ZUZKAOU: diky za oziveni, tak nejak jsem doufal ze se pripojis :)
nechci nikoho soudit nebo skatulkovat ale chtel bych aby se to tu ubiralo hlavne tim smerem lidi kteri si vazi jidla a chtej treba jen experimentovat nebo doplnit ziviny spis nez lidma jako je zakladatel soylentu pro ktere je tohle cista evoluce a jidlo je neco co je zdrzuje a je neefektivni :)
Urcite bych chtel experimentovat s ruznejma vecma, ted uz tyden rano do sve zakladni smesi hodim cca dve hrsti boruvek a jeden celej banan a je to super. Vcera jsem zkusil prave jak pises pridat acidofilni mleko a uplne moc mi to nechutnalo, nedal jsem ho tam moc ale hrozne to prebilo vsechny ostatni chute.
Kefir me chutove vylozene odpuzuje, nevim proc :) jogurty zeru, kysky, acidofilni mleka vsechno ale kefir nemuzu moc...
Na vodni kefir se chystam uz dlouho ale jak porad nevim co od toho chutove cekat tak se bojim abych se s necim nepatlal abych to pak vylil protoze tak to dopadlo s mlecnym... ten chutnal zene ale po dvou tydnech ji to uz taky teklo i usima :)
Jinak jeste k tomu jidlu, pro me je snidane hroznej problem protoze po ranu (pokud je to rano kdy musim do prace tzn. specham) mam z nejakeho nepochopitelneho duvodu hroznej odpor k jidlu a to dokonce i treba jen jogurt s ovocem. Paradoxni je ze se casto budim a je mi zle od zaludku z hladu jenze mam totalni nechut ten hlad necim zahnat. Kdyz zacnu timhle napojem tak to je pripraveny za minutu, nechut k tomu nemam a behem peti minut prejde hlad a nastartuju tak den o dobrou hodinku az dve rychleji nez jindy.