• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    :(
    Zkusím zapátrat. Ale vím, že Dorian to umí, můžem zkusit jeho, třeba poradí jak na to.

    A náramně se mi líbí v popisu kapitána "bohatá a neznámá minulost" :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ERFAROTH: tak po několikahodinovym snažení musím konstatovat, že se mi prostě nikam nedaří nacpat ty portréty tak, aby se zobrazovali. když na to někdo kápnete, já už na to nemám teď nerv.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    S tím záhlavím je to myslím docela dobrej nápad! (stejně, jako by bylo skvělý, kdybych pokračoval a průběžně publikoval v sepisování těch storek i s přesahem k informacím, které nemáte. takže první vydání asi s cenzurou. ale nic jsem neřek, pššt, pššt! :D).
    Co se konsorcia týká, takto doslova během hry sice nepadlo, ale atašé byla i herně srozumněna, že jsme si na lodi všichni rovní a že je naše. Tedy každého. Takže spíš zatím neví, že Gwen není součástí konsorcia :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    ERFAROTH: A ještě další věcička, nikdo z nově příchozích nebyl informován o tom, že vlastníkem lodi je naše konsorcium, včetně toho divokýho Wolfbanea ;)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Šotku, Štěňáku, pár věcí:
    mohli byste tady do záhlaví nebo na nástěnku hodit portréty postav s jejich jmény a třeba i co se o nich ví obecně, plus co o nich ví posádka? Bylo by to myslím pěkné :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A za kapitána Cirkusu (moment, nevelí cirkusu běžně principál?) ještě dodám pár kousků:
    prince teda známe, ta jeho holčina je docela kost, ale působí sekretářským dojmem a skoro by se zdálo, že na něj dost bere. Ovšem princ byl klasicky zabrán do techniky, takže ani nijak moc neregistroval, že na něj Gwen zkouší nějaký ty svý fígle, ovšem bez úspěchu (a k radosti zmíněné atašky). Ovšem krom atašování umí vzít i za techniku (Wilhelm by se s ní možná ani jinak nebavil :D ).

    A k ostatním členům posádky:
    Ender Spence měl krapet průšvih, anžto ho poznala ze zpráv a vypálení Heimburku, ovšem vyžehlil si to u ní, když jí koupil nějaký šik montérky (to zas princ ocenil).
    Sorrow byl identifikován jako ten popálenj od vlastního granátu.
    Blawd (píšu to správně?) přibylou atašku znervózňuje svým mizením v prostoru.
    Safír a Murdoch ji nepřestávají fascinvoat, že takové osoby jsou na takovym vraku a neřídí to (podle všeho se ona ve společenských kruzích vyzná.
    Dunn jí byl sympatickej, ale divila se, že o něm nic neví.

    Jinak máme nainstalovanej generátor gravitace, přišli jsme o nějaký peníze za materiál na opravy motorů, trupu a bla bla bla a bauhaský techniky, který byli princi k ruce, a nyní se chystáme odvézt prince, atašku a muže z lidu na Lunu (mají na území Mishimy trochu horkou půdu pod nohama).
    A abych nezapomněl, Wiůhelmův kráčející miláček je na palubě taky ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    HOLA HEJ, MUTANTI!
    Tak jsme po dlouhé době zas odehráli kousek, a opět jste se setkali s princem Wilhelmem Richthausen von Mannheim und Hall.
    Po transportu napadeného diplomata do Longshore, hlavního města Mišimy na Merkuru a největšího přístavu Merkuru vůbec, tam posádka uvízla, kvůli neschopnosti nastartovat hlavní motor. Protože se ukázalo, že loď je skutečně starožitný vrak, který běžně dostupní přístavní mechanici do kupy jen tak nedají, vypadalo to poněkud bledě, dokud se kolem lodi nezačal ochomýtat bauhauský šlechtic v dračí zbroji se svým doprovodem. Ano princ Wilhelm se svojí sekretářkou, pobočníkem a jednotkou richthausenksých dragounů. Kapitán Dunn s ním uzavřel dohodu, že za jistý poplatek a následný převoz prince na lunu jim dá von Manheim loď do kupy. Motory skutečně zvládl dát do kupy za dva dni, a dokonce připravil seznam nezbytností, které je třeba nakoupit a loď jimi dostat do důstojného stavu. Pár drobností bratru za nějakýho umaštěnýho mega a půl. Co vy na to?
    (přikládám portréty Wilhelma a Celline. Francois zvaný muž z lidu je nenápadný chlapík, jehož portrét momentálně nemám k dispozici)



    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, už si nepamatuju (naštěstí na tom hry tak zcela nestojí, ale ... :) )
    taky bych si rád zahrál, ale nějak jsem úplně vypad a teď je spousta jinejch starostí. nicméně, jestli někdo nahodí datum a sejde se víc lidí, tak super. ať teda data nahodí hlavně lidé s pravidelným kalendářem, svobodní se pak zkusí zakloubit :)
    (škoda, že se něco nestihlo v lednu: marodil jsem, byl jsem doma, nebyla práce a nudil jsem se jak peklo. a ano, byl jsem idiot, měl jsem se ozvat..)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Hele posídko a vy dva osudové, dvě věci:
    - po posledním sezení jsme expy udílely a update denníků proběhl rovnou, že. Takže Štěňáku, máš ty aktualizovaný verze? :D
    - máte někdo návrh, kdy se ke hře sejít znovu?

    A asi bychom se mohli sejít klidně i kvůli plánovaným pracem na lodi.
    WOLFMIND1
    WOLFMIND1 --- ---
    ERFAROTH: No, Wilhelm by věděl, ale předpokládám, že se zatím vyjádřit nemůže, jelikož není členem posádky :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Hlášení: Kapitán posádce:
    vážně nikdo nechcete mít nějaký vychytávky pro svou specializaci na lodi?

    1) Gravitační generátor sice máme, ale budu rád, když se ty magnetický boty dotáhnou do použitelný podoby - může se porouchat.

    2) Technický personál - nějaký vychytávky na navigační systém? Stínění před rušením? Zbraňové systémy? Biometrický zámky a identifikace? Laboratoř?

    3) Zbrojný lid - udělátka na údržbu a modifikace výzbroje a výstroje? Skladování munice a výbušnin? Sklady na spotřební materiál a náhradní díly?

    4) Všichni - něco pro lepší efektivity posádky? Pro pohodlí? Kuchyně? Speciální přístroje osobní péče (masážní křesla, masturbační kóje, vyhřívaný dečky...)?


    Já představu pro ošetřovnu mám :) zamyslete se, co by se nám mohlo hodit :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    dřívě jsem začal sepisovat jakousi encyklopedii světů Mutant Chronicles. Alespoň z části hotové kapitoly jsem si uložil zde na profil. Nějaké zajímavé informace tam najdete už teď, trochu mě mrzí, že už dost přeloženou a popsanou Lunu jsem si pravděpodobně omylem asi smazal. A klany je zoufale třeba doplnit, ale prostě aspoň prozatím, ať máte aspoň základní přehled :)
    https://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=14;type=free_file;id=MRTREVOR
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tohle doporučuju (obzvlášť štěňákovi a kojotovi). jeden ze zásadních filmů pro nasátí mnoho z atmosféry bauhausu. navíc je to jeden z nejlepších filmů vůbec. remastrovaná a zajímavě dozvučená verze Metropolis
    Metropolis (1927) Fritz Lang - Rescore by The New Pollutants
    https://www.youtube.com/watch?v=Q0NzALRJifI
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    a ohledně té Galcticy, beru zpět, je to krásná a vymyšlená loď fungující i bez vyspělého IT. Jen v soustavě bude v době hry takhle mohutných bitevní lodí jen poskrovnu, řekl bych. Vem si, kolik ze svého rozpočtu dávají spojené státy do svých letadlovek, a tohle si strčí všechny jejich letadlovky do řiti.. ehm, chci říct na palubu :)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: tak mě napadá, jak si doma do kompu občas sbírám fotky lodí, strojů a lokací použitelných pro MC, tak ty nejzajímavější a veřejné mohu zkusit odteď dávat na nástěnku :)
    mimochodem, už je tam něco vidět?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    WOLFMIND1: Tak dle mého (ne-tak-zcela)skromného názoru se do estetiky a technického zasazení světa MC z tohohle seznamu docela hodí USS Sulaco (vetřelcema se autoři rozhodně inspirovali nejenom u designu této lodi, jejíž sestry na pár obrázcích plují prostorem..), Roger Young (protože trochu odpovídá dieselpunkové estetice, stejně jako některé další prvky Hvězdné plechoty), a samozřejmě Kosmik (pro stejnou uvěřitelnost! :D). Ostatní jsou buď příliš novofuturistické, nebo v lepším případě atompunkové (takže možná tak pro kybertronik). Jestli ještě nějaké plavidlo ze zmiňovaných, tak většina ostatních lodí z BSG, kromě Galacticy samotoné (kvůli velikosti) a pak z ME2 asteroidová loď, po přidání nějakých těch nekrotechnologií .. ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    vy ste hovada! :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    VLADDRACUL: Jo, je to kámoš, ne žrádlo :)
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    WOLFMIND1: Je to kámoš, poděkuj mu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam