• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    THERIDANE: co je ketoza... podle kratkyho googlu to znamena, ze mas hlad i kdyz si jed? :-D
    BATOO
    BATOO --- ---
    ADAM: Nechces vymenit za kus Joylentu? Mam jak vegan verzi (bez syrovatek s konopim) tak normal verzi a vsechny prichute.
    ADAM
    ADAM --- ---
    tak mi dorazil anapur. chuť bych přirovnal jako rozmixovanou trávu s kopřivama.
    věřím, že to je hodně zdravé, ale asi to pít nezvládnu. hned se znovu objednal manu. ta je oproti tomu slaďoučká a dobrá.
    ps: kdyby někdo chtěl vyměnit v praze anapur (dám) za manu (nebo něco jiného), tak jsem v P4, Libuš.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    KOKON: v ketóze se cítím nejlíp a zároveň mám rád syntetický jídlo :)
    KOKON
    KOKON --- ---
    THERIDANE: proc zrovna tohle? :)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    Nechcete někdo zkusit Keto Fuel? Je to $50 za pětidenní dávku, ale poštovný stojí $60, tak bych to chtěl rozdělit mezi víc objednávek.
    KOKON
    KOKON --- ---
    STENNY: ahoj objednal jsem si Manu a taky mi tolik nesedla, zbývá mi 5 balení jako sním to ale kdyby si to nekdo vzal za nakupku... klidne 1-2 balení. :) sedím každý den na Malé straně
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    PALEONTOLOG: presne tak. ja kdyz jsem ochutnaval, tak taky ji davam palec dolu. podivnej "chemickej" ocas, moc sladka.... tak tedka jedem Anapur a to je jina :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KCHARI: nesedla?
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    STENNY: Kolega v práci nějakou ma a asi se jo rad zbaví. Poptam se
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    FEEDER: Jo, kdyz si zajedes do Dejvic
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    nepodělil byste se někdo o dvě tři porce anapuru za poměrnou cenu, abych vyzkoušel jak mi sedne? díky :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    AXTHEB: Rozdano. Sry :(
    STENNY
    STENNY --- ---
    Vzhledem k vývoji situace - nepřebývá někomu v Praze pár sáčků Many, abych otestoval? :) Díky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KASUMI: Jestli ti přebývají já bych se o jeden přihlásil :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ted mi z nejakeho duvodu prisly tri balicky nutbergu jeste...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak pritel to nemuze skoro ani citit.. pry zlata Mana.
    je to hodne oriskove.. voni to jako hrachovoryzova kase.. chutna to jako neutralni ryzovohrachova kase s oriskama
    jsou tam kousky na kousani..
    necitim tam zadny ocas...
    imho variabilni na ruzna koreni
    s cukrem to chutna jak sladka kase.. bez toho jak nejaky neochuceny "predvyrobek" k nejake priprave..
    za me dobry... to bych si dovedla predstavit jist.. nicmene mam trochu strach to snist, pac mi orisky obecne nedelaji moc dobre.. takze celou porci dam az kdyz budu doma a budu mit u sebe leky na zaludek :D
    barecne je to vic mozaika, jak jsou tam ruzne kousky
    u tech orisku je problem, ze pokud to neni fakt super kvalita, muzou tam byt ruzne plisne apod.. tze je nutne mit fakt 100% dodavatele do tech sacku.. trvanlivost pry jen tri mesice, coz taky svedci o nekolika vecech, mj. nachylnosti tech veci se kazit a zluknout..

jako dobry. .zkusim to snidat nejaky vikend
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak uz to prislo, tak vecer bude testovani :)
    ZEDDICUS
    ZEDDICUS --- ---
    BLOUZNIVEC: cena je ale oproti maně skoro dvojnásobná(1,5)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam