ERFAROTHVLADDRACUL: za mě jdou už i ty neděle.
DORIAN: sakra, jestli jëšťě budeš hrát, tak právě pro Fieldhausena bude Ender hlasovat při volbě kapitána.. jestli to projde, tak to bude asi krátkej a krutej příběh a post kapitána bude mít punc něčeho nebezpečného... zajímavé:) nicméně škoda. kam se stěhuješ?
KUDLANKA: sice jsem nikdy nestudoval velké mocnosti zničené země, jen vím, že jich je 5 a s každou se podařilo navázat nějaký kontakt právě jedné megakorporaci. ale o žádné události, které popisuješ jsem nečetl a určitě jsem nikde neviděl název Bílá hvězda. jaký zdroj informací používáš? jestli to je z nového MC univerza, už jsem zaregistroval pár změn. pro mě to může být zajímavý nástin budoucnosti, ale naše hra se odehrává ve světě druhé edice, což je předpokládám pár desítek let před událostmi třetí.
takže: pokud já vím (a o čem většina postav s vyjímkou princů nemá asi ani tucha), země je v dost postapokalyptickém stavu, nicméně je ovládána mocnými 'státními' útvary pozemšťanů a kontak je sice nebezpečný, ale možný a obchodní styky probíhají. a přímo v pravidlech je i připravený motiv na vééééélkéééé tažení (sérii na sebe navazujících sezení) na planetě, ovšem jen pro ty největší vytvrdlíky ve službách bratrstva či kartelu. to si ovšem zatím nechám pro sebe ;)