• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já se teda přiznám, že pravidelné čtvrtky se mi na jednu stranu líbí, že bychom hráli často, ale na druhou stranu nelíbí, anžto mívám tréningy :-/

A myslim, že Dorian nebude pro - pravidelně mástruje ve středu a končej taky pozdě, tak nevim, zda by byl ochoten to dávat...
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: jj. je definována jako skvělá loď pro malé obchodníky a pašeráky. a když seženeš podrobnější info, je fakt luxusně promyšlená. zároveň ale je trochu podobná lodím z pravidel a odpovídá spíše menší až střední velikostní třídě. ta kosmoloď, kterou letěl Wilhelm do Fukida, byla asi 2-3x větší.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    MRTREVOR: Když přesvědčíš Šídláka, aby se hrálo u nás, jsem všemi deseti pro :D

Okeeeej, tahle loď je rozpracovaná opravdu dobře a inteligentně. Jsem ochotný zachovat kostru se základním vybavením. Myslím tím technické vybavení lodi, laboratoře, dílny, technologie, ne zásoby. :)
    Aspoň bude co shánět :P
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: v šest bych ve čtvrtky asi doma bejt mohl
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    a do třetice.. co se lodi týká, mě asi nejvíc do dieselpunkového světa MC sedí loď typu Firefly
    Serenity Architectural Cutaway Set – Quantum Mechanix
    http://qmxonline.com/products/serenity-architectural-cutaway-set
    (ale samozřejmě mě potěší i pro mě neznámé návrhy. jen bych se přimlouval, aby se ony případné návrhy držely dieselpunkového kánonu, tedy žádné gigalodě moderního střihu, jako Galactica, Enterprise, nebo křižníky z hvězdných válek. dieselpunkovému standardu světa MC sluší více tak nějak techn-prášilovské věci stylem ladící s první polovinou 20. stol.)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Padl mi tu návrh od Šídláka, že by byl ochotný a rád za pravidelné hraní a navrhuje každý druhý čtvrtek večer cca od pěti, šesti do jedenácti, co vy na to? Mně by to také vyhovovalo.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    KUDLANKA: taky mám pocit, že teď pro to není nijakej důvod. ale třeba někdy... a proč hned poslední?! :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tak g13 se nakonec dočkala luxusního zakončení, kdo nebyl, prohloupil...
    úplně mě to zas navnadilo na hru. a rozhodně by to chtělo udělat nějaké nezávazné sezení posádky lodi... mě napadá jméno Mist (něco jako mlha)
    a co se týká rozdělení rolí posádky, já mám jasno, ale počkám, co ostatní. mimochodem, můj adept na kapitána by se měl brzy oběvit, jinak bude muset bejt kapitánem někdo bez patřičných dispozic! :(
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    KUDLANKA: Třeba vás to jednou potká ;) Cesty světla jsou nevyspitatelné :P
    KUDLANKA
    KUDLANKA --- ---
    WOLFMIND1: poletíme na Zemi :) jako posledni storka by to bylo epické :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    A kdopak asi bude kapitánem, hmmm? :P

John Murdoch - Pilot Zlatých lvů/mechanik
    Chester Fieldhausen - Podnikatel/jednatel
    James Williams Saphir - Věděc/2. pilot/navigátor
    Ender Spence - Polní agent ISC
    Samuel Sorrow - Průzkumník Krvavých baretů
    Sean Dunn - Polní doktor/chemik
    Harrison Blawd - Vlkomoří lovec hlav
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: 1. Všechny mise se staly jak se staly, jen kolonie funguje jako běžná těžařská a mise byly součástí normálního průzkumu perimetru. Útoky legie se nekonaly. Tajné experimenty a nálezy podléhají přísnému utajení dle smlouvy :P
    2. Loď je samozřejmě plně vybavená a připravená, na palubě jsou princátka :D
    3. A zřejmě uděláme seznamovací seanci, abychom si vlastně ujasnili, jak to na té lodi bude nebude fungovat. Třeba ztroskotáte až to knihovník nevydrží nechat v rohu místnosti ;) Nebo budete budit toho divnýho wolfbanovskýho týpka blawda s dvoulistou sekerou co od startu spí a ta sešroubovaná vosková hlava co má u pasu se na vás divně "rozostřeně" šklebí :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A ještě mě tak napadlo, doufám, že si z Kolonie odvážíme hromadu materiálu, munice, náhradních dílů, chemikálií, spotřebního zboží, léků, jídla, výzbroje, výstroje a všeho možnýho dalšího, na co si naše mozky dokážou vzpomenout:)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    WOLFMIND1: Hele, a předpokládám, že v rámci alternace vzpomínek tím pádem na naše mise nedošlo? Nebo jo? Jde mi o to, zda si pamatujem opice a Legii a díru a dívnou komoru a downtimové aktivity mezi akcema (jako třeba zkoumání biologických kousků a možnosti výroby různých drog a jedů.

Co se týče cestování, já bych mířil do našeho studeného pásu asteroidů se zastávkou na Luně. Nad jménem lodi se ještě zamyslim, ale mám za to, že Sean tý věci asi bude říkat Kocábka.

V rámci seznamování se, na misích jsem přeci jen nepotkal našeho zpívajícího šmelináře a chemika jsem aktivně viděl jen ve chvíli, kdy jsme ho tahali z opičího doupěte.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Vážení Imperiálci,
    potřebuji od vás, abyste se vzájemně dohodli na pojmenování vaší "nové" vesmírné lodi. ;)
    Myslím, že to je důležitý krok, protože ve vlastnické smlouvě máte všichni stejný podíl, který se po vaší smrti rozdělí mezi zbývající majitele. (Neočekávejte žádnou super über moderní loď - předpokládám, že čas od času budete někde muset natankovat nějakou tu obohacenou naftu a hledat náhradní díly :P)
    Dále bych rád slyšel vaše přání, kamžebysteseto rádi podívali, abych se popřípadě mohl připravit na nějakou akci. Jen upozorním, že cestování trvá... trvá dlouho... :D Návštěvy rodin asi budete mít pouze v případě náhodného průletu okolo domovské planety, nebo asteroidu ;)
    Jinak samozřejmě pokud máte nějaké neherní otázky ke K13, tedy G13 :D, tak se ptejte a já no co budu chtít odpovím. Každopádně ve vašich vzpomínkách byla Kolonie 13 pouhou těžební kolonií a váš účel na tomto místě byl vlastně pro většinu z vás nucenými pracemi, ve dvou případech obchodní transakcí. A pokud se pozastavujete nad tím, jakto, že jste dostali VLASTNÍ vesmírnou loď, což je vzácnost, tak si vzájemně popovídejte o vašich rodinách, historii a původu. Stejně na to teď budete mít při společném cestování spoustu času :D Hawk.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Narazil jsem na další druh bipedálu :D Vypadá to opravdu luxusně http://www.spikeybits.com/2015/02/orky-behemoth-army-of-one.html
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    Poslední hra Kolonie 13 byla odehrána s úspěšným koncem. Každá chyba byla po zásluze odměněna a jistí hráči přišli k mnoha novým jizvám, o kterých vám nebudou vyprávět, protože si na jejich původ nepamatují :P
    Všichni Imperiálci opustili K13 na "nové" kosmické lodi, kterou pilotuje Murdoch a všichni ostatní jste posádka. Alespoň do doby, než někde havarujete ;)
    Těším se na další hraní! Díky všem a čest královně! :)
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: čekáme a počkáme :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Já asi budu mít krapet zpoždění.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Kdož teda zítra dorazí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam