• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Že by ho poslali do kolonie 13? o/O Chudák.. :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Ehm... v neděli bych teoreticky mohl, pokud se nevyskytne něco jiného :)
    Ale tak jsem si říkal, že by mohl mastrovat Shotek a seznámit vás s Harrisnem Blowdem. Myslím, že by jste se pobavili dokud neumře :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    v sobotu přes den makám..
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já jsem v So mimo Prahu
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Neděle dobrá, pokud začnem hrát brzo. V šest musím být v Konírně. Co sobota?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    U mě zatím neděle dobrá. A ano, je to přísně neoficiální informace, ale Ender tu fotku má. Jen nevím, jak ji okomentovat. Protože s těma hajzlama, co to zavinili sem ještě nezatočil!
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Mimochodem, jak je to s touhle nedělí? Dorian sice jde na tu svatbu, ale já tam nakonec potřeba nejsem a do Prahy bych se měl dostat dříve, než v osum jako posledně...
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A má z toho Ender nějakou fotku?
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    To museli být nějaký hajzlové, kdo to mohl udělat? :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Haimburg v plamenech!

Na sto obětí při vyřizování účtů mezi frakcemi!

Cybertronik vyhlásil válku Haimburgu!

Imperiál se odmítá vyjádřit k útoku na policejní složky Haimburgu!

Bratrstvo odsuzuje schopnost policejních složek zamezit zabíjení civilistů!

Videozáznamy z bojů byly ukradeny!

Několik titulů z předních novin hlavního města Venuše :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sraz na nejbližší hru
    kdy: v neděli, 8. února 2015, v 13:50
    kde: zastávka Nádraží Libeň (bus z Vysočanské či tramvaj z Palmovky)
    jak: prozvonit šotka (sedm3šest_dva8šest_dva0šest) nebo štěněte (sedm7čtyry_pět3šest_tři5sedm)
    sebou: sebe, chuť si zahrát a můžete i Jamese Cooka! (je to pitelnej rum za 160Kč z místního Lídlu a dobrej základ na pořádnej imperiální grog! ;) )
    Snad jsem na nic nezapoměl a zítra nashle! Světlo nás provázej a ochraňuj její Jasnost a naše klany!
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Attention, please! Attention, se il vous plaît! Achtung, bitte! Внимание, пожалуйста! Chūi shite kudasai!
    (Pozor, prosím!)
    Pro ty, kteří jsou ve vesmíru MC stále nováčky přikládám soubor TEMNOTA - v této sekci jsem dosud přeložil jen naprostý úvod, leč ten obsahuje informace, jež má o temnotě díky Bratrstvu a kazatelům snad úplně každý (sic!), takže ať jej máte taky.
    {Jinak se nyní soustředím na Pás asteroidů, tedy některé nejznámějjší asteroidy a klany a strukturu imperiálu. Pak snad samotné Kroniky mutantů, tedy svaté texty vryté do zdí katedrál, které popisují historii světa, jak si ji lidé mají pamatovat. Tedy pravda, pravda a nic než pravda, Světlo nechť nás provází těmito temnými časy!}
    PS: Tuhle neděli s Enderem hraju, prej už ho maj pustit:)

ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Jinak pondělky pro mě dobrý nejsou - tréningy od šesti do půl deváté...
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Dorian toho 15.2. nemůže: po návratu od nás z chaty jde rovnou na plánovanou Hlídkařskou událost. Pokud vím, tak 8.2. má volno de facto kdykoliv. Na termínu návratu záleží jen u mě. Zas toho 15.2. se přidat můžu na ono eventu být nejspíš nemusím.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Attention, please! Attention, se il vous plaît! Achtung, bitte! Внимание, пожалуйста! Chūi shite kudasai! [Pozor, prosím!]
    V příloze je první ochutnávka turistického průvodce po Soustavě! Průběžně na tom dělám už docela dlouho, ale jak je mým zvykem, tak poměrně chaoticky, tj nepublikovatelně. Takže jsem se zkoncetroval aspoň na jeden malý úsek nazvaný 'Významná místa Venuše'. Většina je prostý výtažek z pravidel, lehce uzpůsobený faktu, že 'naše' Venuše má poněkud delší dny, než jsou ty pozemské. Přikládám mapu a fotku, zatím však bez popisků.
    (Mimochodem, nevíte někdo jak dostat soubor na nástěnku?)

VLADDRACUL: No, včera jsme Dvířce dělali postavu zas cca ty 3-4 hodiny, plus dolaďování historie (si na to holt potrpím, znáš to, Mutant 902 10.. :D)

VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: dobre
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: ve čtyři v Elysiu? Chvíli to bude trvat :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: Treba zitra. Na pivo te pozvu
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    VLADDRACUL: ok na kdy? :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: To záleží na okolnostech. V podstatě by to neměl být takový problém, protože tam tentokrát nebude žádný zaběhlý imperiálec v kolonii 13. Samí nováčci :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam