• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Ale národní hrdina ještě K13 nijak nepoškodil a nikomu tam neublížil... a rod Paladin je asi jeden z mála, se kterými se dá jednat (i když Jasná koruna. kterou nosí na hlavě lady Paladine, je původně kurfiřtská dědičná koruna rodu Richthausen. Ale vzhledem k tomu, že na změně majitele se převýznamně podíleli murdošští Zlatí lvi, máme i tady v týmu dalšího kandidáta na nenávist, který se nejmenuje Ender .. :p
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    MRTREVOR: Ano a ted ho mame dost na to, abych na K13 udelal nejaky rozumny vstup. Ale nepocitejte s tim, ze si za to K13ku koupime :) Kdyz budeme mit hodne velke stesti, tak si ziskame trochu lepsi pozici (i kdyz asi ne - ja jsem Fieldhausen a narodni hrdina je chodici katastrofa... ;))
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    mimochodem možná náckové žerou i týrá-mísu, ale hlavně žerou mér-ci-pén! ;)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Inu vzali... pokud by byli přesvědčeni, že se objeví Darknessssss ;) To by ale opět odpovídalo Endrovu názoru, že K13 je trestanecká kolonie :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    No to je právě otázka: vzali by tam mezi sebe divocha, barbara a žoldáka? Navíc si ani nedovedu představit, co by tím sledovali starší. když tak proberem v poště, nebo osobně, což?
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Tak nějak si nedokážu představit, co by tam mezi těma náckama co žerou "týrá-mísu" dělal... :P ale počítám, že by to stejně probíhalo podobně :) nakonec bych skončil v džungli a kopal ještěry :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    :D HE!
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Že by ho poslali do kolonie 13? o/O Chudák.. :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Ehm... v neděli bych teoreticky mohl, pokud se nevyskytne něco jiného :)
    Ale tak jsem si říkal, že by mohl mastrovat Shotek a seznámit vás s Harrisnem Blowdem. Myslím, že by jste se pobavili dokud neumře :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    v sobotu přes den makám..
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já jsem v So mimo Prahu
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Neděle dobrá, pokud začnem hrát brzo. V šest musím být v Konírně. Co sobota?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    U mě zatím neděle dobrá. A ano, je to přísně neoficiální informace, ale Ender tu fotku má. Jen nevím, jak ji okomentovat. Protože s těma hajzlama, co to zavinili sem ještě nezatočil!
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Mimochodem, jak je to s touhle nedělí? Dorian sice jde na tu svatbu, ale já tam nakonec potřeba nejsem a do Prahy bych se měl dostat dříve, než v osum jako posledně...
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A má z toho Ender nějakou fotku?
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    To museli být nějaký hajzlové, kdo to mohl udělat? :D
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Haimburg v plamenech!

Na sto obětí při vyřizování účtů mezi frakcemi!

Cybertronik vyhlásil válku Haimburgu!

Imperiál se odmítá vyjádřit k útoku na policejní složky Haimburgu!

Bratrstvo odsuzuje schopnost policejních složek zamezit zabíjení civilistů!

Videozáznamy z bojů byly ukradeny!

Několik titulů z předních novin hlavního města Venuše :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sraz na nejbližší hru
    kdy: v neděli, 8. února 2015, v 13:50
    kde: zastávka Nádraží Libeň (bus z Vysočanské či tramvaj z Palmovky)
    jak: prozvonit šotka (sedm3šest_dva8šest_dva0šest) nebo štěněte (sedm7čtyry_pět3šest_tři5sedm)
    sebou: sebe, chuť si zahrát a můžete i Jamese Cooka! (je to pitelnej rum za 160Kč z místního Lídlu a dobrej základ na pořádnej imperiální grog! ;) )
    Snad jsem na nic nezapoměl a zítra nashle! Světlo nás provázej a ochraňuj její Jasnost a naše klany!
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Attention, please! Attention, se il vous plaît! Achtung, bitte! Внимание, пожалуйста! Chūi shite kudasai!
    (Pozor, prosím!)
    Pro ty, kteří jsou ve vesmíru MC stále nováčky přikládám soubor TEMNOTA - v této sekci jsem dosud přeložil jen naprostý úvod, leč ten obsahuje informace, jež má o temnotě díky Bratrstvu a kazatelům snad úplně každý (sic!), takže ať jej máte taky.
    {Jinak se nyní soustředím na Pás asteroidů, tedy některé nejznámějjší asteroidy a klany a strukturu imperiálu. Pak snad samotné Kroniky mutantů, tedy svaté texty vryté do zdí katedrál, které popisují historii světa, jak si ji lidé mají pamatovat. Tedy pravda, pravda a nic než pravda, Světlo nechť nás provází těmito temnými časy!}
    PS: Tuhle neděli s Enderem hraju, prej už ho maj pustit:)

ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Jinak pondělky pro mě dobrý nejsou - tréningy od šesti do půl deváté...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam