosim nejak, kolik kdo vyfasoval bodu.

Pro Sidlaka, jestli sem zavita: Na ty figurky ted vazne nemam love, ale sel bych do toho. Jenze cast figurek (tu vojenskou) vydava Prodos pro WZ:R, ale cast (civily, agenty, etc) vydava Modiphius pro MC3ed. Tyhle dve firmy sice volne spolupracujou a figurky jsou ve stejnem meritku, ale ve spolecnou objednavku figurek moc neverim. Ale urcite to brzy nejak skouknem a uvidime, jak se dohodnem, treba i s ostatnima hracema - Figurky od Prodosu obcas bohuzel lehce odbocujou od puvodniho kanonu, ale obecne maji nyni jiz obe firmy pomerne kvalitni a peknou nabidku.
    (PS: nejak nemuzu kapnout na figurku s Nabijecem -knihovnou - ktera by mi vyhovovala. Jedinou takovou mam ve starem provedeni WZ, ktera ale neni s novejma figurkama kompatibilni ani velikosti, ani proporcema.. :( )
    Warzone - Prodos Games
    http://shop.prodosgames.com/en/7-warzone
    Mutant Chronicles Miniatures - Modiphius
    http://www.modiphius.com/mutant-chronicles-miniatures.html

Slava jeji Jasnosti!
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: V pohodě, nepospíchám. Stejnak už asi tušim, kam ty expy nacpu :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: já rozhodně netrucuju, jen si nejsem jistý, jak to koncem měsíce bude s mým časem... Nemůžu si prostě dovolit hrát třikrát za měsíc... nebo mi to zaplaťte a pak nebudu remcat :P
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Propo děkuji za účast a skvělé RP v kapitole Opičí dóm. Později sem vrhnu nějaký úryvek, ale mohu říct, že po imperiálské záchranné akci shořelo 20km čtverečních džungle, jedna velmi rozrostlá rodina Venušských opů a jeden člen týmu :P ten to nakonec přežil, ale vypadalo to hodně zle. Takže rada: Nikdy - NIKDY nestřílejte napalmové granáty nad sebe!!! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam