THX_1138: Profily aminokyselin jsou pro kazdy zdroj bilkovin trochu jine. Velmi dobre funguje "brown rice protein"
U kazdeho zdroje bilkovin ale taky zalezi na vlastosti a kvalite suroviny. Je rozdil mezi proteinovym izolatem, nebo koncentratem, apod. Proste na technologii toho, jak se bilkovina ze suroviny dostava.
Asi nikdo neumre pokud bude jist treba jen hrachovy v kombinaci se sojovym. Vegani zase urcite nebudou jist syrovatkovy :) telo je tolerantni a prizpusobi se. Ja v tuhle chvili jedu syrovatkovy v kombinaci se sojovym a ryzovym a je to v pohode. Navic ja pro svuj AnaPur jeste hlidam to, aby ten sojovy protein nebyl z GMO (geneticky modifikovane soji), ktery by nemusel byt tak ok. Osobne se GMO veci nijak nebojim (kazdy pree ji chleba, apod) ale protoze neni problem sehat GMO free sojovy protein, neni duvod ho nevyuzit :)