• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    STENNY: Kolega v práci nějakou ma a asi se jo rad zbaví. Poptam se
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    FEEDER: Jo, kdyz si zajedes do Dejvic
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    nepodělil byste se někdo o dvě tři porce anapuru za poměrnou cenu, abych vyzkoušel jak mi sedne? díky :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    AXTHEB: Rozdano. Sry :(
    STENNY
    STENNY --- ---
    Vzhledem k vývoji situace - nepřebývá někomu v Praze pár sáčků Many, abych otestoval? :) Díky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KASUMI: Jestli ti přebývají já bych se o jeden přihlásil :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ted mi z nejakeho duvodu prisly tri balicky nutbergu jeste...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak pritel to nemuze skoro ani citit.. pry zlata Mana.
    je to hodne oriskove.. voni to jako hrachovoryzova kase.. chutna to jako neutralni ryzovohrachova kase s oriskama
    jsou tam kousky na kousani..
    necitim tam zadny ocas...
    imho variabilni na ruzna koreni
    s cukrem to chutna jak sladka kase.. bez toho jak nejaky neochuceny "predvyrobek" k nejake priprave..
    za me dobry... to bych si dovedla predstavit jist.. nicmene mam trochu strach to snist, pac mi orisky obecne nedelaji moc dobre.. takze celou porci dam az kdyz budu doma a budu mit u sebe leky na zaludek :D
    barecne je to vic mozaika, jak jsou tam ruzne kousky
    u tech orisku je problem, ze pokud to neni fakt super kvalita, muzou tam byt ruzne plisne apod.. tze je nutne mit fakt 100% dodavatele do tech sacku.. trvanlivost pry jen tri mesice, coz taky svedci o nekolika vecech, mj. nachylnosti tech veci se kazit a zluknout..

jako dobry. .zkusim to snidat nejaky vikend
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak uz to prislo, tak vecer bude testovani :)
    ZEDDICUS
    ZEDDICUS --- ---
    BLOUZNIVEC: cena je ale oproti maně skoro dvojnásobná(1,5)
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    KASUMI: dej pak prosim vedet, jaky to je :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    u nas doma mana hodne frci, pritel na to najel, dost casto ma 2 za den a obed treba.. a vlastne neji uz skoro nic jineho..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BLOUZNIVEC: objednano :) uvidime
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AXTHEB: Tak ne, musíš. Zjevně to dělám aniž si to uvědomuju :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOUZNIVEC: když to zaliješ horkou tak nemusíš.
    BLOUZNIVEC
    BLOUZNIVEC --- ---
    AXTHEB: Pravda, já spíš narážel na ty usazeniny. Jak s tím musí člověk při pití kroužit...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BLOUZNIVEC: by mně zajímalo, jak si dosáhl toho že se nerozpouštěla. Já to dám do tý originál nalgenky, naliju tam 3 deci teplý vody, tři až pětkrát s tím klepnu a je to. Doleju to zase teplou vodou, udělá to něco mezi pudinkem a řídkou kaší a je to. Pokud chci spíš pití než kaši tak použiju studenou, akorát to pak na začátku chce tak o dvě třepnutí víc. Je to výrazně rozpustnější než téma joylent, podle mého.
    BLOUZNIVEC
    BLOUZNIVEC --- ---
    Zdarec. Konzultoval jsem technickou realizaci micro eshopu ze kterého se nakonec vyklubal https://nutberg.com/, což mě zaujalo i z čistě osobního hlediska, protože tohle vlákno s tekutou stravou chvilku sleduji a testoval jsem Manu.

(Jsem měl představu, že odříznu jídlo a budu prakticky nadčověk, nebudu muset chodit na meníčka a všechno bude dokonalý. Bohužel mi Mana absolutně nesedla. Jednak ocas, jednak konzistence, jednak to, jak se nerozpouštěla. Zbytek jsem prodal.)

Dostal jsem vzorky a musím upřímně říct, že to chutná oproti Maně skvěle, ty oříškový tóny jsou super. Rád bych teda ještě testul AnaPur, ale k tomu se asi jen tak nedostanu, celkově tenhle typ stravy asi není úplně pro mě, mám rád výpečky se zelím. Každopádně třeba to nějakýho experimentátora bude zajímat.
    WINKBLINK
    WINKBLINK --- ---
    AXTHEB: Ja si Joylent zalievam teplou vodou, ale pijem ho už studený, po pár hodinách vytiahnutý z chladničky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam