• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    KASUMI: dej pak prosim vedet, jaky to je :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    u nas doma mana hodne frci, pritel na to najel, dost casto ma 2 za den a obed treba.. a vlastne neji uz skoro nic jineho..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BLOUZNIVEC: objednano :) uvidime
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Tak ne, musíš. Zjevně to dělám aniž si to uvědomuju :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOUZNIVEC: když to zaliješ horkou tak nemusíš.
    BLOUZNIVEC
    BLOUZNIVEC --- ---
    AXTHEB: Pravda, já spíš narážel na ty usazeniny. Jak s tím musí člověk při pití kroužit...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOUZNIVEC: by mně zajímalo, jak si dosáhl toho že se nerozpouštěla. Já to dám do tý originál nalgenky, naliju tam 3 deci teplý vody, tři až pětkrát s tím klepnu a je to. Doleju to zase teplou vodou, udělá to něco mezi pudinkem a řídkou kaší a je to. Pokud chci spíš pití než kaši tak použiju studenou, akorát to pak na začátku chce tak o dvě třepnutí víc. Je to výrazně rozpustnější než téma joylent, podle mého.
    BLOUZNIVEC
    BLOUZNIVEC --- ---
    Zdarec. Konzultoval jsem technickou realizaci micro eshopu ze kterého se nakonec vyklubal https://nutberg.com/, což mě zaujalo i z čistě osobního hlediska, protože tohle vlákno s tekutou stravou chvilku sleduji a testoval jsem Manu.

(Jsem měl představu, že odříznu jídlo a budu prakticky nadčověk, nebudu muset chodit na meníčka a všechno bude dokonalý. Bohužel mi Mana absolutně nesedla. Jednak ocas, jednak konzistence, jednak to, jak se nerozpouštěla. Zbytek jsem prodal.)

Dostal jsem vzorky a musím upřímně říct, že to chutná oproti Maně skvěle, ty oříškový tóny jsou super. Rád bych teda ještě testul AnaPur, ale k tomu se asi jen tak nedostanu, celkově tenhle typ stravy asi není úplně pro mě, mám rád výpečky se zelím. Každopádně třeba to nějakýho experimentátora bude zajímat.
    WINKBLINK
    WINKBLINK --- ---
    AXTHEB: Ja si Joylent zalievam teplou vodou, ale pijem ho už studený, po pár hodinách vytiahnutý z chladničky.
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    AXTHEB: Ja pouzivam horkou... Mana potom udela relativne tuhy obsah v celem lahve. A tay mam neco tepleho, coz je k obedu fajn :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Bych si dovolil malou anketku:)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---

Dáváte si do svého prášku

30 hlasy od 30 respondentů

80_PSU
      80_PSU --- ---
      FRONEMA: Dle EFSA: "..average requirement (AR) is 0.66 g protein/ kg body weight per day.."
      FRONEMA
      FRONEMA --- ---
      80_PSU: nepletes si to ze 0.6 - 0.8 je optimalni na libru ? (tj pulkilo)

ale teda jinak tyhle doporuceni, kolik proteinu je potreba a kolik ti zacne skodit ze dost silene lisi podle toho koho zrovna ctes. ale zrovna 130g mi neprijde nijak extra sileny. zvlast pokud je to mysleny pro nejakyho prumerne velkyho a pohybujiciho se chlapa
      80_PSU
      80_PSU --- ---
      XANDS04: 130 g proteinu / 2000 kcal je o ledviny. ,/
      80_PSU
      80_PSU --- ---
      pls nekdo tip na produkt s optimalnim mnozstvim bilkovin (~0.6 - 0.8g / kg hmotnosti / den) & vyvazenym pomerem esencialnich aminokyselin + bez maltodextrinu?
      XANDS04
      XANDS04 --- ---
      fyi na ofiko stránkách už běží předprodej AnaPuru
      www.AnaPur.cz
      www.AnaPur.eu
      HARVIE
      HARVIE --- ---
      BIONAUTES: na webu maj ikonku OPEN/CLOSED podle toho jestli tam nekdo je nebo ne. je to klub a nema otviraci dobu. je otevrenej jak tam jsou clenove. pokud chces mit jistotu, ze se tam dostanes, tak je dobry prijit na nakej event. typicky meetup tusim v utery v 7 vecer. tam pokazdy nekdo je. nebo se da i mimo akce zavolat na telefon, pripadne IRC a zeptat se jak dlouho tam jeste nekdo bude, aby neodesli nez tam dojedes.
      BIONAUTES
      BIONAUTES --- ---
      HARVIE: A stačí tam kdykoliv přijít během pracovního dne a koupit? Nebo se tam nějak musí obědnat... vypadá to toťiž nedostupně.
      HARVIE
      HARVIE --- ---
      KOKON: v brmlab.cz praha maj na baru po kusech
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam