• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOLFMIND1Štěněcí koutek chronických mutantů
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tak pokud vím, šídlák na fb neni a na 'prince murdocha' má kontakt jen štěňák ... ještě musím v tomhle tejdnu pár věcí pochystat, ale jak jssem řikal, zkusim to pak zas nějak spunktovat.
    PS: díky za tip na buchtu. byli skvělý! :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Nebo lid nechodí sem...
    Ale můžem udělat skupinu na FB
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    sakra, příště víc dopředu, na nyx se evidntně tak šasto už nechodíí
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Tahle neděle odpo/večer? Testneme královnu/bývalé Elysium?
    Já tam ještě nebyl a můžem se pobavit, co jsme vlastně za bandu a jaký máme plány.

    Třeba... v pět?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    principielně jsem pro, ale konkrétně potvrdím svou účast či neúčast až budu mít rozpis služeb na leden. ohledně dýchánku jsem rozhodně pro! :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Dámy a pánové,
    co se srazit třeba neděli 7. nebo 14.1.2018 a zas si kus zahrát?
    asi by i nebylo marný si dát nějakou menší sedánku třeba v Elysiu, abychom si připomněli kdo je kdo a kdo je co, abychom pak neztráceli čas v samotný herní den.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    VLADDRACUL: V pohodě, já víkendy taky - teda, soboty, tam ám vždycky nějaký vystoupení.

    Co se týče běžných dní, tak první týden v prosinci (4.12. a dál) mám dovolenou, po kterou s největší pravděpodobností budu v Praze, takže krom úterka a soboty můžu i přes běžný den.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tak za mně cajk, a s radostí! jen je třeba se trefit do noci/odpoledne, kdy nebudu v práci. zatím ovšem nemám na prosinec rozpis. ale dám sem vědět.
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Asi neni problem, jen vikendy uz mam plne
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Jak byste viděli prosinec? Našli bychom si chvilku? Minimálně naši ŠŠ vypravěči, abychom pořešili loď?
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    ERFAROTH: Vikendy mam v podstate az do prosince zabite
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    u mě práce, práce, práce. takže až příští měsíc. žel ... taky bych si zahrál. je to rozjetý, co? :D
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Lidičky, jak a na kdy byste viděli další slezení? Já bych možná měl čas příští víkend (23. nebo 24.9.)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    :(
    Zkusím zapátrat. Ale vím, že Dorian to umí, můžem zkusit jeho, třeba poradí jak na to.

    A náramně se mi líbí v popisu kapitána "bohatá a neznámá minulost" :D
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    ERFAROTH: tak po několikahodinovym snažení musím konstatovat, že se mi prostě nikam nedaří nacpat ty portréty tak, aby se zobrazovali. když na to někdo kápnete, já už na to nemám teď nerv.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    S tím záhlavím je to myslím docela dobrej nápad! (stejně, jako by bylo skvělý, kdybych pokračoval a průběžně publikoval v sepisování těch storek i s přesahem k informacím, které nemáte. takže první vydání asi s cenzurou. ale nic jsem neřek, pššt, pššt! :D).
    Co se konsorcia týká, takto doslova během hry sice nepadlo, ale atašé byla i herně srozumněna, že jsme si na lodi všichni rovní a že je naše. Tedy každého. Takže spíš zatím neví, že Gwen není součástí konsorcia :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    ERFAROTH: A ještě další věcička, nikdo z nově příchozích nebyl informován o tom, že vlastníkem lodi je naše konsorcium, včetně toho divokýho Wolfbanea ;)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Šotku, Štěňáku, pár věcí:
    mohli byste tady do záhlaví nebo na nástěnku hodit portréty postav s jejich jmény a třeba i co se o nich ví obecně, plus co o nich ví posádka? Bylo by to myslím pěkné :)
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    A za kapitána Cirkusu (moment, nevelí cirkusu běžně principál?) ještě dodám pár kousků:
    prince teda známe, ta jeho holčina je docela kost, ale působí sekretářským dojmem a skoro by se zdálo, že na něj dost bere. Ovšem princ byl klasicky zabrán do techniky, takže ani nijak moc neregistroval, že na něj Gwen zkouší nějaký ty svý fígle, ovšem bez úspěchu (a k radosti zmíněné atašky). Ovšem krom atašování umí vzít i za techniku (Wilhelm by se s ní možná ani jinak nebavil :D ).

    A k ostatním členům posádky:
    Ender Spence měl krapet průšvih, anžto ho poznala ze zpráv a vypálení Heimburku, ovšem vyžehlil si to u ní, když jí koupil nějaký šik montérky (to zas princ ocenil).
    Sorrow byl identifikován jako ten popálenj od vlastního granátu.
    Blawd (píšu to správně?) přibylou atašku znervózňuje svým mizením v prostoru.
    Safír a Murdoch ji nepřestávají fascinvoat, že takové osoby jsou na takovym vraku a neřídí to (podle všeho se ona ve společenských kruzích vyzná.
    Dunn jí byl sympatickej, ale divila se, že o něm nic neví.

    Jinak máme nainstalovanej generátor gravitace, přišli jsme o nějaký peníze za materiál na opravy motorů, trupu a bla bla bla a bauhaský techniky, který byli princi k ruce, a nyní se chystáme odvézt prince, atašku a muže z lidu na Lunu (mají na území Mishimy trochu horkou půdu pod nohama).
    A abych nezapomněl, Wiůhelmův kráčející miláček je na palubě taky ;)
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    HOLA HEJ, MUTANTI!
    Tak jsme po dlouhé době zas odehráli kousek, a opět jste se setkali s princem Wilhelmem Richthausen von Mannheim und Hall.
    Po transportu napadeného diplomata do Longshore, hlavního města Mišimy na Merkuru a největšího přístavu Merkuru vůbec, tam posádka uvízla, kvůli neschopnosti nastartovat hlavní motor. Protože se ukázalo, že loď je skutečně starožitný vrak, který běžně dostupní přístavní mechanici do kupy jen tak nedají, vypadalo to poněkud bledě, dokud se kolem lodi nezačal ochomýtat bauhauský šlechtic v dračí zbroji se svým doprovodem. Ano princ Wilhelm se svojí sekretářkou, pobočníkem a jednotkou richthausenksých dragounů. Kapitán Dunn s ním uzavřel dohodu, že za jistý poplatek a následný převoz prince na lunu jim dá von Manheim loď do kupy. Motory skutečně zvládl dát do kupy za dva dni, a dokonce připravil seznam nezbytností, které je třeba nakoupit a loď jimi dostat do důstojného stavu. Pár drobností bratru za nějakýho umaštěnýho mega a půl. Co vy na to?
    (přikládám portréty Wilhelma a Celline. Francois zvaný muž z lidu je nenápadný chlapík, jehož portrét momentálně nemám k dispozici)



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam