• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    DANOK: Kdesi na blogu Many jsem cetl, ze forma oleje jim dava smysl zhlediska vstrebatelnosti latek. Oddelene ho davaji kvuli trvanlivosti. Z hlediska vyzivy ti bude muset odpovedet nekdo jiny ;)
    DANOK
    DANOK --- ---
    Zaráží mě, že jediná mana (teda co já zatím znám) má k přidání do prášku olej (resp. smíchané oleje různých druhů). Joylant, Soylent ani Nutberg co vím, tak olej nemají.

Nejsem odborník na výživu, ale jak je možný, že u těchhle se oleje nepřidávají...
    KOKON
    KOKON --- ---
    DANOK: Ahoj, ja bych rad vyzkousel soylent! Vymenim za joylent, pracuju na mustku. Joylent jim uz pul roku a doporucuju, akorat momentalne hledam alternativu ktera by mela min sacharidu, ale zatim jsem nenasel
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    DANOK: jakou mas manu Mark? já bych vzal 2-3 baliky. kdyztak pošta pls
    DANOK
    DANOK --- ---
    Ještě dotaz, co si myslíte o Joylentu? Máte s tím někdo zkušenosti, nebo pytlík na ochutnání? Rád bych vyzkoušel...

Nutritionally balanced meal shake. - Joylent
    https://www.joylent.eu/
    DANOK
    DANOK --- ---
    Zdar, nabízím Manu a Soylent k prodeji. Individuální ceny dle domluvy, zbylo mi doma od každého cca 12 balení.
    SHQ
    SHQ --- ---
    ADAM: to by mohlo byt ono. ještě to zkusim s extra horkou az/jestli budu mít manu. dík
    ADAM
    ADAM --- ---
    jar ani neni potreba, hlavne to chce horkou vodu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SHQ: Zvláštní. Mně to s jarem funguje už několik měsíců.
    SWIST
    SWIST --- ---
    SHQ: Já jsem si říkal tak 6 jídel, tedy 2 balení..
    SHQ
    SHQ --- ---
    AXTHEB:dik za tip. to jsem zkousel doma (ne sice konretne s jarem, ale nejakym "eko" vyrobkem podobneho stylu a bylo to naprosto k nicemu..pomohla jen stetka. krom toho nechci lejt jar nekde v prirode...radeji si koupim jinou lahev, ktera bude funkcni dle mych predstav

SWIST: ja chci na zkousku max jedno baleni. po blizsim pruzkumu toho jejich webu jsem trochu skepticky ohledne toho slozeni-asi to bude spis pro bodybuilding nez jako nahrada bezne stravy..takze pokud jich nechces vic, pockal bych, jestli se nas nenasbira aspon 5 na objednavku.

PHUSHI: :) kazdou z tech ingredienci co zminujes bez problemu pozru zvlast (nikdy me nenapadlo je michat), ale dokazu si predstavit, ze to bude skutecna gurmanska odyssea. nicmene nekdo mi tu uz baleni nabidl, takze to budu moct otestovat.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    SHQ: udelej si hustou ovesnou kasi se spirulinou a chlorelou. O Ambronite uvazuj jen v pripade, ze zvladnes pozrit vetsi mnozstvi tohohle...
    SWIST
    SWIST --- ---
    KOKON: SHQ: Hele tak do toho kuasa - nejspíš endomorph bych na zkoušku šel. Teď tam ještě mají 25% slevu po přihlášení se k odběru novinek.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SHQ: Když máš sebou mana láhev na výletě, vem sebou trochu jaru a po jídle řádně protřep jarovou vodou.
    SWIST
    SWIST --- ---
    SHQ: v pohodě, nevidět nějakou přednášku o tom tak bych to taky nevěděl a sám jsem váhal jestli to napsat takhle nebo prostě tekutá strava
    SHQ
    SHQ --- ---
    SWIST: ahh sorry; ja nechapal, ze je to obecny termin - jsem novacek
    SWIST
    SWIST --- ---
    SHQ: hele je to možné.. Přiznám se že jsem to úplně do podrobna nezkoumal, možná jsem bral v potaz i poštovné nebo tak něco. Ještě na to kouknu a dám vědět - pokud jsi tedy už neobjednaval..

Soylentem jsem myslel obecně tuhle tekutou stravu - ne ten originál s "S". Rád bych vyzkoušel od každého pár porcí.. :)
    KOKON
    KOKON --- ---
    SHQ: doporučuju nějakou lahev na fitness shaky, stojí to kilčo a funguje dobře
    SHQ
    SHQ --- ---
    ADAM:diky za tipy. s umyvanim mas sice pravdu, ale to nic nemeni na faktu, ze kdyz mas lahev sebou nekde na tyden na vejlete, tak to neumejes. tahat stetku kvuli debilnimu designu se mi nechce.. poridim si jinou nadobu, ale to vyhozeny petikilo zamrzi. s tou co prodava diy soylent nekdo nahodou zkusenosti nemate? jeste jsem se nedostal k hledani..

jinak ulozenka dobry, ale to nemeni nic na faktu, ze dpd nehodlam nadale sponzorovat, minimalne do doby, nez na to, jak me posledne nasrali nezapomenu..sice priznali chybu a omluvili se, ale problem nijak neanalyzovali a nemam pocit, ze by se do budoucna melo neco zmenit. zkratka asi nestihaji a drobne klienty neresi.

SWIST: pokud je v jednom sacku 5 jidel o podobne kaloricke hodnote jako u konkurence, tak to vychazi cca o 10 korun na jidlo draz, coz mi neprijde tak hrozne, pokud by to bylo opravdu kvalitni..kdyztak me oprav.
    minimalni objednavka u te kuasy je 7 sacku...

SWIST: soylent si muzes objednat klidne po 1 sacku. objednaval jsem si takhle 4 v ruznych prichutich - resp 1 bez prichuti a ten je fakt hnus sam o sobe :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    KOKON: hele koukal jsem na to, ale zdá se mi to relativně drahé, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam