ANDY_WARHOL:
Mojemana je vicemene kopie Soylentu (prestoze ho vydavaji za vlastni vynalez). Bohuzel ale nepuziva tak kvalitni suroviny jako oficialni soylent.
Z toho duvodu se mi zda mana dost predrazena (tak jake ma v soucsnosti slozeni, je mozne ji vyrobit cca do 60CZK na 2000Kcal)
Co tak pozoruji, jejich recept je pomerne osekany(pouziva jen sojovy protein, pouziva kukuricny maltodextrin, apod.)
Ja pouzivam pro AnaPur trochu jine slozeni
- davam tam ruzne slozeni proteinu (syrovatkovy+sojovy, ted jeste experimentuju s ryzovym)
Tim dosahnu lepsiho profilu aminokyselin, ktere jsou zastoupene bohate v pomeru, jaky je pro telo nejlepsi.
V porovnani s manou jsem schopen vyrobit AnaPur za polovinu, pri stejnem, ne li lepsim slozeni.
Dej vedet, dam vzorek (klidne na jeden den zdarma a pokud bude vyhovovat, dohodneme se co a jak)
Pokud chces badat, zkouset a hledat dodavatele v CR (coz je pomerne slozite, dle mych zkusenosti)
Doporucuju navstivit diy.soylent.me kde je tuna ruznych receptu s ruznym pristupem, coz se hodi jako inspirace.
Co se tyce mych zkusenosti a zkusenosti mych kolegu, kterym AnaPur dodavam, zatim jsou vsichni spokojeni, i ja po nekolika mesicich pozoruji same pozitivni zmeny